Může to být úplňkem?

33916
5.8.12 10:12

Může to být úplnkem???

Mám takový dotaz ohledně spánku :think: :think: V poslední když je úplněk já ani manžel se moc nevyspíme..znáte to..člověk se převuluje a nemůže najít tu správnou polohu. Zajímavé je, že poslední dva úplnky se k nám přidal i náš pes :roll: :roll: Máme ho několik let a tohle se nám stalo poprvé. Dneska v noci to bylo stejné jako minulý úplněk..pes skoro nespal nebo když usnul tak na cca 1/2 hodky a zase se šel projít. Má u nás v ložnici pelíšek a to bylo neustále z pelelíšku na postel, z postele na terasu z terasy do na koberec z koberce na do pelíšku a tohle se opakovalo až dokud se nezačalo rozednívat a u nás to samé..zabrali jsme až k ránu. Jinak jindy spíme úplně normálně a tohle se nám stalo poprvé. Pár kamarádek mě řeklo, že tohle mají při úplnku..tedy špatně spí. Myslíte si, že úplněk má takový účinek jak moc svítí nebo co si o tom myslíte???

Příspěvek upraven 05.08.12 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50166
5.8.12 10:13

Může to být úplňkem. Párkrát se nám taky stalo, že jsme blbě spali nebo nás bolela hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.12 10:15

@MUFICE TAaky tomu začínám věřit, ale proč úplněk..to má nějaké záření nebo čím to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
5.8.12 10:22

Holky, buďte rády, že se jen špatně vyspíte :mrgreen:. Já jsem náměsíčná, chodím po bytě, žvaním nesmysly a dokonce i jím. Ráno jsem jak praštěná a celý den nepoužitelná. Úplněk je pro mě noční můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.8.12 10:29

Určitě to může být. Já mám na úplněk háklivý obě mladší děti. Taky špatně spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.8.12 10:38

Stopro muze, ale hlavne bych dala cokla nekam jinam, aby vas nebudil :lol:

• Citovat
  • Upravit
50166
5.8.12 10:39
@denisa 76 píše:
@MUFICE TAaky tomu začínám věřit, ale proč úplněk..to má nějaké záření nebo čím to je???

Úplňku se přiřazovala tajemná moc už ve středověku. Mrkni na nějaké články na Googlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
5.8.12 10:39

Určitě, malá vždy blbě spí

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
5.8.12 10:46

Úplně se mnou taky dělá divy, kdysi jsem vážně byla náměsíčná při úplňku. V noci jsem chodila po domě a ráno o tom nevěděla. Jinak nevím jestli je to náhoda, ale proč má měsíční cyklus stejný počet dnů jako menstruační? :think: Náhoda??

• Citovat
  • Upravit
33916
5.8.12 10:56

@meringa no tak to můžu být ráda, že jenom nespím. Manžel tohle měl v dětství..prý jednou odešel ven a chodil bosí ve sněhu :roll: :roll: rodiče ho pak nějaký čas zamykali a za nějakou dobu to prý přešlo. Vyprávěl mi, že přišel do obýváku k rodičům a normálně si sedl a koukal na telku..při tom spal. Tohle nechápu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.12 10:57

@Anabellka No mě jenom zaráží, že jsme to neměli tedy co jsme manželé a ted takhle blbnem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.12 10:58
@MUFICE píše: Úplňku se přiřazovala tajemná moc už ve středověku. Mrkni na nějaké články na Googlu.

no to se podívám..zní to až bojavě :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.8.12 10:58

@nikol.ondrášovka :mrgreen: zajímavá teorie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.12 11:00
@nikol.ondrášovka píše: Úplně se mnou taky dělá divy, kdysi jsem vážně byla náměsíčná při úplňku. V noci jsem chodila po domě a ráno o tom nevěděla. Jinak nevím jestli je to náhoda, ale proč má měsíční cyklus stejný počet dnů jako menstruační? :think: Náhoda??

no taky hezký..manžel co mě vyprávěl tak taky o tom nevěděl :jazyk: :jazyk: říkal, že se rodiče o něj báli aby si nevyšel třeba oknem :mrgreen: :mrgreen: Ale je to zajímavé až děsivé 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.8.12 11:04

@werunkaw123 No znáš ty moje teorie :D
@denisa 76 když jsem byla malá, tak se mnou v pokoji spala mamka, vždycky mě chytla za ruku a řekla at si jdu zpátky lehnout

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510