Na čem doma šetříte? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1910
7.2.14 23:16

@Charmeuse :) Já se nemusím moc dívat na peníze, ale je mi líto vyhazovat tolik peněz „zbytečně“. Já většinou taky nakupuji v akci, pečivo často peču doma i sladké, ale stejně když jdu do obchodu, nechám tam spoustu peněz za nic :think: Třeba dneska jsem v Kaufu nechala 300 a měla jsem jen jednu tašku, nic moc jsem domů nepřinesla :roll: Co se týče kosmetiky, krémy a podobné věci nepoužívám, fasujeme v práci Indulonu, to mi bohatě stačí :) Navíc díky vánocům mám zásobu sprcháčů a deodorantů na rok dopředu :lol: Asi si to budu muset začít psát, nebo už opravdu nevím. Ale co vím jistě je to, že přítel celkem hodně jí, takže možná i to dělá svoje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
7.2.14 23:16
@Nejhodnější píše:
Jo a kdyby někdo tvrdil, že je to drahý, tak já vychytala akci a 8kg jsem koupila za 249 kč!!! Teď kolem Vánoc ho měli za 349 8kg :-)

a jak dlouho ti vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
7.2.14 23:27

My taky za jídlo utratíme hodně peněz a přitom mám pocit, že je věčně prázdná lednice :? ale objevila jsem teď tesco on-line a vždycky na začátku měsíce si nechám dovézt velký nákup takových těch trvanlivých věcí a myslím, že tim dost ušetříme. Tím jak jsem na mateřské tak si můžu čas dovozu vybrat v podstatě kdykoliv, takže beru tu nejlevnější dobu, což je tuším 79,–Kč (možná 69,– teď si nejsem jistá) - každopádně stejně do toho Tesca bychom jeli autem, takže by se projelo v naftě, do toho když už tam jsme, tak házíme do vozíku zbytečnosti a hlavně s dětma, které nákupy nesnáší, to tam beru páté přes deváté a na to porovnání cen není zase tolik času. Takhle si to vždycky večer naklapu do objednávky když děti spí, pěkně si to v klidu porovnám - kolikrát zjistím, že ani akce není tak výhodná a že jiná značka vyjde levněji i bez akce (to právě s dětma nemám čas, tam porovnávat např. všechny smetany).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.2.14 00:06
@Grey Sky píše:
a jak dlouho ti vydrží?

Sakra dlouho :-D jsme 2 + pes…

• Citovat
  • Upravit
1091
8.2.14 00:41
@Nejhodnější píše:
Sakra dlouho :-D jsme 2 + pes…

sakra dlouho je u mě třeba půl roku… já peru 2× týdně, ale šetřím tak se snažím 1× týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.2.14 08:41
@Grey Sky píše:
sakra dlouho je u mě třeba půl roku… já peru 2× týdně, ale šetřím tak se snažím 1× týdně

Pocitala jsem to a minimalne pul roku uz ho mam a jeste tak 2-3 kg tam jsou ;) pouzivam jeste tekuty Persil, ale to jen na povleceni. Takze se to urcite vyplati. A avivaz nepouzivam min rok a je to lepsi. Stejne je to akorat preparfemovany smrad…

• Citovat
  • Upravit
6064
8.2.14 10:26

Ted šetřím na čistících prostředcích, dřív jsem kupovala cif, domestos, bref atd…a vždy se za to platila velká částka v obchodě je to čímdál dražší, je rozdíl v ceně čistit wc prostředkem za 70kč nebo za 30 kčted jsem začala nakupovat v drogerii Teta maji často akce a také tam kupuji za dpobrou cenu v akci prací prášek Ariel jak tu už někdo psal. gelové kapsle jem kouila jednou a nic nevypraly skvrny zustaly. v Rossmenu jsem ted nakouila tu jejich značku na čištění wc a koupelny bylo to levné a čistí to dobře. na vanu a kuchyn používám Real ten jedinej vydrhne všechno. kapsle do myčky kupuji ty které jsou v akci a zkoušela jsem i ty z lídlu a jsou také bezva, kapsle střídím podle toho kde mám poblíž akci jinak to jistí lídl. mám dvě děti velká spotřeba jogurtů dřív jsem nakupovala v Tescu a tam je to také čím dál dražší když to není v akci.ted jsme v lídlu nakoupila jogurty jsou zakysané a opravdu dobré husté s příchutí fruity jumbo jsou velké a husté holky si k tomu daji piškoty nebo rohlí a jsou po svačince jogurty milují a za pribináček nebo lipánek když neni v akci takové děsné částky dávat už nebudu v kauflandě pribináky děsně předražené. i v albertu s edaji nakouit jogurty a také honě kysané mléko ochucené jogurtové má lídl také dobré. plínky a ubrousky kupuji v tescu. oblečení se dá také sehnat v lídlu za dobré ceny a punčocháče, trika, pyžamka…v tescu zase ve slevách ted za pár kč kalhotky na dcerku a ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.2.14 10:28

