Manžel za prací na dva roky do zahraničí?

Anonymní
17.6.12 15:04

Na dva roky do zahraničí???

Ahoj holky :mavam:..Potřebovala bych slyšet vaš nazor :! Můj manžel ma možnost jet do Ameriky za praci a bylo by to na dva roky…Mame hypoteku a jen tak tak vystačime..Takže by se penizky hodili, a vydělal by si tam hodně peněz…Jde mi o to jestli bych to tady vydržela bez manžela dva roky, jestli by ten vztah vydržel :nevim:…Mate některa s tim zkušenost :?: Jaky byl vaš vztah když se potom vratil??,Jo a mame tří letou dcerku :srdce:…Penize by jsme potřebovali ale zaroven se bojim… :? Diky za odpovědi :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
17.6.12 15:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam:..Potřebovala bych slyšet vaš nazor :! Můj manžel ma možnost jet do Ameriky za praci a bylo by to na dva roky…Mame hypoteku a jen tak tak vystačime..Takže by se penizky hodili, a vydělal by si tam hodně peněz…Jde mi o to jestli bych to tady vydržela bez manžela dva roky, jestli by ten vztah vydržel :nevim:…Mate některa s tim zkušenost :?: Jaky byl vaš vztah když se potom vratil??,Jo a mame tří letou dcerku :srdce:…Penize by jsme potřebovali ale zaroven se bojim… :? Diky za odpovědi :D

Neni moznost jet snim??
A jak casto by letal sem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 15:10

@kattkka No to pravě nechci, dodělavame barak a mala tu bude nastupovat do školky..Jezdil by zřejmě jednou za půl roku tak na 14 dni, ale to neni jesště jiste :nevim:..

• Citovat
  • Upravit
24320
17.6.12 15:12
@Anonymní píše:
@kattkka No to pravě nechci, dodělavame barak a mala tu bude nastupovat do školky..Jezdil by zřejmě jednou za půl roku tak na 14 dni, ale to neni jesště jiste :nevim:..

A to jede sluzebne pres firmu kde momentalne pracuje?? To by hralo na mem rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.6.12 15:14

Já za sebe bych do toho nešla, sami jsme zvažovali cestu do zahraničí, ale jen v případě, že bych jela s ním, manželova teta si přesně takhle zkazila manželství protože vztah na dálku jim prostě nefungoval, ale tím tě neodrazuji, pokud se na to cítíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 15:15

Je to přez firmu ale ne od něj z prace, je to přez jeho kamarady co nam ted dělaji barak, jsou to už starši chapi ktery takhle jezději pořad, takže nevim jestli byh to ty dva roky ustala.. 8o

• Citovat
  • Upravit
24320
17.6.12 15:18
@Anonymní píše:
Je to přez firmu ale ne od něj z prace, je to přez jeho kamarady co nam ted dělaji barak, jsou to už starši chapi ktery takhle jezději pořad, takže nevim jestli byh to ty dva roky ustala.. 8o

V tom pripade nepustila.
Kdyby to bylo pres firmu kde momentalne pracuje tak ano ale ne takhle. Nemyslim si te by to bylo o tolik vyhodnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka

Tak ono záleží na tom jak se cítíte. Já bych ho klidně poslala, peníze potřebujete, pokud má vztah vydržet tak vydrží, když ne tak se nedá nic dělat :nevim:
Ber to tak, že dřív chodili kluci na vojnu na dva roky, a kolik jich bylo ženatých s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@lukresia Tady jde o to že by jsme byli během jednoho roku bez Hypošky :dance:,což je užasne, a když by nejel tak by jsme platili dalšich 30let.. 8o

• Citovat
  • Upravit
8284
17.6.12 15:19

Ja byt v te situaci, tak bych se sbalila a odjela s manzelem i s ditetem. Barak jestli je obyvatelny bych pronajmula, jestli ne, tak by pockal.
Skolka by pro me nebyl zadny zadrhel, proste by dite nenastoupilo a jelo by se.
Jsem zvedava, jak se zakladatelko rozhodnete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.6.12 15:20

No já bych to 2 roky nevydržela… Jestli ty jo, tak ti tleskám. Nešlo by to nějak udělat, abys tam jela s ním? Dále byste platili hypotéku a v domě (bytě) měli třeba nájemníky? (nejlépe někoho známého samozřejmě…) Tak bych se to asi pokusila řešit já. Určitě bych ho tam nepustila jet samotného :-( Je to těžký rozhodování teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.6.12 15:20
@Anonymní píše:
@lukresia Tady jde o to že by jsme byli během jednoho roku bez Hypošky :dance:,což je užasne, a když by nejel tak by jsme platili dalšich 30let.. 8o

tak ať jede, však se uvidíte, a třeba vyjdou peníze a budeš moct za ním s dcerkou na dovču :nevim:
Ta hypoška je motivace dost velká :think: co na to muž?

• Citovat
  • Upravit
253
17.6.12 15:21

@Klementyna Stejný názor :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.6.12 15:21

Jeste dodavam, ze chlapa samotneho bych nepustila, to si vubec nedovedu predstavit, abysme byli tak dlouho od sebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.6.12 15:23

@Klementyna No to jsem taky chtěl napsat, ale nechtěla jsem tu být za žárlivku :-D Já jsem chtěla jet na 4 měsíce jen na brigádu na Aljašku a přítel mi to okamžitě zatrhl. A jsem ráda, trošku jsem to čekala :-) hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat