Myomy - jaký přípravek vám pomohl?

Anonymní
7.12.22 10:29

Myomy - jaký přípravek vám pomohl?

Milé ženy, prosím o vaše zkušenosti. Jaký přípravek vám pomohl na myomy(zmenšení)?

Vím, že mají pomáhat tablety TCM „Odvalení kamenů z cesty“, přípravky s Indolem-3-karbinolu, netřesk, snad ještě andělika čínská. Co konkrétně vám pomohlo (a v jakém dávkování) nebo naopak vám to v něčem pohoršilo/ublížilo?

Nebo vám pomohlo něco jiného a jak?

Prosím jen informace o neoperativních řešeních.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34454
7.12.22 10:37
@Anonymní píše:
Milé ženy, prosím o vaše zkušenosti. Jaký přípravek vám pomohl na myomy(zmenšení)?

Vím, že mají pomáhat tablety TCM „Odvalení kamenů z cesty“, přípravky s Indolem-3-karbinolu, netřesk, snad ještě andělika čínská. Co konkrétně vám pomohlo (a v jakém dávkování) nebo naopak vám to v něčem pohoršilo/ublížilo?

Nebo vám pomohlo něco jiného a jak?

Prosím jen informace o neoperativních řešeních.

Lékař ti k tomu nic neřekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 10:50

@arinecka Že lze brát přípravky s indol-3-karbinolem.

• Citovat
  • Upravit
34454
7.12.22 11:00
@Anonymní píše:
@arinecka Že lze brát přípravky s indol-3-karbinolem.

Takze se jedna o myom, ktery te neobtezuje, a je velka pravdepodobnost, ze zmizi sam? Jinak nechapu, proc ti rekl, co ti rekl, a rovnou ti ty leky nepredepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26955
7.12.22 11:41

Nepomohlo nic. Nevi se pricina, proc vznikaji, proto neni lek. Taky jsem, ja blbka, utratila tisice za lekarem doporucene produkty. Stejne jsem skoncila pod kudlou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 11:48

@arinecka Léky na myomy v ČR nejsou. Kdysi se nějaký lék predepisoval, ale kvůli riziku vedlejších účinků byl stažen z trhu. Tento myom sám od sebe nezmizí. Já bych spíš než polemiku potřebovala poradit dle položeného dotazu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3229
7.12.22 11:51

Já jsem nakonec byla také na operaci kvůli plánovanému těhotenství a myom tam “překážel”, ale hodně mi pomohl netřesk, rozmixovala jsem si lístky s vodou a medem (dle receptu na netu) a každé ráno jednu polévkovou lžíci na lačno a poté hodinu nic nejíst, nepit. Brala jsem to takto cca 5-6 měsíců před operaci a myom sice nezmizel, ale hodně se zmenšil, takže operace nebyla tak dlouhá a velká. Takže ten můžu za mě doporučit. Známé zmizel myom po tom úplně. Není to tak drahé, tak za zkoušku určitě nic nedáš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 12:15

@Sára2020 Dekuji za info! Netřesk jsem začala teď užívat, ale ve formě koupené tinktury, která asi nebude mít takovou sílu. Lístky z netřesku jste používaly svoje vypěstované?

• Citovat
  • Upravit
3229
7.12.22 16:50
@Anonymní píše:
@Sára2020 Dekuji za info! Netřesk jsem začala teď užívat, ale ve formě koupené tinktury, která asi nebude mít takovou sílu. Lístky z netřesku jste používaly svoje vypěstované?

Ano koupila jsem netřesk střešní v zahradnictví, roste to rychle, tak můžeš škubat a vydrží to dlouho :mrgreen: Je lepší si to dat do sklenice třeba od medu a zabalit do alobalu, aby na to nešlo světlo a mít to pak v lednici. Je to sladký, kvůli tomu medu, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34454
7.12.22 17:02
@Anonymní píše:
@arinecka Léky na myomy v ČR nejsou. Kdysi se nějaký lék predepisoval, ale kvůli riziku vedlejších účinků byl stažen z trhu. Tento myom sám od sebe nezmizí. Já bych spíš než polemiku potřebovala poradit dle položeného dotazu :nevim:

Tak operaci se stejne driv, nebo pozdeji nevyhnes. Tak proc to protahovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 17:03

@Sára2020
Super :D

• Citovat
  • Upravit
2584
18.5.23 08:56

Poslechněte krátké video o myomech
https://www.youtube.com/watch?…

Hledejte také „Kraniosakrální terapie“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
11.8.23 17:41
@arinecka píše:
Tak operaci se stejne driv, nebo pozdeji nevyhnes. Tak proc to protahovat?

Operace z důvodů myomů není nezbytná, existijí účinné alternativní metody s úspěšností více jak 80%. V kontextu s následky hysterektomie jednoznačně stojí za to to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
13.8.23 19:39

Myomektomie znamená odstranění myomu/ů z dělohy. Provádí se v celkové anestézii a to buď laparoskopicky, v případě nevhodného nálezu pro laparoskopii se postupuje dále laparotomickou cestou, tzn. že se dutina břišní otevře klasicky z řezu. Hospitalizace trvá obvykle 3-6 dnů… Jinak léky nejsou vytaminy jsou jen doplňky a hlavně nikdo neví jaký myom je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.23 02:56

@Sára2020 Dobrý den, pomohl vám ten netřesk v medu na myom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí