Může to být únik plodové vody?

86
19.3.25 18:09

Muze to byt unik plodové vody? Růžová

Dobry den, jsem 39+3 v pondeli mi byl proveden hamiltonuv hmat. Od rána mam pocit že ze me cosi “teče” po troškách, myslela jsem si ze jsem pripočůrala, přece jenom v tomto týdnu už mimčo fakt dost tlačí na močový měchýř. No když už jsem měla po 3 mokré kalhotky zkusila jsem dát vložku a odchází ze me narůžovělá voda, občasné tam vidím trosku řídkého hlenu. Myslíte ze to muze po trošičkách odcházet plodová voda? V porodnici říkali že muze odcházet buď takhle po částech a nebo praskne a to je teda velké množství a žena to nepřehlédne ale takto v malém množství nevim jak to mam poznat. A nevim jestli je možné ze by byla narůžovělá? Po tom hmatu jsem v pondeli cely den krvacela a i vcera v utery cca do 3 do odpoledne od te doby pak uz nic a ted se deje toto. Plus cítím bolest v krizi a v podbřišku a tlak v podbřišku ale nepravidelný. Hlenova zátka už mi odešla ve 38 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
19.3.25 18:18

Nejde spíše o hlenovou zatku? Ta po hamiltonu odchází také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
19.3.25 18:20

Podle me by to byt plodovka mohla, zajela bych do porodnice s vlozkou na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.3.25 18:34

@Eljasa ta mi odešla před týdnem a byl to hustý hlen s příměsí krve odcházela po částech několik dní. Tohle je vodové a občas tam vidím trosku řídkého hlenu, a je to růžové barvy. Nebo myslíte ze by tam furt byl nějaký zbytek hlenove zátky a odcházela by? A mela takovou konzistenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36186
19.3.25 18:53

Vezmi vložku a jeď do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3213
19.3.25 19:05

Ano, plodová voda to být může s velkou pravděpodobností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
19.3.25 19:33

Jela bych do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.25 19:45
@idkwhoiam píše: Více

39 + 3 musíš mít v hlavě fakt velký špatný, že zakládáš diskuze, místo abys ve své situaci jela do porodníce :zed:

• Citovat
  • Upravit
9293
19.3.25 19:51
@Anonymní píše: Více

Proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.3.25 19:52
@Anonymní píše: Více

Stejně jako někdo, kdo tohle napíše pod anonymem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
19.3.25 20:28
@Janli píše: Více
Ma pravdu, co caka zakladatelka, ze tu mame vestecku gulu? Bez Temesvaryho roztoku nezisti co to tecie :nevim: Sup sup do porodnice.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14781
19.3.25 22:07

Plodová voda může být narůžovělá. Jela bych do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí