Ahoj,
koupila jsem si novou myčku a protože jsem se nechtěla před Vánoci vydat z peněz, zvolila jsem platbu 3000Kč hned a zbytek v pěti splátkách. Splátky mám u Cofidisu a myčku potřebuji surně , nemáte tušení, jak dlouho trvá, než mi to přiklepnou? Kupovala jsem to dnes ráno a doteď se mi nikdo neozval, pouze si ověřovali telefon a do mejlu přišlo info, že to vyřídí co nejdříve. Potřebovala jsem, aby mi to ještě dnes odešlo z eshopu, ale to už asi neklapne. Kdo jste si bral něco na splátky, jak dlouho to trvalo, než vám splátky přiklepli?
Posílám anonymně, nerada bych to řešila veřejně, děkuji
Ahoj,
, nemáte tušení, jak dlouho trvá, než mi to přiklepnou? Kupovala jsem to dnes ráno a doteď se mi nikdo neozval, pouze si ověřovali telefon a do mejlu přišlo info, že to vyřídí co nejdříve. Potřebovala jsem, aby mi to ještě dnes odešlo z eshopu, ale to už asi neklapne. Kdo jste si bral něco na splátky, jak dlouho to trvalo, než vám splátky přiklepli?
koupila jsem si novou myčku a protože jsem se nechtěla před Vánoci vydat z peněz, zvolila jsem platbu 3000Kč hned a zbytek v pěti splátkách. Splátky mám u Cofidisu a myčku potřebuji surně
Posílám anonymně, nerada bych to řešila veřejně, děkuji
Natálie