Na co mají rodiče právo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
10.9.10 17:56

Kamčo, právě že bojím, ale tak toho jsem se bála už předtím a proto mlčela, dnešek si začala ona. Normálně tam na mne čekala, už měla hodinu po pracovní době (jak neopomenula podotknout).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.9.10 18:01
Kamča.dalmatinka píše:
Hanul a nebojíš se že ta válka co mezi vámi vypukla nejvíc odnese malej?Já bych se bála že ta kráva si bude vylejvat vztek na malim :cry: .je to teda hruza.
Já bych si stěžovala klidně každej den

Jj taky bych se asi bála, jenže co dělat, zas nemůžeš přece mlčet a čekat, až ti dítě přijde pomlácený ještě hůř :nevim: Teď asi Haňul holt hraješ kdo s koho, kdo bude mít navrch, tak se nenech zastrašit, ať máš respekt jako Sophinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.9.10 18:02

dle má zkušenosti ,když pochopí ,že si nenecháš nic líbit,nic si netroufne,protože po sebemenší ,,akci,, nastane velká reakce- vyzkoušeno :palec: :cert:

• Citovat
  • Upravit
16291
10.9.10 18:10

Se mi chce už zas brečet. Jsem se těšila jak bude chodit do školky, jak si tam najde kamarády, jak ho budou tety učitelky učit… Včera si od něj dokonce jedna holčička vyžádala pusu :lol: A zatím abych se bála aby si na něj kvůli mně nezasedly :( Už aby bylo pondělí. Jako aby mi jednou říkala že je vše v pořádku a podruhé že krade dětem hračky a bije je a pak zas otočila že neřekla ani slovo o tom že by někomu ubližoval… Příště nesmím zapomenout nahrávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.10 19:29
Gina108 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Hanul a nebojíš se že ta válka co mezi vámi vypukla nejvíc odnese malej?Já bych se bála že ta kráva si bude vylejvat vztek na malim :cry: .je to teda hruza.
Já bych si stěžovala klidně každej den
Jj taky bych se asi bála, jenže co dělat, zas nemůžeš přece mlčet a čekat, až ti dítě přijde pomlácený ještě hůř :nevim: Teď asi Haňul holt hraješ kdo s koho, kdo bude mít navrch, tak se nenech zastrašit, ať máš respekt jako Sophinka :wink:

Já bych určitě nemlčela,ale žádala bych o přeložení do jiné třídy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.10 19:32
Hanule píše:
Se mi chce už zas brečet. Jsem se těšila jak bude chodit do školky, jak si tam najde kamarády, jak ho budou tety učitelky učit… Včera si od něj dokonce jedna holčička vyžádala pusu :lol: A zatím abych se bála aby si na něj kvůli mně nezasedly :( Už aby bylo pondělí. Jako aby mi jednou říkala že je vše v pořádku a podruhé že krade dětem hračky a bije je a pak zas otočila že neřekla ani slovo o tom že by někomu ubližoval… Příště nesmím zapomenout nahrávat :roll:

a ještě mě napadlo nemužeš třeba šmírovat přes okno?Nebo venku aby tě neviděla?no já bych s toho měla fakt strach :cry: .Je to fakt hruza .Taky by mě to strašně mrzelo :-( .malej příští rok už pujde jinam do školky a už tet se bojim abych nenarazila na stejnou krávu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.9.10 20:04

hanule - koukám, že ředitelka je uplně mimo mísu.. Teda chování hrůůza..

Jinak k tomu jak se Kubík chová - to ale přece není nemožný, že je jeden den hodný, jeden den se tahá o hračky a podobně..Mě to nepřijde divný.. :nevim:

Ale s ředitelkou to určitě dořeš a ukaž, že se jí nebojíš..Myslím, že ona nemá moc možností jak vám uškodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Majdina
14.9.10 13:43

Jak to dopadlo?????

• Citovat
  • Upravit
16291
14.9.10 19:31

Tak zatím musím říct že se přístup učitelek výrazně změnil… Jen tam teď Kubas do konce týdne nebude, takže víc se uvidí po neděli :) Klep klep klep na dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.9.10 14:11

tak hanulo.....jsem napnutá jak špagátek. co dnes ve školce??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin