Na čem doma šetříte? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
13.2.14 20:05

Kupuji Ferrari o něco méně častěji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
13.2.14 23:26

@Burj Chalifa já beru vždycky dva až tři kousky naráz - dávají na ně pak množstevní slevu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: a za ušetřené peníze si konečně koupim aviváž, ať nemusím prát v octu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.2.14 05:48
@latunka01 píše:
@Burj Chalifa já beru vždycky dva až tři kousky naráz - dávají na ně pak množstevní slevu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: a za ušetřené peníze si konečně koupim aviváž, ať nemusím prát v octu :mrgreen:

A to se vyplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
17.2.14 20:56

Na zoomu tuhle dávaly program čím doma uklízet stačí kys. citronová soda zajimavé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.3.14 16:12
@Anonymní píše:
Kalhotky peru na 90…

Já kdybych si vyprala kalhotky na 90, tak nemám co na sebe…
Nejedná se o omyl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.3.14 16:13

Omlouvám se, svůj příspěvěk jsem omylem sloučila do citace…ještě to tu moc neumím, dík za pochopení :), M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
13.3.14 23:05

Nekupuji vysloveně ty drahé značky i ty české jsou dobré a za dobrou cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.3.14 23:14

Ahoj já šetřím i na jídle :) ne že bych kupovala kšunty ale mrknu na net třeba na nějaké akce…na čem naopak nešetřím je náš Péťa (syn )…: ) aviváže se mi osvědčilo kupovat radši kvalitnější např. Lenor… mýdla většinou chytim taky v akci a když si chceme pořídit něco většího např. pračku, dám si při výběru záležet, nekoupím hned v prvním obchodu ale poptám se po nejkvalitnějším výrobku za co nejmenší cenu…tím si myslím že taky něco ušetřím. Jsem mnohem šetrnější než můj přítel a to i přesto že vydělává on :) ovšem ať šetřim jak šetřim téměř nic neušetřím jelikož jsme 3 na jedem plat a vychází nám to s financema tak akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
14.3.14 21:08

Tak to já ještě ušetřím něco stranou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.3.14 18:33

Mně se hodně osvěčila tabulka v excelu.
Beru to i jako „diář“, dohledala jsem díky tomu i několik důležitých datumů.
Mám to rozdělené na oblasti a v každé pak 2 sloupečeky, do 1. vypisuju slovně - třeba benzín nebo jízdenka a do druhého danou částku.
Vespod se mi zobrazuje, kolik zbývá, tak snažím, aby tam zůstávalo každý měsíc přibližně stejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
15.3.14 23:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
16.3.14 15:00

Jo taky se už těším až budu moc pěstovat zeleninu na zahradě to se potom, taky ušetří no a pak ty krbová kamna vytopí celý dům tak moc plyn nepouštím přes víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
16.3.14 21:18

@Malaga tak to je dobry, to si tu svoji tabulku taky takhle vytunim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.16 09:11

šetřím na pracím prášku

Místo pracího prášku používám PERKARBONAT SODNÝ - 1. Pere mnooohem lépe než Ariel či Persil, vybělí, odstraní skvrny od ovoce, zeleniny, krve atd, 2. Je ekologicky - při praní se rozkládá na sodu a peroxid vodíku, který se pak taky rozkládá na kyslík a vodu. 3. Není alergenní, viz složení, takže peru dětské věci. 4. Je levný - stojí cca 30 Kč za kilo, a na pračku potřebujeme jen 3 lžíce. 5. Může se používat v domácnosti i pro jiné účely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.3.16 11:18

Hm, v dnešní době se šetří blbě. na cigárech, nekouříme. musím se zamyslet, mě přijde, že třeba na jídle se moc šetřit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat