Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kipa22 starám tak jak by mělo být postaráno o každý dítě. Každý den chodí v čistém, nic mu nechybí a je spokojené.. Píšu poněkolikáté kvůli konkrétním lidem tady 😁
@Natt99 píše:
@korn123 ano v těhotenství jsem si dala 1-2 cigarety denně víc ne a ještě ty slabý slimky
@Natt99 píše:
@Kipa22 starám tak jak by mělo být postaráno o každý dítě. Každý den chodí v čistém, nic mu nechybí a je spokojené.. Píšu poněkolikáté kvůli konkrétním lidem tady 😁
Opravdu si nemyslím, že by ti kvůli tomu dítě odebrali. Zájem je, aby dítě mohlo být s rodiči, ale to bydlení by mohl být problém, určitě by tě tlačili, abyste si zajistili bydlení, které je méně závadné.
@topazio píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano, je to hloupé, že v těhotenství kouřila, ale hned bych jí neodsuzovala. Někdy mám pocit, že emimino je pranýř, kde jsou probírány hříchy, za které je každý vystaven veřejnému zostuzení a to je také na poblion.
@Natt99 píše:
@korn123 vám se to asi řekne jestli nekouřite.. Si myslíte že je to z minuty na minutu lehký přestat?
Kouřila jsem, jakmile jsme se začali bavit o dítěti, tak jsem kouřit přestala (cca rok a půl před snažením). Zdraví plánovaného potomka mi bylo přednější jak nějakej smrad cigaret.
@unuděná píše:
Já přestala po 5 letech z minuty na minutu. Je to lehký, když jde o zdraví vlastního dítěte
Přesně tak.. a jak to šlo! Hnus, když vidím ženskou s pupkem a v ruce má žváro.. nebo když mamina táhne kočár a v ruce opět cigaret ![]()
@Natt99 V tomto případě by po tobě možná sociálka chtěla, abys na tom bydlení zapracovala, to je asi tak vše.
Doporučuji doma pořádně uklidit, vyprat věci (zejména povlečení, prostěradlo, povlek na matraci) v dezinfekci (např. Sanytol na prádlo), vyndat matrace, vyprášit je, vyluxovat pod nimi postel. A poté si někde půjčit ozonizér (pozor! během používání nesmíte být v místnosti, ani rostliny tam nesmí být), ten vzduch vyčistí a měl by zničit i to nebezpečné z plísní. Pak koupit čističku vzduchu s ionizátorem a pravidelně používat. Na zvlhčování si kupte jen malý přístroj a dejte si ho poblíž postele. Mělo by to pomoci jak s plísní, tak i proti roztočům a prachu. Pokud máte koberce, tak buď zlikvidovat nebo vzít něčím na roztoče, totéž záclony a závěsy.
@Natt99 píše:
@hanka.br. Jsme kuřáci a nejsme tak blbý aby jsme mu kouřili před nosem ani v pokoji 🙄 🙄
tak okamžitě oba přestaňte kouřit a za pár měsíců budete mít finance na lepší podnájem
@Hlaholice píše:
@Natt99 V tomto případě by po tobě možná sociálka chtěla, abys na tom bydlení zapracovala, to je asi tak vše.
Doporučuji doma pořádně uklidit, vyprat věci (zejména povlečení, prostěradlo, povlek na matraci) v dezinfekci (např. Sanytol na prádlo), vyndat matrace, vyprášit je, vyluxovat pod nimi postel. A poté si někde půjčit ozonizér (pozor! během používání nesmíte být v místnosti, ani rostliny tam nesmí být), ten vzduch vyčistí a měl by zničit i to nebezpečné z plísní. Pak koupit čističku vzduchu s ionizátorem a pravidelně používat. Na zvlhčování si kupte jen malý přístroj a dejte si ho poblíž postele. Mělo by to pomoci jak s plísní, tak i proti roztočům a prachu. Pokud máte koberce, tak buď zlikvidovat nebo vzít něčím na roztoče, totéž záclony a závěsy.
prosímtě za co by mohli koupit čističku vzduchu, když všechny peníze dají za cigára?
@stinga píše:
prosímtě za co by mohli koupit čističku vzduchu, když všechny peníze dají za cigára?
Já jim účty neprohlížím, takže nemám zdání, jestli má nebo nemá 15 stovek na čističku vzduchu. To, co jsem doporučila, mi přijde jako nejrychlejší a zároveň nejlevnější řešení. To, jak s tou radou naloží, je na zakladatelce.
@unuděná píše:
Doktorka nebo kdo proboha? Zkus se vyjadřovat nějak normálně.
A ten prach, co bys údajně potřebovala utírat 3× denně, ten se bere odkud?? Zrušte záclony a koberce. Jestli je plíseň u okna, tak nejspíš zároveň u topení, ne? Proč v létě topíš?
Tak jestli bydlí někde v centru Ostravy, Ústí, tak se tam prostě přáší zvenku…s tím nic neudělají, my bydlíme v Praze a když jsem bydlela v 1. Patře u silnice, tak jsem mohla utírat prach každý den, teď v 6. Patře to je o dost lepší ![]()
@welovefashion píše:
Tak jestli bydlí někde v centru Ostravy, Ústí, tak se tam prostě přáší zvenku…s tím nic neudělají, my bydlíme v Praze a když jsem bydlela v 1. Patře u silnice, tak jsem mohla utírat prach každý den, teď v 6. Patře to je o dost lepší
No nevím, asi jsou města, kde to je horší, ale já bydlím v Praze v 1. patře a opravdu nepotřebuju utírat prach denně ![]()
@unuděná píše:
Já přestala po 5 letech z minuty na minutu. Je to lehký, když jde o zdraví vlastního dítěte
Nápodobně, kouřila jsem od 13(brala jsem je babičce či nám je prodali ve večerce, to jsem kouřila ještě 2 denně).Vtěhotenství jsem přestala ze dne na den. Nějakou dobu jsem měla chuť si zapálit, ale vydržela jsem to a vůbec mi to nechybí.
@korn123 píše:
Jak plíseň odstraňujete? Často jí lidé “odstraňují” nešetrně, špatně a vlastně odstraněna není, je jen zamaskovaná.
Zvlhčujou vzduch. ![]()
@Hlaholice píše:
Já jim účty neprohlížím, takže nemám zdání, jestli má nebo nemá 15 stovek na čističku vzduchu. To, co jsem doporučila, mi přijde jako nejrychlejší a zároveň nejlevnější řešení. To, jak s tou radou naloží, je na zakladatelce.
mně je jasné, že to myslíš dobře ![]()