Na jaké hračky se těšíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1482
18.12.16 23:51
@Luca82 píše:
@slavuska1
To je normalni. Nase deti dostali od Mikulase adventni kalendar jako ponozky s cisly a v kazde maji nejake prekvapko. Maji 1 ponozku pro obe deti a tak se stridaji, kdo taha prvni a vzdy se snazi vytahnout jen 1 vec. V jedne byly magnety, segra tahala prvni a holt vytahla oba. A videla jsem, jak je kluk celej rudej, ze přišel o prekvapko. Mel magnet hasickeho auta a zacal na me jecet, ze to je blby, ze to nejezdi a ze se mu to nelibi. To jsem tady rvala jako tur. Nechapu. Normalne se tak vubec nechova. Clovek to tady po nocich pripravuje, vymysli 24 nejakych veci, aby meli haranti radost a smradi si niceho nevazi :zed:
To me tak vytocil, ze jsem rekla, ze mu to vyhodím.
Tu pak drepel na zemi a pry maminko: tak mi to das, az set budu chovat slusne a udelim si trest tyden bez cokolady :lol:

hele to je dojemný, takovej trest je faakt drsnej! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.12.16 23:52
@Ostružka píše:
překladiště juuuu, to mě nadchlo :dance: :jazyk:, děkuju za odkazy. To by se mu určitě líbilo. Magformers zatím pro nás asi ne, je to strašnej nešika, neumí ani dát duplo kostky na sebe a strašně se na to vzteká:)))).
No jinak koukám že veselo, asi tak trojnásobně než u nás (máme jen jednoho buřiče :mrgreen: :mrgreen: ). Tak ať to najdete!

jo, to sem chci akorát napsat, naštěstí se krabička našla, dneska večer :dance: nakonec vzorně uklizená v pokojíku v poličce, a na ní a před ní něco jinýho, ale teda netuším, kdo ji tam tak krásně uklidil, oba se dušovali, že to uklízeli na místo tady v obýváku..a prcek by to tam tak hezky nezaskládal :jazyk: no ale fakt mám radost, že se to našlo, jsem byla hezky nakrknutá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
18.12.16 23:54

@Lonna tak jsem si našla kříšťálovou panenku…ty šaty!!! to je nádherný, a ten šperk, dceruška má vkus! :). No ta cena mě taky uzemnila, ale co naděláme, žejo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
18.12.16 23:59
@Billi píše:
Těším se na všechno. Dostanou Duplo vláčky, klaciké Lego, sametové malování, hmatové Loto a Logico Primo.
K narozeninám mladšího mám už vymyšlenou stavebnici SmartMax, tak to se těším předem :lol:

tak to jsou vychytávky, díky za rozšíření obzorů! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
19.12.16 00:02

@slavuska1 jo! :dance: :potlesk:, to jsou borci hodný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
19.12.16 00:33

Tak my letos jedem Vánoce v interaktivních hračkách - takže se těším na vše - dinosaurus na ovládání, pak Magic Jinn (od babiček) a tatínek si (asi i pro sebe) koupil dálkové ovládání a mašinky k dřevěné vláčkodráze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
19.12.16 03:19
@Ostružka píše:
co to je zvukostrom?? 8o

http://www.targe.cz/zvukostrom

Jsem na to zvedava a snad me neodvezou do Bohnic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
19.12.16 07:48

@Ostružka no :roll: videla ji v reklame a.snad dva mesice o ni porad mele. Neni mozny, aby ji nedostala. Doufam, ze priste bude takhle vzdychat po mecem levnejsim :lol: kdyby ta panenka aspon mela nejaky doplňky nebo aspon mrkala…ale takhle si s ni tyden, dva pohraje a ende. Ale co nadelame :-) jento nejvetsi prani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
19.12.16 07:59

U nás letos bude hodně knížek, tak na ty se těším i já, hlavně na Deníky malého poseroutky, vzala jsem komplet 1-10 a už se těším, jak si počtu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
19.12.16 08:11

Holky dejte mi odkaz na tu kristalovou panenku, at si rozsirim obzory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
19.12.16 10:49

@Luca82 já našla toto, jestli je to ono:)
 http://www.zabavne-hracky.cz/index.php?…

teda ty šaty jsou faakt super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
20.12.16 06:36
@Luca82 píše:
http://www.targe.cz/zvukostromJsem na to zvedava a snad me neodvezou do Bohnic

Tak Zvukostrom Jezisek nadeli letos prckovi take - ten pulmetrovy, na tom videu to vypada nadherne, akorat budem asi porad hledat kulicky. Musim koupit nejake nahradni. No taky se na nej tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí