Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zlato, na chalupě věčný boj..
takhle se jdete ve tři ráno do kuchyně napít a TAM chroupání ze skříně, kde máme granule pro psy…
mrcha šedivá..
přitom máme po chalupě ty chemické kapsičky a v zásuvkách „světlo“ proti myším..
prdlajs… nejlepší je tam bydlet a mít lovící kočku ![]()
leč některé kočky jsou asi tak líné jako naši psi, ty to vůbec nevzrušilo a já se mohla zbláznit
myši jsou mor..
to už radši snesu žábu nebo pavouka než tohohle hajzlíka, co si se mnou hraje na Tom und Jerry
![]()
Ženy, myši musíte oddělit od žrádla. Jinak vám do pasti nevlezou
A do sklapovacích pastí je nejlepší vlašský ořech.
@Sonarka
A nemáte doma smrad? Nebo jste myši nalezla? Trochu se toho bojím ![]()
@Tonick19 píše:
@Sonarka
A nemáte doma smrad? Nebo jste myši nalezla? Trochu se toho bojím
Hele ta myšina občas někde cítit je..teď jsem dlouho necítila, ale bobky nacházím pořád, občas i myš zahlédnu
A dvě mrchy mě teď terorizují v ložnici
Ale stala se taková rarita, schodou okolností včera…nastražila jsem v ložnici past a šla spát, v noci to sklaplo, byla to rána, že jsem měla málem zástavu
Ale už jsem nechtěla vylejzat z postele, tak jsem si řekla, že mrknu ráno…no a ráno kouknu, past sklaplá, myš v ní nebyla, ale ležela natažená na zádech asi 15cm od pasti
A mrtvá…tak mě napadlo, jestli se tak nelekla a neměla taky zástavu
Nebo nevím, protože jinak byly netknutá, neměla na sobě žádný škrábanec…
Jsem z toho jelen… Tak teď ještě chytit tu druhou… ![]()
Také mám v pokoji myš a ne jen jednu. Přišla jsem na to, že lezou že zdi malou dírkou u topeni. Jsou to potvory, myslím že tam jsou dvě
celí den jsem soupala skříň, postele no prostě jsem se snažila je od tamtud vyhnat. Nastrazila jsem 4 Pasticky, 2 za skříň k posteli a za stůl. Budu doufat že ráno budou v pasti. Rozhodla jsem se tam nespat dokavad je nechytim, nedalo se tam vůbec spát, celou noc kousali, pustily se i do psacího stolu ![]()
@Ilca41 Rachotem je nevyženeš, možná jen zůstanou delší dobu schované, ale dobrovolně nevylezou z tepla do zimy.
Nastraž pastičku ideálně k té díře, kterou lezou a potom se mi osvědčilo dát na každou pastičku jiné menü. Některé myšky šly na oříšky, jiné na suchý chleba, jiné na čokoládu nebo slaninu. Největší úspěch měla asi Studentská pečeť, možná jak je hodně aromatizovaná. Nám ty potvory každý podzim lezou do spíže, musíme mít díry ve zdi, takže je to každoroční boj.
To budou rejsci..ty jsou vychytralý jak sviňa málokterej půjde dobrovolně do pasti..mě takhle zrali přes noc u ex na lince!!!zadelat všechny díry betonem odkud by mohli lest…nám chodili sporákem…
Jinak postříkat místa voňavkou silnou…na kunu to například zabírá… nesnáší vůně…
@Wilík děkuji, zadelam na noc jsem tam nacpala zatím nějaký hadr na pevno a dnes dám beton 😊
Ahoj, v koupelne a v chodbe nam asi 3dny behala mys nebo rejsek, nepoznam. Zatim to vypada, ze v byte nebyla. Ráno jsem ji nasla v pasticce…behala mi po kosi s pradlem. Bobky jsem vyklepala, ale ted nevim, jak pradlo vyprat. Na vyvarku dat nemuzu. Staci vyprat 2× na 60stupnu? Hlavně spodni pradlo…Jde mi spis o to, ze ho mohla i pomocit…
Desinfekce na prádlo, Savo, sanitol a nejvyšší možný stupeň prani, sušička nebo vyvětrat přes noc.( Třeba bude zima 0? ) ![]()
@alexxa píše:
Ahoj, v koupelne a v chodbe nam asi 3dny behala mys nebo rejsek, nepoznam. Zatim to vypada, ze v byte nebyla. Ráno jsem ji nasla v pasticce…behala mi po kosi s pradlem. Bobky jsem vyklepala, ale ted nevim, jak pradlo vyprat. Na vyvarku dat nemuzu. Staci vyprat 2× na 60stupnu? Hlavně spodni pradlo…Jde mi spis o to, ze ho mohla i pomocit…
A pouzit Sanytol na prani jako dezinfekcni prostredek. Dezinfekcni prostredek na prani maji i v DM, je to jejich znacka za cca 50,–.
Skusim tu desinfekci sehnat u Vietnamců a urcite dam jeste do susicky.