Můžu miminko koupat, když je nachlazené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
10.3.11 20:07

My jsme měli rýmu celý minulý týden a ještě včera jsme museli odsávat, ale i přesto jsme koupali každý den. Zvykli jsme na to malýho už od narození a bereme to jako večerní uvolňovací rituál před kojením a spánkem :) každý má na koupání svůj názor, kamarádka koupala obden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.3.11 15:07

Jo švagrová tasky obden,klídně i obdva.Já zase řikám,když je to miminko celej den v plínce a každej den kaká,tak se prostě musí umejt,navíc malá vanu zbožňuje,tak si každej večer chrochtá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10142
17.3.11 15:29

také koupeme každý den - po celém dni v plenách, i když se přebaluje a otírá, tak prostě v té vodě se ta prdka vymáchá pořádně 8-) a malá si třeba z aden několikrát ublinkne a i když to hned otřu, tak stejně, ve vodě se to vydrbká pořádně :nevim: , takže my také koupeme každý den - na podložce ve velké vaně, malá už si zvykla, takže už neřveme a docela si to užíváme a také je to součástí našeho stejné večerního rituálu před spinkáním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HaHaAneta
7.1.12 10:23

Já nekoupu každý den vždycky obden a mame ritual krásný.Jde to i bez každodenního koupání.Každá maminka to dělá po svém.S rýmou také tak bez horeček obden hezký den a brzké uzdravení.

• Citovat
  • Upravit
jaratyna
26.7.12 20:08

Já rozhodně koupu každý den, malý si to užívá a ví že poté následuje také papkání.. Malej je zvyklej uz od té doby co se narodil, i v porodnici jsme ho koupali den, tak si myslim ze by bez toho neusnul.. A kdyz mel po ockovani teplutku tak to byla rychlovka, a jeste mu tim teplota klesla.. :)

• Citovat
  • Upravit
NZN
9
23.4.16 18:37

Mužů koupat když měla horečku

Ahoj chci se zeptat malí je 4 a půl měsíců včera měla vysokou teplotu nejspíš ze zoubků ale dnes celi den nic. Myslíte že ji mužů rychle vykoupat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.4.16 19:07

@NZN určitě bych vykoupala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie