Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bydlíme u magistrály a práší se celkem dost.Ale jednou týdně to stačí.
@Natt99 píše:
@korn123 ano v těhotenství jsem si dala 1-2 cigarety denně víc ne a ještě ty slabý slimky
@Kipa22 píše:
Ano, je to hloupé, že v těhotenství kouřila, ale hned bych jí neodsuzovala. Někdy mám pocit, že emimino je pranýř, kde jsou probírány hříchy, za které je každý vystaven veřejnému zostuzení a to je také na poblion.
Pak se rodiče diví, že jejich děti mají všelijaké poruchy a nemoci. Smradlavá matka si určitě zuby po kouření nevyčistí a pak dá pusu dítěti. A také pochybuji, že si po kouření umyje ruce. Sahá pak na dítě. ![]()
Jak tak ctu, tak mi podle vyjadrovani a obsahu pripadas jako takova klasicka ucastnice Vymeny manzelek. ![]()
@Havlova píše:
Jsi si jistá tím suchým vzduchem? Abys tím zvlhčováním tu plíseň nepodporovala. Je zvláštní kombinace suchý vzduch a plíseň.
Na plíseň bych zkusila chytrou houbu dle návodu - pozor, je to houba, tak chcípne, když tam dáš něco proti plísním.
Jestli máš doma +/- vyhovující prostředí, o dítě se staráš, nikdo ti ho brát nebude.Příspěvek upraven 16.06.23 v 05:42
Tohle je dobrý.
Přiznám se, že by mi to asi předem nedošlo. ![]()
@Kipa22 píše:
Ano, je to hloupé, že v těhotenství kouřila, ale hned bych jí neodsuzovala. Někdy mám pocit, že emimino je pranýř, kde jsou probírány hříchy, za které je každý vystaven veřejnému zostuzení a to je také na poblion.
Já zas četla že je lepší to postupně snižovat než přestat ze dne na den že je to pak pro to tělo šok a může to být stres i pro to mimino, ale zase většinou když je ti blbě stejně nemáš chuť.
@Eowyn01 píše:
Jak tak ctu, tak mi podle vyjadrovani a obsahu pripadas jako takova klasicka ucastnice Vymeny manzelek.
@Jahudka82 píše:
Já zas četla že je lepší to postupně snižovat než přestat ze dne na den že je to pak pro to tělo šok a může to být stres i pro to mimino, ale zase většinou když je ti blbě stejně nemáš chuť.
Veřejný mýtus prosazovaný kuřáky
Není to pravda. Dítě tou cigaretou vyloženě dusíš. Stresem ho jen stresuješ. Tak přemýšlej z logiky věci, co mu škodí víc při jeho vývoji ![]()
@unuděná píše:
Veřejný mýtus prosazovaný kuřákyNení to pravda. Dítě tou cigaretou vyloženě dusíš. Stresem ho jen stresuješ. Tak přemýšlej z logiky věci, co mu škodí víc při jeho vývoji
Já nekouřím a co máme děti tak ani chlap, ten přestal tak, že přešel na é-cígo a pak už ani to nepotřeboval, on byl takovej rituální kuřák, ale zahulenej byt v kombinaci s dítětem jsme fakt nechtěli mít ani jeden. To je hnus velebnosti, a nakonec přestal i tchán kterej obě těhotenství čoudil mně pod nos jakože venku na terase to nevadí, klidně i u jídla, já teda demonstrativně odcházela, smrdělo mi to ještě víc než jindy.
@unuděná píše:
Veřejný mýtus prosazovaný kuřákyNení to pravda. Dítě tou cigaretou vyloženě dusíš. Stresem ho jen stresuješ. Tak přemýšlej z logiky věci, co mu škodí víc při jeho vývoji
Naštěstí jsem to jako zapřísáhlý celoživotní nekuřák nikdy řešit nemusela
jen jsem si říkala, že na tom třeba něco je. Někdo zase i v těhotenství chlastá, to je taky super základ…
@Jahudka82 píše:
Ano, myslím, že to tak je.
@Tosidelassrandu píše:Takže ty jsi kouřila v těhotenství a teď se divíš, že je dítě věčně nemocný? Za to bych sekala ruce.
No, to, že je dítě stále nemocné bych automaticky nepřisuzovala " jen " k závislosti na nikotinu.
Může být i úplně jiná příčina. ![]()
Ale, všimla jsem si, že téměř celá tato diskuze se odvíjí úplně jiným směrem, než byl hlavní záměr zakladatelky. ![]()
Je smutné, že odsuzujete lidi, o kterých vůbec nic objektivně nevíte. ![]()
Tato diskuze se zvrtla, tak, že ztratila význam.
Kdyby náhodou někoho zajímalo, jsem nekuřák. ![]()
@Natt99 Takže nemáte na lepší bydlení, žijete v plísni a spoustu peněz, které byste mohli raději investovat do lepšího bytu prokouříte? Já si vždycky říkám, že takoví lidé asi svoje dítě nemilují, že ta láska k cigaretám je prostě asi silnější, než ta rodičovská.