Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@admin píše:
Dobrý den,s policií na požádání plně spolupracujeme, při podezření na trestný čin a jiné má možnost podat oznámení kdokoliv, bohužel nemáme kapacitu na to, každý podezřelý příspěvek hlásit.
Díky a přeji hezký den,
Viki
takže tu necháte jen tak příspěvek o tom, že měl někdo sex s 11 letým.
@vokishka píše:
Omlouvám se, ale co byste si představovala, abych s tím příspěvkem udělala? Uživatelka se ptá na dotaz, který neporušuje pravidla webu - resp. dotaz zní, zda může být nějaká holka těhotná.
Podobně jako bych nesmazala příspěvek, který zní „prodávám kokain, můžu dostat rakovinu?“. Nesmažu ani tento.
Máte-li podezření na spáchání trestného činu, obraťte se prosím na policii.
Děkuji a přeji hezký den,
Viki
@Nelinka754 píše:..pokud bude mít zítra 12 tak 33%.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když jedna holka měla sex s 11 letym klukem jaká je pravdepodobnost že bude tehotna? Prosím potřebuji odpovědi, není to sranda, prý že ji občas poboliva v podbřišku a má pocit nadymani ale není to tím že se stresuje? Děkuji moc za odpovědi
@vokishka píše:.. ještě nenarozených, co se nemohou sami bránit je daleko větší humus… než soulož 11 ti-letého, který nemá ani spermie. To, že tady máme jakési lidské zákony je věc druhá. To, že si vrzl mladistvý s mladistvou je i věc výchovy rodičů. Oni nesou odpovědnost.
@Ďuroslav Ďoura píše: .. ještě nenarozených, co se nemohou sami bránit je daleko větší humus… než soulož 11 ti-letého, který nemá ani spermie. To, že tady máme jakési lidské zákony je věc druhá. To, že si vrzl mladistvý s mladistvou je i věc výchovy rodičů. Oni nesou odpovědnost.
@admin ![]()
Toto sem nepatří. Pán je na hlavu.
@topazio píše:
@admin
Toto sem nepatří. Pán je na hlavu.
tak adminům tohle nevadí, píše takové nesmysly všude. A že si zasouložil 11 letý je taky v poho
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vás názor, je mi 17 a měla jsem pohlavní nechraneny styk, partner sám od sebe že mě slezl ale nevím jestli se do mě udělal, jeho přirození ale není velké a má jen asi 7cm, 22.8 jsem měla mít ms ale nedostavila se a já se bojím že jsem tehotna, protože mám i ty priznaky, že pociťují nevolnost, ms bolesti a večer někdy únavu, ale jinak nic, test si chci dělat v ponděli, je tu možnost že jsem tehotna?
@Liliana44 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vás názor, je mi 17 a měla jsem pohlavní nechraneny styk, partner sám od sebe že mě slezl ale nevím jestli se do mě udělal, jeho přirození ale není velké a má jen asi 7cm, 22.8 jsem měla mít ms ale nedostavila se a já se bojím že jsem tehotna, protože mám i ty priznaky, že pociťují nevolnost, ms bolesti a večer někdy únavu, ale jinak nic, test si chci dělat v ponděli, je tu možnost že jsem tehotna?
Vždy při nechráněném pohl. styku je možnost otěhotnění. Nehledě na to jak je penis velký nebo malý
. Udělej si test.
Ahoj holky snažíme se s přítelem o druhé miminko a zitra mám dostat menstruaci a dnes jsem si udělala test a ten vyšel takto. Co si o tom myslíte?