Jak umýváte kojenecké lahve?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
29.3.14 13:10
@Anet13 píše:
@Housátko Ahoj, nejsme příznivci mikrovln, a ani mikrovlnku nemáme, pořídili jsme parní sterilizátor na elektriku od Aventu, protože jsem věděla, že nebudu kojit - ze zdrav. důvodů jsem nemohla :( a nemůžu si vynychválit.. Jinak lahvičky jsem myla Ecoverem anebo Froschem (z DMka), přístroj sterilizuje 6 min., umělohmotné lahve by var nevydržely.

Já plastové lahvičky od aventu vyvařuji normálně a dřží :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.14 11:24
@lemanka píše:
A vyvařujete lahve ještě po tom vsypání rýže? Vždyť z té může dítko cokoli chytit…

nemusí se…ale já to vyvařují i po vysípaní rýže…jistota je jistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olikovka
3.4.14 08:48

@culikata Já jsem lahve mila v NUKU + do půl roka láhve sterilovala ve stelizatoru po každé mléku, po půl roce už jen večer (během dne myla) a cca od toho roka je jen myji…

• Citovat
  • Upravit
olikovka
3.4.14 09:02

Jo a taky jsem od Aventu normalně vyvařovala a v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
Hudcová
13.4.14 11:27

Ahoj. My jenom vyvařujeme. Každý druhý den a od mléka vždy. Myslím, že to stačí. V Jaru myju tak jedmoutýdně vše. :)

• Citovat
  • Upravit
7
23.9.14 22:04

Ahoj, já přestala vyvařovat asi po půl roce, do té doby tak obden. Jinak naší malé těch pár kousků myju ručně zvlášt v Bochko saponátu pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
16.9.15 18:03

Ahoj :mavam prosím, jak odstraním skvrny od čaje z kojenecké lahve od aventu, moc děkuji za nápady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
16.9.15 18:08

@veverka 5 2-3 lžíce syrové rýže, trochu vody a řádně protřepat ;) jde to skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
16.9.15 18:09
@banibag2 píše:
@veverka 5 2-3 lžíce syrové rýže, trochu vody a řádně protřepat ;) jde to skvěle.

je moc děkuji :kytka: jdu to zkusit :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.9.15 18:10

Já jsem je strkala do myčky.. A pak jsem na ně používala sodu, ale už si teď moc nevybavím proč :think:, je to přece jenom je to dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
16.9.15 18:23

Me teda ta od aventu nejde umejt vubec nicim neni spinava ale spis jakoby zasla proste zbarvena do rezava ne cira jako driv :-) pritom levnejsi obyc lahvicky jsou uplne v pohode jako novy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
16.9.15 19:16

Nám zašla taky láhev Nuk od kaší a nešlo to ničím. A je to prostě plastem. Máme od Nuk další lahve (zakoupené v Německu) a už na pohled je ten plast jiný. Ty nezacházejí ničím. Jinak myju běžně v myčce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.9.15 19:42

Já jsem sterilizovala do jednoho roku. Ale je fakt, že jsem chtěla být klidná, že jsou naprosto čisté. Sterilizátor do mikrovlnky je super. Teď jen jarem a pak spařit horkou vodou. Máme lahvičky od Aventu a jsou v poho. Vyměňujeme jen savičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí