Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na všech testech vidím duchy …máš zpoždění? Nebo kdy máš mít MS?
@Kikina726 píše: Více
Ten fialový test má nižší citlivost, tuším 25 jednotek? Takže ten tyčinkový je přesnější. Podle mě těhotná jsi, krátce, a proto ten fialový ukazuje zatím jen lehounkého ducha.
@Eljasa přesně si to nepamatuji, styk máme poměrně pravidelně, avšak beru antikoncepci. Menstruaci jsem měla mít minulý týden, avšak jsem to nedostala. Jen mi nejde do hlavy ta antikoncepce a další tři testy negativní.
@Eljasa styk si nepamatuji, máme ho poměrně pravidelně. Avšak beru antikoncepci. Menstruaci jsem měla mít minulý týden, nedostala jsem ji. Ale další tři testy byly negativní, tak teď nevim co dělat, jsem zmatena.
@Kikina726 píše: Více
Vždyť jsou pozitivní všechny ![]()
No jestli jsi udělala nějakou chybu při braní HA, měla antibiotika nebo zažívací problémy, piješ třezalku nebo se cpeš grepy, tak se to bohužel stát může..
@sisi Avšak beru antikoncepci. Menstruaci jsem měla mít minulý týden, nedostala jsem ji. Ale další tři testy byly negativní, tak teď nevim co dělat, jsem zmatena.
Tak zajdi na gyndu ať naberou krev podle výšky HCG je to vždycky 100% výsledek
To fakt nejsou negativni testy. Neco ovlivnilo ucinnost antikoncepce.
@Tarjei myslíte? Nevim proč by tím pádem vyšly další 3 testy negativně. Jsem zmatena. Každopádně si dam par dni pauzu a pak to zkusim. Pak kdyžtak zajdu na krev.
Zdravím,
Včera jsem si udělala odpoledne TT, viz první obrázek. Poté jsem letěla do obchodu a udělala si další dva ty byly negativní.
Dnes ráno jsem udělala dva testy jeden viz druhý obrázek, jde něco vidět jen po rozkliknuti a přiblížení a druhý byl negativní. Snad těhotná nebudu ale zajímal by mě vas názor.