Poradí mi někdo čím vydrhnout sedašku? mala mi tu co chvilku něco utape a ušmudlá dokáže to i tak když je na tom deka je to prostě i pod dekou, čím to čistíte, jaký čistič koupit???at nekupuji nějaké ty zbytečně drahé vanisch na sedačky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.2.14 10:49

Jinak jsme byla včera v tescu a kdo máte mimča nebo malé děti tak maji znovu slevy bodýčka fakt levně kolem 100kč některe 130kč je v tom 5 kusů, potom i čepice rukavice za polovinu tak jsem male na další rok nakouila zásobu so školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
8.2.14 12:55
@irca11 píše:
Poradí mi někdo čím vydrhnout sedašku? mala mi tu co chvilku něco utape a ušmudlá dokáže to i tak když je na tom deka je to prostě i pod dekou, čím to čistíte, jaký čistič koupit???at nekupuji nějaké ty zbytečně drahé vanisch na sedačky atd…

Larrin dělá čistič, jmenuje se Koralan (nebo ta nějak), nedávno jsem také čistila lavici v kuchyni, gauč a křesla. Koupila jsem v Kaufu za cca 40Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.2.14 13:13

@Petrra díky i lavici je třeba vyčistit a mužu s ezeptat jak? asi to ted v zimě bude dlouho schnout? já takhle ještě nic nečistila. ještě mě napadlo pujčit si od někoho ten vysavač na vodu ale zase si říkam ručně to jít musí také. děkuji mrknu po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
8.2.14 13:30
@irca11 píše:
@Petrra díky i lavici je třeba vyčistit a mužu s ezeptat jak? asi to ted v zimě bude dlouho schnout? já takhle ještě nic nečistila. ještě mě napadlo pujčit si od někoho ten vysavač na vodu ale zase si říkam ručně to jít musí také. děkuji mrknu po něm.

aby sis s tim ručním čistěním nenaběhal jako já - vyčistila jsem jenom ty fleky a vypadalo to ještě hůř, protože ručně se fakt těžko odhaduje jak moc je to namočený, navíc jak se drhnou ty špinavější místa, tak ono to pak může udělat takové mapy, protože jí ve skutečnosti nevydrhneš, ale pouze „shrneš“ do jednoho místa :? vyčistila jsem to pořádně až když jsem si půjčila v půjčovně právě ten stroj. Takže když ručně čistit, tak si fakt dávat pozor, aby se to dělalo stejnoměrně a nebo jestli je toho fakt hodně (jakože u nás bylo),tak radši půjčit ten stroj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.2.14 13:54

@latunka01 dky tak lavici mam světlou se vzorem ale je take zatapaná a nově už nevypadá asi vypadt nebude uvidim vyzkoušim u nejdřiv jednu sedací část lavice a uvidím, všude otisky ručiček mala ji všechno sama tak je to prostě všude krmit se odemě už nechá,…a uidím jak to bude vypadat a když by to nešlo pujčila bych ten stroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
8.2.14 16:14

Mi kupujem české čistící prostředky a jsme snimi spokojeni dětskou kosmetiku aviril batole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
9.2.14 14:14
@irca11 píše:
@Petrra díky i lavici je třeba vyčistit a mužu s ezeptat jak? asi to ted v zimě bude dlouho schnout? já takhle ještě nic nečistila. ještě mě napadlo pujčit si od někoho ten vysavač na vodu ale zase si říkam ručně to jít musí také. děkuji mrknu po něm.

Jenom se to rozmíchá v poměru ve vodě a napění. Čistí se to tou pěnou, kartáčem jsem jí jakoby vtírala do čalounění, když to uschlo, tak jsem to ještě jednou na sucho překartáčovala a pak přeluxovala vysavačem. Lavice i gauč jsou jako nové :palec: :palec: Když to srovnám s vanischem, tak cena je třetinová a výsledek nesrovnatelný. Jo čistila jsem večer, když už děti spaly a ráno, když vstával manžel do práce, tak už to bylo všechno suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat