Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@gabriela82
no tak to jsem samozdřejmě řekla jinak to budu mit asi z HA a nebo z postinoru co jsem si brala pred 2 mes. asi to budou hormony ale i tak už mě to pekne vytačí jak mi to omezuje život
zakladatelka
@Anonymní píše:
Jo ale já tam jdu s tím že už to mám 3 tyden takže nemužu čekat až mi to zkončí bohužel taky mi je to trapne ale hold tam proste musim. Poprve tam nejdu to zase nezakladatelka
aha, tak to jdi, on uz ti rekne co jak…
Tak to neřeš, vezmi si do ordinace přímo kalhotky do toho čistou vložku a uvidíš..pak to rychle sundáš a bude to hotovo
je to nepříjemný to je fakt…ale to zvládneš držím palce ![]()
@Anonymní píše:
@HanHa
Jo díky asi si vezmu ubrousek a bude stacit je to od toho kde se prevlikas asi 3 kroky tak snad neukápnuzakladatelka
tak tak.. čistou vložku, ubrousek do ruky a to přeběhneš.. a i kdyby něco káplo, tak s tím holt musí počítat.. takových ženských tam chodí, neboj
Já jednou zažila, že řešil paní, co se jí „ztratil“ tampon.. čekala jsem u sestřičky před ordinací Dr.,takže jsem „něco málo“ zaslechla. A to podle mě musí být 100× horší. Taky pak zuřivě větral, než vzal další pacientku. Holt tam řeší různé situace.
Hele v CAR se běžně chodí na UTZ 2.den cyklu…
Při krvácení..potratu jsem taky byla na UTZ a musela jsem to zvládnout
Tak se neboj…s dr.to vyřešíte…vezmi zásobu vložek, ubrousků a bude to OK
@Anonymní píše:
@gabriela82
no tak to jsem samozdřejmě řekla jinak to budu mit asi z HA a nebo z postinoru co jsem si brala pred 2 mes. asi to budou hormony ale i tak už mě to pekne vytačí jak mi to omezuje životzakladatelka
jeslti beres HA tak staci vysadit..a mas po problemu…ja takhle krvacela temer tri mesice…doktorka porad rikala vydrzte..ono se s tim telo srovna.. nesrovnalo…takze byt tebou vysadim HA..prijde normalni MS…a az pak se objednam k doktorovi bez MS resit pripadne nejakou jinou HA
Příspěvek upraven 15.01.13 v 09:54
Já sem byla taky u doktora když sem krvácela po SP, nic příjemného to není, ale doktor je na to určitě zvyklej. nebuj on pomůže a bude líp ![]()
Ja jsem si to myslela ze to budu mit po HA a nebo to muze byt taky krvi moje mamka totiz taky jsi nechala dat antik. ale ten implantat do ruky tu tyčinku a krvacela pul roku pak ji to museli vytahnou a bylo to tiz že má špatnou srážlivot krve a nemuže mít hormonalni Antinu. Zakladatelka
Já jsem byla jednou na gynde s ms a to kvůli kvasinkam, nedalo se to vydržet a doktorka říkala, že to vubec nevadí, když je to akutní. Ale při běžné prohlídce bych se preobjednala.
@Anonymní píše:
Jo ale já tam jdu s tím že už to mám 3 tyden takže nemužu čekat až mi to zkončí bohužel taky mi je to trapne ale hold tam proste musim. Poprve tam nejdu to zase nezakladatelka
Tak to určitě běž! To je problém, nevíš, kdy přestane.
@mikitaa právě řeším stejný problém už krvácím měsíc a začalo to až po vysazení HA (vysadila jsem v listopadu)
Jo jinak u dr dobre proste jsem to přeběhla na kozu jak blesk
jinak chtelo se mi strasne smat ( u mě normální když se stydím )… jinak mi napsal norethisteron a řekl že to mam z toho postinoru tak rozhozeny že ten cyklus potřebuje jen resetovat
jinak jsem mu rikala že jsem se bavila s kamaradkou o tom že to muze byt z HA na to mi odpovedel že ty babske rady nemam poslouchat že on taky když se mu rozbije televiza tak jsi ji neopravuje sam ale zavola opraváře
zakladatelka
Tak pokud krvácíte 3 týdny v kuse a podobně, tak je to samozřejmě něco úplně jiného a doktor vás musí vyšetřit. Kamarádku doktorka vyšetřit nechtěla, krvácela skoro půl roku a nakonec se z toho vyklubala pokročilá rakovina děložního čípku! Bylo jí 21 let a myslela si, že krvácí kvůli HA. Jestli ale máte normální menses, tak bych se vždy přeobjednala, nepomůže to vám ani doktorovi (stěr z čípku bude blbě hodnotitelný kvůli krvi).
@blumen
no na štěry jdu za 2 mesíce proti rakovine DČ jsem očkovana ale to taky neni 100% to me napadlo taky protoze pritelova ex ji měla takže se to mohlo přenest asi jsem to dr měla říct tohle mě jako docela vystrašilo ted
zakladatelka
@Pipet
ještě mě napadlo že by mě neco řekl sam co mam udelat mam dobreho dr vzdy spolu nejdriv vsechno probereme a pak teprve me vysetri. Zakladatelka
jo to mě taky napadlo ale já jsem hrozne stydlivá takže tak no