Manžel za prací na dva roky do zahraničí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky..Potřebovala bych slyšet vaš nazor
Můj manžel ma možnost jet do Ameriky za praci a bylo by to na dva roky…Mame hypoteku a jen tak tak vystačime..Takže by se penizky hodili, a vydělal by si tam hodně peněz…Jde mi o to jestli bych to tady vydržela bez manžela dva roky, jestli by ten vztah vydržel
…Mate některa s tim zkušenost
Jaky byl vaš vztah když se potom vratil??,Jo a mame tří letou dcerku
…Penize by jsme potřebovali ale zaroven se bojim…
Diky za odpovědi
Neni moznost jet snim??
A jak casto by letal sem??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka No to pravě nechci, dodělavame barak a mala tu bude nastupovat do školky..Jezdil by zřejmě jednou za půl roku tak na 14 dni, ale to neni jesště jiste
..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kattkka No to pravě nechci, dodělavame barak a mala tu bude nastupovat do školky..Jezdil by zřejmě jednou za půl roku tak na 14 dni, ale to neni jesště jiste..
A to jede sluzebne pres firmu kde momentalne pracuje?? To by hralo na mem rozhodnuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já za sebe bych do toho nešla, sami jsme zvažovali cestu do zahraničí, ale jen v případě, že bych jela s ním, manželova teta si přesně takhle zkazila manželství protože vztah na dálku jim prostě nefungoval, ale tím tě neodrazuji, pokud se na to cítíte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to přez firmu ale ne od něj z prace, je to přez jeho kamarady co nam ted dělaji barak, jsou to už starši chapi ktery takhle jezději pořad, takže nevim jestli byh to ty dva roky ustala.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je to přez firmu ale ne od něj z prace, je to přez jeho kamarady co nam ted dělaji barak, jsou to už starši chapi ktery takhle jezději pořad, takže nevim jestli byh to ty dva roky ustala..
V tom pripade nepustila.
Kdyby to bylo pres firmu kde momentalne pracuje tak ano ale ne takhle. Nemyslim si te by to bylo o tolik vyhodnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono záleží na tom jak se cítíte. Já bych ho klidně poslala, peníze potřebujete, pokud má vztah vydržet tak vydrží, když ne tak se nedá nic dělat ![]()
Ber to tak, že dřív chodili kluci na vojnu na dva roky, a kolik jich bylo ženatých s dítětem.
- Citovat
- Upravit
@lukresia Tady jde o to že by jsme byli během jednoho roku bez Hypošky
,což je užasne, a když by nejel tak by jsme platili dalšich 30let.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja byt v te situaci, tak bych se sbalila a odjela s manzelem i s ditetem. Barak jestli je obyvatelny bych pronajmula, jestli ne, tak by pockal.
Skolka by pro me nebyl zadny zadrhel, proste by dite nenastoupilo a jelo by se.
Jsem zvedava, jak se zakladatelko rozhodnete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych to 2 roky nevydržela… Jestli ty jo, tak ti tleskám. Nešlo by to nějak udělat, abys tam jela s ním? Dále byste platili hypotéku a v domě (bytě) měli třeba nájemníky? (nejlépe někoho známého samozřejmě…) Tak bych se to asi pokusila řešit já. Určitě bych ho tam nepustila jet samotného
Je to těžký rozhodování teda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@lukresia Tady jde o to že by jsme byli během jednoho roku bez Hypošky,což je užasne, a když by nejel tak by jsme platili dalšich 30let..
tak ať jede, však se uvidíte, a třeba vyjdou peníze a budeš moct za ním s dcerkou na dovču ![]()
Ta hypoška je motivace dost velká
co na to muž?
- Citovat
- Upravit
Jeste dodavam, ze chlapa samotneho bych nepustila, to si vubec nedovedu predstavit, abysme byli tak dlouho od sebe… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna No to jsem taky chtěl napsat, ale nechtěla jsem tu být za žárlivku
Já jsem chtěla jet na 4 měsíce jen na brigádu na Aljašku a přítel mi to okamžitě zatrhl. A jsem ráda, trošku jsem to čekala
hihihi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
..Potřebovala bych slyšet vaš nazor
Můj manžel ma možnost jet do Ameriky za praci a bylo by to na dva roky…Mame hypoteku a jen tak tak vystačime..Takže by se penizky hodili, a vydělal by si tam hodně peněz…Jde mi o to jestli bych to tady vydržela bez manžela dva roky, jestli by ten vztah vydržel
…Mate některa s tim zkušenost
Jaky byl vaš vztah když se potom vratil??,Jo a mame tří letou dcerku
…Penize by jsme potřebovali ale zaroven se bojim…
Diky za odpovědi