Na co si dát pozor při výběru soukromé školky/jeslí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
29.11.19 22:49

@roba18 Starší měl 2r a 2m a mladší bez dvou měsíců 2r. Ale docházku mají jinak, starší začínal 3 dopoledne v týdnu, po měsíci každý den na dopoledne. Po půl roce tam začal i spát. Mladší chodí jedno dopoledne v týdnu, příští měsíc ho tam zkusím nechat i spát. Když to zvládne, tak mu každý měsíc přidám jeden den. Na jaře půjdu do práce, tak do té doby najede na plnou docházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
29.11.19 22:57

@lea79 taky plánuju zvolit pozvolnější postup zvykání. Měl by jít v roce a 10m, ale počítám, tak na 1-2 dopoledne a pak se uvidí. No ale hlavně to bude záležet jakou najdeme školku. Musím říct, že je docela oříšek najít nějakou, která by aspoň trochu plnila úlohu školky a ne hlídací služby. Myslím ty soukromé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.11.19 23:15

@roba18 Chápu, já jsem také docela dlouho hledala i s ohledem na lokalitu. Jako nechtěla jsem vozit dítě přes celé Brno. Teď je manžel vezme ráno cestou do práce a já vyzvedávám, což je super. Ale našla jsem až na druhý pokus. První školka se zdála v pohodě, ale ředitelka mi vyloženě lhala a co slíbila, tak nedodržela, takže jsem jí okamžitě zavrhla.
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin