Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Eh trošku mě zarazilo Jak dokážou být lidé zlí, já sem píšu poprvé protože si nevím rady a už dlouho si vybírám školu, a najednou na mě všichni spustí ať už jdu proboha na tu kadeřnici ať si zajdu k doktorovi není to příjemné.
Jinak děkuji všem co se mi snažili poradit
jo, to je teda hrozně zajímavé, že na web, který se jmenuje emimino píše asi 40 anonymních 14letých, a každá z nich se ptá, kam má jít na střední školu?
to je ale náhodička, fakt že jo, to by jeden nevěřil
@stinga Neůžu za to že si více lidí neví rady kam na střední 🙆🏻♀️ No to je jedno, nečekala jsem že budou lidé tak nepřátelští, budu hledat sama dál ![]()
@Anonymní píše:
@stinga Neůžu za to že si více lidí neví rady kam na střední 🙆🏻♀️ No to je jedno, nečekala jsem že budou lidé tak nepřátelští, budu hledat sama dál
Ano. Nejlépe jít na kadeřnici nebo se vyučit právničkou, viď? ![]()
@Anonymní píše:
@stinga Neůžu za to že si více lidí neví rady kam na střední 🙆🏻♀️ No to je jedno, nečekala jsem že budou lidé tak nepřátelští, budu hledat sama dál
Nemáte na to ve škole lidi, co ti poradí? Co o placám,
vždyť ty jsi troll. Hele, možná jsem to prehledla, ale včera ti bylo špatně nebo co, že jsi diskusi o škole nezalozila? Tak hodně zdraví a už jdu někam jinam.
@Anonymní píše:
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.