Na čem doma šetříte? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Maculinka to je můj sen - vyhrát Sportku, tak si okamžitě kupuju nějakou hospodářskou usedlost, zrekonstuuju to k obrazu svému a budu žít jako spokojená hospodyňka
A s těmi zvířaty to budu mít taky stejně - zabít nééé, to jsou členové rodiny
Ještě že budu tak bohatá a budu si moct dovolit je všechny živit ![]()
Jo a vzpomněla jsem si, že my jsme třeba taky hodně ušetřili, když jsme si stáhli bojler - první dva roky nás to vůbec nenapadlo a pak jsme právě četli, že když je to instalované od firmy (prostě si to člověk nedělal sám, resp. nebyl u toho),tak je tam nastavená zbytečně velká teplota - a fakt že jo, na další rok jsme měli o hodně nižší spotřebu elektriky a platili jsme cca o 2tisíce méně. A nemyslim si, že bychom to nějak extra nahnali jinde - naopak přibyla do domácnosti myčka a miminko, takže spíš další „žrouti energie“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@latunka01 píše:
@Maculinka to je můj sen - vyhrát Sportku, tak si okamžitě kupuju nějakou hospodářskou usedlost, zrekonstuuju to k obrazu svému a budu žít jako spokojená hospodyňkaA s těmi zvířaty to budu mít taky stejně - zabít nééé, to jsou členové rodiny
Ještě že budu tak bohatá a budu si moct dovolit je všechny živit
Jo a vzpomněla jsem si, že my jsme třeba taky hodně ušetřili, když jsme si stáhli bojler - první dva roky nás to vůbec nenapadlo a pak jsme právě četli, že když je to instalované od firmy (prostě si to člověk nedělal sám, resp. nebyl u toho),tak je tam nastavená zbytečně velká teplota - a fakt že jo, na další rok jsme měli o hodně nižší spotřebu elektriky a platili jsme cca o 2tisíce méně. A nemyslim si, že bychom to nějak extra nahnali jinde - naopak přibyla do domácnosti myčka a miminko, takže spíš další „žrouti energie“
Za přístup ke zvířátkům máš ode mě
.Měla bych to stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Za přístup ke zvířátkům máš ode mě![]()
.Měla bych to stejně
no nebýt obchody tak jsem možná vegan…nemám vůbec vztah ke zvířatům - jako hospodářský myslím, jinak je mám ráda - takže bych asi ani neměla odvahu nadojít a dojít pro vajíčka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná už to tady někdo psal - nečetla jsem celou diskuzi, ale dá se hodně ušetřit na drogérce - kupuju v DM tu jejich značku Denkmint - do myčky, na praní i čištění. Je to levný a byla jsem docela paf, jak je to dobrý. A minulý týden jsem kupovala 4ks něčeho Denkmint a měla jsem tam 20% slevu, takže další ušetření. Mají i aviváž, ale zkouším prát bez ní. ne kvůli šetření, ale prý to ničí oblečení. Tak nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maden píše:
Možná už to tady někdo psal - nečetla jsem celou diskuzi, ale dá se hodně ušetřit na drogérce - kupuju v DM tu jejich značku Denkmint - do myčky, na praní i čištění. Je to levný a byla jsem docela paf, jak je to dobrý. A minulý týden jsem kupovala 4ks něčeho Denkmint a měla jsem tam 20% slevu, takže další ušetření. Mají i aviváž, ale zkouším prát bez ní. ne kvůli šetření, ale prý to ničí oblečení. Tak nevím.
prý to ničí funkčnost „funkčního“ oblečení a pokud je v oblečení elestan tak ten se zničí…např. se mi vytahávají ramínka u podprsenky, trika, kalhoty s elastanem se vytahují až o 3 čísla…podle množství elastanu v nich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@no.to.mi.pověz píše:
prý to ničí funkčnost „funkčního“ oblečení a pokud je v oblečení elestan tak ten se zničí…např. se mi vytahávají ramínka u podprsenky, trika, kalhoty s elastanem se vytahují až o 3 čísla…podle množství elastanu v nich
díky za info
. Teď jsem prala bez aviváže a prádlo v pohodě. Tak se k ní asi vracet nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@131105 píše:
Aviváž nepoužívám už dlouhopoužívám kvalitní prací prášek
co je kvalitní prášek'?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Grey Sky píše:
co je kvalitní prášek'?
Já za kvalitní prášek považuji Ariel ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější píše:
Já za kvalitní prášek považuji Ariel
Já taky
A s ním by ta aviváž byla až moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
Já takyA s ním by ta aviváž byla až moc.
Jo jo, taky nedávám aviváž.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější Jedině Ariel
S ním člověk fakt nepotřebuje aviváž ![]()
Holky, mě by zajímalo, kde na jídle se dá ušetřit? Já mám pocit že si nejíme nějak extra a stejně za jídlo dám kolem 9 tisíc měsíčně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a kdyby někdo tvrdil, že je to drahý, tak já vychytala akci a 8kg jsem koupila za 249 kč!!! Teď kolem Vánoc ho měli za 349 8kg ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tanule23
Já osobně hodně ušetřím na „bílém“ mase, nakupuju maso v Kuřecím ráji a primárně ne kvůli ceně, ale protože je tam to maso čerstvé. Až v obchodech tohoto typu jsem zjistila, že čerstvé maso není opravdu nijak cítit, když jsem kupovala klasicky „vaničkové“, tak to bylo cítit vždy. No a cena: např. za kuřecí prsa 109,–Kč za kg, což je oproti normálním obchodům zhruba o 3/4 levnější. Dál docela ušetřím na kosmetice a čist. prostředcích, kupuju Baleu, na obličej Infadolan, Denkmit čist. pr., pr. práš. z Lidla, částky jsou mizivé a jsem spokojená. Nepoužívám aviváž, mám hodně citlivou pleť, místo toho ocet a pár kapek aroma oleje, co se dá použít na tělo, je to taky párkorunový výdaj a vydrží dlouho. Jo, mám oblíbenou rýži parboiled z Billy, která stojí asi 33,–Kč a je to 8 sáčků a těstoviny v zeleném sáčku v Kauflandu, které jsou strukturou i chutí totožné s Panzani a stojí asi 14,–Kč. Bylo by toho ale víc, málokdy kupuji do domácnosti něco skutečně drahého nebo i za plnou cenu. Asi jsem postižená z práce, jsem takový cifršpion.
Zaplaťpámbu tedy netrpím nouzí, ale dávat za potraviny a vůbec věci do domácnosti ty nehorázné ceny, když nemusím, tak nebudu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit