Mykóza, nebo bakterie

Anonymní
8.1.25 18:52

Mykóza nebo bakterie

Ahoj! Mám takovou otázečku. Když je u Bakteriální infekce svedení zvenku tak pomůže na to třeba mast clotrimazol? Nebo nějaké podobné mastičky? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.25 18:53
@Anonymní píše: Více

Myslím ze na bakteriální infekci nic antimykotickeho nepomůže :think:

• Citovat
  • Upravit
35799
8.1.25 19:00

To si odpovídáš sama sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 19:07
@pikola píše: Více

Nene to jsem jen dodávala k tématu. Četla jsem to na internetu že na bakterie nezabírá nic co je na mykózu ale netuším

• Citovat
  • Upravit
35799
8.1.25 19:09

A jak víš, že je to bakterie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
8.1.25 19:14

už ani ti trollové nejsou, co bývali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 19:15

Gynekolog mi předepsal Dalacin krém a ten na kvasinky není určitě. Kultivaci nic mi nedělal jen koukl a řekl že to bude zánět. Jenže Dalacin nepomohl. To jsem mu samozrejme volala tak jsem dostala Macmiror po nem to bylo horší. Pak řekl jen že je to alergická reakce a nic víc. Brala jsem Gynimum kapsle jako podporu ale zadna sláva.

• Citovat
  • Upravit
100
8.1.25 19:29

Já pochytila nějaké „svědění z venku“ v parní sauně :roll: a paní v pekárně mi doporučila mastičku Jenamazol a mycí gel Uriage Gyn-8. Po třech dnech dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.25 19:29

:D pardon, paní v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
8.1.25 19:34

Na bakteriální by měl zabrat dalacin. Když nepomohl, mohlo to být něco, na co ty tvoje kmeny byly rezistentní, nebo to byly kvasinky nebo streptokok, který spíš potřebuje penicilinové atb. Někdy se taky u atb léčby, jako vedlejší efekt, přemnoží kvasinky. Na ty by ti pomohl clotrimazol. Každopádně pokud to není dobré, chce to stěr, ať se to neléčí naslepo. Někdy je to prostě na pepku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 19:54
@feijao amado píše: Více

Co se týče sauny nebo bazénu tak tomu se vyhýbám. Měnila jsem teď antikoncepci tak by to mohlo být teoreticky tím i kdyz to teda doktor vyloučil že HA na to nema vliv. Mažu clotrimazolem už pár dni a nic. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.25 19:56
@Okta píše: Více

Ten streptokok me napadl taky měla jsem ho totiž už kdysi s mykózou zároveň a on se pry rád vraci. Doktor mě straší s nemocnicí sle myslím ze by to chtelo jen lepsi pristup od nej. Bez kultivace vy preci prd a stejně mi dává ATB

• Citovat
  • Upravit
3160
8.1.25 20:45

Já se léčila dlouho s bakteriální infekcí (enterokok). Ale vždy mi lékaři udělali kultivaci. Bez ní by to nešlo. Nakonec mi pomohl druhý doktor, dal mi zároveň polykací i zaváděcí antibiotika, pak jsem měla po dlouhé době mykózu a od té doby dobré.

Bakteriální infekci jsem trochu cítila u poševního vchodu, zvenku jsem měla svedení jen při mykóze. Někdy může být obojí najednou, bakterie i mykóza. Jinak u mykózy nedám dopustit na jenamazol, ale je potřeba, aby se přeléčil i partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
8.1.25 20:49
@feijao amado píše: Více

Ufff, já si právě začala lámat hlavu jak jste zrovna na takové téma v pekárně narazily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 21:40
@AnnieTRoj píše: Více

Taky jsem se dosti divila ze mi prave kultivaci nedelal. Hlavne si nejsem jista jestli s tou bakterialni protoze co se tyce vytoku tak ho mam bez zapachu bilej a hustší nikoli žlutý se zapachem. Svedeni mam jen obcas zvenku vevnitr nikoli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková