Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
jdu pro radu..poslední 2-3 měsíce mě pobolívá kyčel, začalo mi to vystřelovat až do kolena. Chci se raději objednat k Dr a teď nevím, musím nejdříve ke svému obvodnímu a nebo se můžu objednat sama přímo na specializované oddělení..a vlastně kam? Na ortopedii?
Děkuji za rady ![]()
Ortopedie, zkusila bych tam zavolat a zeptat se, zda berou i bez doporučení (měli by)
Ortopedie, ale problém může být i neurologický či v oblasti fyzioterapeutického řešení.
@darkblack píše:
Ahoj,
jdu pro radu..poslední 2-3 měsíce mě pobolívá kyčel, začalo mi to vystřelovat až do kolena. Chci se raději objednat k Dr a teď nevím, musím nejdříve ke svému obvodnímu a nebo se můžu objednat sama přímo na specializované oddělení..a vlastně kam? Na ortopedii?
Děkuji za rady
řešila jsem před půl rokem to stejné, šla jsem za obvodní. Ta mě poslala dál - na rtg.
@darkblack neurologie,jak to vystřeluje jakoby po vnější straně stehna dolů, bude to nejspíš od zad. Měla jsem to samý, byla to vyhřezlá plotýnka.
@darkblack Šla bych za obvoďákem a ten posoudí, kam dál. Ale snad by měl volit rentgen, jako první a pak dál. Pokud máš problémového obvoďáka, tak zkusit přímo na ortopedii, nevím, jak moc to půjde bez doporučení.