Na co mám nárok bez práce?

Anonymní
2.2.23 23:28

Na co mám nárok bez práce?

Ahoj, od srpna jsem bez práce. Nemám žádný příjem, do teď jsem žila z rezerv. Bydlím u přítele, ale chceme jít od sebe. Neplatím tedy nájem - platila jsem půlku, ale nemám na to. Práci si hledám, ale zatím marně. Je něco, na co mám nárok, abych mohla od přítele odejít? Nebo prostě nic nedostanu, budu si muset najít práci a pak se postavit na vlastní nohy?
Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.2.23 23:29

Nic mi nechce platit. Už u něj bydlím a jídlo a vše musím kupovat sama. A už to nedávám.

• Citovat
  • Upravit
NicolaR7
2.2.23 23:38

Nevim no… ale u nas v kazdym druhym supermarketu berou lidi furt na praci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.23 23:38
@smile_xxx píše:
Nechce se ti nic platit? A kdo to má platit za tebe? Mne se zase nechce platit daně, abych sponzorovala ty, co nepracují. Nevěřím tomu, že od srpna sis nebyla schopna najít práci. Jakoukoliv práci.

Nikde nepíšu, že si nechci nic platit:-) tak bych pořádně četla, než se začala do něčeho pouštět. A ano, nenašla. Z pracáku mě posílají všude možně a pro všechny jsem bez praxe, bez zkušeností. Jsem po škole a jedné práci a je mi 22:-)
A ty daně budete stejně platit na ukrajinu a cikány, takže bych se tu na mě, na slušného člověka tolik nečertila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.23 23:39

A nikdo se neptal na to, jak si najít práci. Sama vím, jak to mám a pokud nemáte odpověď na moje otázky, nepište sem:)

• Citovat
  • Upravit
NicolaR7
2.2.23 23:41

Pokud si pracovala minimalne rok, mas narok na podporu v nezaměstnanosti…ale to urcite vis kdyz jsi na uradu prace. Jinak si nemyslim, ze na jiny davky apod mas narok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.23 23:42

Mám odpracováno 11 měsíců. Bohužel. Potom mě vyhodili, protože se jim nevyplatilo mě platit a práci za mě zvládali ti, co tam pracují 10+let.

• Citovat
  • Upravit
35701
2.2.23 23:45
@Anonymní píše:
Ahoj, od srpna jsem bez práce. Nemám žádný příjem, do teď jsem žila z rezerv. Bydlím u přítele, ale chceme jít od sebe. Neplatím tedy nájem - platila jsem půlku, ale nemám na to. Práci si hledám, ale zatím marně. Je něco, na co mám nárok, abych mohla od přítele odejít? Nebo prostě nic nedostanu, budu si muset najít práci a pak se postavit na vlastní nohy?
Díky za rady.

Nárok máš si najít práci a postavit se na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
2.2.23 23:46
@Anonymní píše:
Mám odpracováno 11 měsíců. Bohužel. Potom mě vyhodili, protože se jim nevyplatilo mě platit a práci za mě zvládali ti, co tam pracují 10+let.

Nevim co mas za skolu, nebo predstavy o tom co chces delat… ale muzes si najit neco dočasného, třeba fakt ten supermarket berou furt…a u toho hledat dal…jen at nejsi na nikom zavisla a muzes se odstehovat od pritele…a myslim, ze az tak spatny platy tam nejsou.

• Citovat
  • Upravit
1213
2.2.23 23:49

No, mně se třeba nechce moc věřit, že někdo po 11 měsících práce pak žije půl roku z rezerv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.23 23:56

Musíš se postarat sama. Dokud bydliště u něj, jste posuzovany společně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.23 00:04

Sorry, tady se ohanis na cigany, ale já jako pracující Romka vydělávám na to, aby ty sis mohla požádat na sociálce dávky. :potlesk:
Máš ruce, nohy, jsi mladá, práce je všude dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
3.2.23 00:11
@Anonymní píše:
Díky za rady.

A je to tady zase. Práci v supermarketu nebo jako sanitářka v nemocnici najdeš okamžitě. Jen chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat