Můžou mi odebrat dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
16.6.23 13:20

Bydlíme u magistrály a práší se celkem dost.Ale jednou týdně to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
16.6.23 13:22
@Natt99 píše:
@korn123 ano v těhotenství jsem si dala 1-2 cigarety denně víc ne a ještě ty slabý slimky
:poblion: A divis se, že máš dítě nemocný? Co seš to za matku, žes mu denně pumpovala ty jedy do vyvijejiciho se tela a mozku. Ano, je to tvoje vina, seš na facku.
Plíseň vzniká na místech tepelných mostů, kde se sráží vlhkost. Řešení je časté a důkladné větrání, zvlhcovani vzduchu je naprostá stupidita, kdybyste neměli ve vzduchu vlhkost dost, nevznikala by plisen. Řešením je zateplení konstrukcí, odvlhcovace, případně malé větráčky na kritická místa, která tam pohnou vzduchem - dá se třeba za skříněmi atd.
Každopádně pokud jste kuřáci, doufám, ze se po každé cigarete důsledně prevlekate, vyhoogluj si, jak dlouho se z oblečení a pokožky uvolňuje nikotin a dalsi sracenky do dítěte, kdyz na nej sahas.
Ja se snažím být chapava, ale že někdo svými činy přímo ohrožuje své dítě na zdraví, kouká se na něj, jak jde z nemoci do nemoci, a jediné, co te zajima, jsou opletacky s úřady, pro to nemam pochopení ani za mák.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.23 13:26
@Kipa22 píše:
Ano, je to hloupé, že v těhotenství kouřila, ale hned bych jí neodsuzovala. Někdy mám pocit, že emimino je pranýř, kde jsou probírány hříchy, za které je každý vystaven veřejnému zostuzení a to je také na poblion.

Pak se rodiče diví, že jejich děti mají všelijaké poruchy a nemoci. Smradlavá matka si určitě zuby po kouření nevyčistí a pak dá pusu dítěti. A také pochybuji, že si po kouření umyje ruce. Sahá pak na dítě. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.23 13:28

Kuřáci smrdí a jsou nechutní. Kuřák smrdí na sto metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
16.6.23 14:03

Jak tak ctu, tak mi podle vyjadrovani a obsahu pripadas jako takova klasicka ucastnice Vymeny manzelek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.23 14:19
@Havlova píše:
Jsi si jistá tím suchým vzduchem? Abys tím zvlhčováním tu plíseň nepodporovala. Je zvláštní kombinace suchý vzduch a plíseň.
Na plíseň bych zkusila chytrou houbu dle návodu - pozor, je to houba, tak chcípne, když tam dáš něco proti plísním.
Jestli máš doma +/- vyhovující prostředí, o dítě se staráš, nikdo ti ho brát nebude.Příspěvek upraven 16.06.23 v 05:42

Tohle je dobrý. :mrgreen: Přiznám se, že by mi to asi předem nedošlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.6.23 16:24
@Kipa22 píše:
Ano, je to hloupé, že v těhotenství kouřila, ale hned bych jí neodsuzovala. Někdy mám pocit, že emimino je pranýř, kde jsou probírány hříchy, za které je každý vystaven veřejnému zostuzení a to je také na poblion.

Já zas četla že je lepší to postupně snižovat než přestat ze dne na den že je to pak pro to tělo šok a může to být stres i pro to mimino, ale zase většinou když je ti blbě stejně nemáš chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
16.6.23 16:28
@Eowyn01 píše:
Jak tak ctu, tak mi podle vyjadrovani a obsahu pripadas jako takova klasicka ucastnice Vymeny manzelek. ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.6.23 16:50
@Jahudka82 píše:
Já zas četla že je lepší to postupně snižovat než přestat ze dne na den že je to pak pro to tělo šok a může to být stres i pro to mimino, ale zase většinou když je ti blbě stejně nemáš chuť.

Veřejný mýtus prosazovaný kuřáky :P Není to pravda. Dítě tou cigaretou vyloženě dusíš. Stresem ho jen stresuješ. Tak přemýšlej z logiky věci, co mu škodí víc při jeho vývoji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.6.23 18:00
@unuděná píše:
Veřejný mýtus prosazovaný kuřáky :P Není to pravda. Dítě tou cigaretou vyloženě dusíš. Stresem ho jen stresuješ. Tak přemýšlej z logiky věci, co mu škodí víc při jeho vývoji :nevim:

Já nekouřím a co máme děti tak ani chlap, ten přestal tak, že přešel na é-cígo a pak už ani to nepotřeboval, on byl takovej rituální kuřák, ale zahulenej byt v kombinaci s dítětem jsme fakt nechtěli mít ani jeden. To je hnus velebnosti, a nakonec přestal i tchán kterej obě těhotenství čoudil mně pod nos jakože venku na terase to nevadí, klidně i u jídla, já teda demonstrativně odcházela, smrdělo mi to ještě víc než jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.6.23 18:08
@unuděná píše:
Veřejný mýtus prosazovaný kuřáky :P Není to pravda. Dítě tou cigaretou vyloženě dusíš. Stresem ho jen stresuješ. Tak přemýšlej z logiky věci, co mu škodí víc při jeho vývoji :nevim:

Naštěstí jsem to jako zapřísáhlý celoživotní nekuřák nikdy řešit nemusela :lol: jen jsem si říkala, že na tom třeba něco je. Někdo zase i v těhotenství chlastá, to je taky super základ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
16.6.23 18:15
@Jahudka82 píše:
Já zas četla že je lepší to postupně snižovat než přestat ze dne na den že je to pak pro to tělo šok a může to být stres i pro to mimino, ale zase většinou když je ti blbě stejně nemáš chuť.

Ano, myslím, že to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
16.6.23 20:01
@Natt99 píše:
@korn123 ano v těhotenství jsem si dala 1-2 cigarety denně víc ne a ještě ty slabý slimky
:poblion: Takže ty jsi kouřila v těhotenství a teď se divíš, že je dítě věčně nemocný? Za to bych sekala ruce. :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
15746
16.6.23 22:17
@Tosidelassrandu píše: :poblion: Takže ty jsi kouřila v těhotenství a teď se divíš, že je dítě věčně nemocný? Za to bych sekala ruce. :pocitac:

No, to, že je dítě stále nemocné bych automaticky nepřisuzovala " jen " k závislosti na nikotinu.
Může být i úplně jiná příčina. ;)
Ale, všimla jsem si, že téměř celá tato diskuze se odvíjí úplně jiným směrem, než byl hlavní záměr zakladatelky. :(
Je smutné, že odsuzujete lidi, o kterých vůbec nic objektivně nevíte. :think:
Tato diskuze se zvrtla, tak, že ztratila význam.
Kdyby náhodou někoho zajímalo, jsem nekuřák. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2030
16.6.23 22:24

@Natt99 Takže nemáte na lepší bydlení, žijete v plísni a spoustu peněz, které byste mohli raději investovat do lepšího bytu prokouříte? Já si vždycky říkám, že takoví lidé asi svoje dítě nemilují, že ta láska k cigaretám je prostě asi silnější, než ta rodičovská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný