Muzu kapky do nosu v tehotenstvi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
6.7.20 22:07
@Pruhovaný_mýval píše:
Ono je to s těma studiema trošku jinak, zrovna na tyhle dekongescenční spreje dělaný byly.Zakaldatelko, podle oficiálního zdroje embryotox.de by sis toho do nosu musela nalejt celou lahvičku, aby to nějak ovlivnilo plod. Takže jestli se dusíš, tak si to tam třikrát denně stříkni. Ideálně si zejtra kup dětskej sprej, zabere ti stejně dobře a nebudeš se muset tolik bát :-)

Taky si myslim že to krátkodobe nemůže uškodit plodu.. Vždyť to působí na sliznici..

• Citovat
  • Upravit
2349
6.7.20 22:09

@Dropa Nemusíš se bát. Doktor nebo lékárník ti to nemůže doporučit, protože je to proti oficiálnímu doporučení výrobce. Nicméně dlouhodobé pozorování prokázalo, že nízké dávky nejsou resorbovány - neovlivnují plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
6.7.20 22:10
@janickaIII píše:
Mě třeba ten hodně doporučovany Olynth nedělá vůbec dobře. Bolí mě po něm hlava. Na rýmu používám buď Pinosol a nebo tyčinku Hapci nebo jinou eukalyptovou tyčinku do nosu, krásně protáhne. Nic chemického už do nosu nepoužívám.

A on se Pinosol dá někde koupit? :think: před 3 lety v těhotenství jsem sháněla a nesehnala a nakonec skončila u normálních kapek jen jsem teda použila dětský. Teď koukám na net a Pinosol mi to nenachází takže se asi stejně jako před 3 lety nedá sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.7.20 22:11
@mackA159 píše:
Taky si myslim že to krátkodobe nemůže uškodit plodu.. Vždyť to působí na sliznici..

Zas lepší se zeptat, kor v těhotenství. Já třeba vidím daleko problematičtěji ten Pinosol. Eukalyptovej olej se v těhotenství vůbec nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
6.7.20 22:12
@Dropa píše:
Zdravim, chci se zeptat mate nektera zkusenost s nosnima kapkama? Mam hroznou rymu a nemuzu spat tak jsem se chtela poradit jestli jsou nejake ktere se v tehotenstvi muzou. Predem dekuji :)

Zakladatelko já se na to ptala doktora když jsem byla těhotná a ten mi povolil normální kapky že se přece neudusím. Koupila jsem si teda dětský a snažila se používat co nejmíň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
6.7.20 22:23
@Ravedd píše:
A on se Pinosol dá někde koupit? :think: před 3 lety v těhotenství jsem sháněla a nesehnala a nakonec skončila u normálních kapek jen jsem teda použila dětský. Teď koukám na net a Pinosol mi to nenachází takže se asi stejně jako před 3 lety nedá sehnat :think:

Vidíš, měla jsem jich zásobu, tak jsem ne dlouho nekupovala. Pinosol teda k sehnání není, ale dobrá alternativa je Tonasol od TopVet. T jsou taky fajn. A nebo mě napadá eukalyptový sůl do vody od Dr. Knneip. To mi taky dost pomáhá, ale zase tepla koupel v těhotenství asi nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
6.7.20 22:25
@Pruhovaný_mýval píše:
Zas lepší se zeptat, kor v těhotenství. Já třeba vidím daleko problematičtěji ten Pinosol. Eukalyptovej olej se v těhotenství vůbec nedoporučuje.

No bylinky by se v těhotenství neměly to je pravda. Ale mě třeba doktor dooorucil sinupret a na eukalyptove kapky do nosu mi řekl, že je to v zanedbatelném množství. Ale každopádně bych se poradila s doktorem než na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí