Můžu být těhotná bez pohlavního styku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1229
12.2.24 11:46
@Lea695 píše:
Dobrý den, jsem mladá a nezkušená :( a chtěla jsem se jen zeptat zda je možné těhotenství i přesto, že jsem stále panna. Asi dva týdny zpátky jsme se s přítelem mazlili. Nebudu zajíždět do podrobností a přejdu rovno k věci. Svým přirozením jezdil mimo mojí pochvu ale po dvakrát se mu stalo, že nechtěne sklouznul níž a zajel kousíček do mě. Ale opravdu jen na okraj(mohl tam mít max vršek žaludu) a byl tam vždy jen chvíli. Po tomto mi později dělal dobře i prsty. Nějak moc jsem to neřešila ale poslední tři dny jsem často unavená a předevčirem a dneska mi bylo chvílema špatně(je dost možné, že nervama) myslím si, že tehotenství je nemožné ale vzhledem k tomu že mi to nedá spát tak se raději zeptám a pročtu si názory ostatních :?

Zhruba před 2 tisíce lety taky byla těhotná nějaká panna… nic není nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.24 22:41

Nemám menstruaci

Je mi 16 a nemám pravidelnou menstruaci vím že bych měla asi na gyndu ale nechci bojím se ale pryč od toho tento měsíc bych měla mít menstruaci a nedostavila se jelikož masturbuji tak jsem si nalila vodu do pochvy je možné že jsem otěhotněla jak se to dá poznat? Moc se omlouvám že ruším tímto blbým dotazem. Ale nedalo mi to spát a chtěla jsem vědět něco od odborníci. Předem moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.8.24 06:30

Tvl jeste skoro celý mesic prazdnin… 8o :zed: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2902
5.8.24 06:44

Jmenovala se Marie a mluví se o tom dodnes :D

• načítám...