Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Anet13 píše:
@Housátko Ahoj, nejsme příznivci mikrovln, a ani mikrovlnku nemáme, pořídili jsme parní sterilizátor na elektriku od Aventu, protože jsem věděla, že nebudu kojit - ze zdrav. důvodů jsem nemohlaa nemůžu si vynychválit.. Jinak lahvičky jsem myla Ecoverem anebo Froschem (z DMka), přístroj sterilizuje 6 min., umělohmotné lahve by var nevydržely.
Já plastové lahvičky od aventu vyvařuji normálně a dřží
.
@lemanka píše:
A vyvařujete lahve ještě po tom vsypání rýže? Vždyť z té může dítko cokoli chytit…
nemusí se…ale já to vyvařují i po vysípaní rýže…jistota je jistota…
@culikata Já jsem lahve mila v NUKU + do půl roka láhve sterilovala ve stelizatoru po každé mléku, po půl roce už jen večer (během dne myla) a cca od toho roka je jen myji…
Ahoj. My jenom vyvařujeme. Každý druhý den a od mléka vždy. Myslím, že to stačí. V Jaru myju tak jedmoutýdně vše. ![]()
Ahoj, já přestala vyvařovat asi po půl roce, do té doby tak obden. Jinak naší malé těch pár kousků myju ručně zvlášt v Bochko saponátu pro děti.
Ahoj :mavam prosím, jak odstraním skvrny od čaje z kojenecké lahve od aventu, moc děkuji za nápady ![]()
@veverka 5 2-3 lžíce syrové rýže, trochu vody a řádně protřepat
jde to skvěle.
@banibag2 píše:
@veverka 5 2-3 lžíce syrové rýže, trochu vody a řádně protřepatjde to skvěle.
je moc děkuji
jdu to zkusit
![]()
Já jsem je strkala do myčky.. A pak jsem na ně používala sodu, ale už si teď moc nevybavím proč
, je to přece jenom je to dlouho
Me teda ta od aventu nejde umejt vubec nicim neni spinava ale spis jakoby zasla proste zbarvena do rezava ne cira jako driv
pritom levnejsi obyc lahvicky jsou uplne v pohode jako novy ![]()
Nám zašla taky láhev Nuk od kaší a nešlo to ničím. A je to prostě plastem. Máme od Nuk další lahve (zakoupené v Německu) a už na pohled je ten plast jiný. Ty nezacházejí ničím. Jinak myju běžně v myčce.
Já jsem sterilizovala do jednoho roku. Ale je fakt, že jsem chtěla být klidná, že jsou naprosto čisté. Sterilizátor do mikrovlnky je super. Teď jen jarem a pak spařit horkou vodou. Máme lahvičky od Aventu a jsou v poho. Vyměňujeme jen savičky.