Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobry den, jsem 39+3 v pondeli mi byl proveden hamiltonuv hmat. Od rána mam pocit že ze me cosi “teče” po troškách, myslela jsem si ze jsem pripočůrala, přece jenom v tomto týdnu už mimčo fakt dost tlačí na močový měchýř. No když už jsem měla po 3 mokré kalhotky zkusila jsem dát vložku a odchází ze me narůžovělá voda, občasné tam vidím trosku řídkého hlenu. Myslíte ze to muze po trošičkách odcházet plodová voda? V porodnici říkali že muze odcházet buď takhle po částech a nebo praskne a to je teda velké množství a žena to nepřehlédne ale takto v malém množství nevim jak to mam poznat. A nevim jestli je možné ze by byla narůžovělá? Po tom hmatu jsem v pondeli cely den krvacela a i vcera v utery cca do 3 do odpoledne od te doby pak uz nic a ted se deje toto. Plus cítím bolest v krizi a v podbřišku a tlak v podbřišku ale nepravidelný. Hlenova zátka už mi odešla ve 38 týdnu.
Podle me by to byt plodovka mohla, zajela bych do porodnice s vlozkou na kontrolu.
@Eljasa ta mi odešla před týdnem a byl to hustý hlen s příměsí krve odcházela po částech několik dní. Tohle je vodové a občas tam vidím trosku řídkého hlenu, a je to růžové barvy. Nebo myslíte ze by tam furt byl nějaký zbytek hlenove zátky a odcházela by? A mela takovou konzistenci?
@idkwhoiam píše: Více
39 + 3 musíš mít v hlavě fakt velký špatný, že zakládáš diskuze, místo abys ve své situaci jela do porodníce ![]()
@Anonymní píše: Více
Stejně jako někdo, kdo tohle napíše pod anonymem.
@Janli píše: VíceMa pravdu, co caka zakladatelka, ze tu mame vestecku gulu? Bez Temesvaryho roztoku nezisti co to tecie