Na kolena prostě nepůjde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
11.5.11 12:58

Ahoj,musím se vetřít,starší holčina nikdy nelezla,ve čtyřech měsících se začla překulovat,pak se ručičkama nasměrovala kam chtěla a válela sudy,až se dostala kam potřebovala,to byly mety :mrgreen: je s bratránkem o měsíc,ten lezl a ona se kutálela a přišla na to že je to rychlejší :jazyk:v devíti měsících chodila,podle doktorů je něco špatně když nelezou,ale u nás to teda žádný následky nezanechalo :nevim: ,takže se nestresuju ani teď protože Barča se zatim taky jen koulí a na kolínka se jí nechce.

• Citovat
  • Upravit
7142
11.5.11 14:35
luciaasek píše:
No doufám, nic jiného mi nezbývá :lol: Jinak naše krasavice mi od rána předvádí přískok vpřed na kolenou a vždycky se rozplácne na pusu - takže pro změnu řev :zed:

nuuu něco podobnýho furt dělá Míša. jako že on teda na kolenou je ,ale jak de současně třeba pravýma končetinama, tak to samozřejmě nejde nu narazí si čunu taky, jenže on neřve má z toho pr**l a dělá to zchválně furt, stejně jako se včera večer naučil , že je strašně fajn se postavit, nebo kleknout , pustit se a letět přímo na hlavu, naštěstí to bylo jen na posteli,ale dělá to furt a bojim se aby ho to nenapadlo i na zemi :nevim: :nevim: :nevim:

Jooo sou to lásky naše nu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.5.11 14:35
luciaasek píše:
No doufám, nic jiného mi nezbývá :lol: Jinak naše krasavice mi od rána předvádí přískok vpřed na kolenou a vždycky se rozplácne na pusu - takže pro změnu řev :zed:

nuuu něco podobnýho furt dělá Míša. jako že on teda na kolenou je ,ale jak de současně třeba pravýma končetinama, tak to samozřejmě nejde nu narazí si čunu taky, jenže on neřve má z toho pr**l a dělá to zchválně furt, stejně jako se včera večer naučil , že je strašně fajn se postavit, nebo kleknout , pustit se a letět přímo na hlavu, naštěstí to bylo jen na posteli,ale dělá to furt a bojim se aby ho to nenapadlo i na zemi :nevim: :nevim: :nevim:

Jooo sou to lásky naše nu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.5.11 14:37
rozmary píše:
Ahoj,musím se vetřít,starší holčina nikdy nelezla,ve čtyřech měsících se začla překulovat,pak se ručičkama nasměrovala kam chtěla a válela sudy,až se dostala kam potřebovala,to byly mety :mrgreen: je s bratránkem o měsíc,ten lezl a ona se kutálela a přišla na to že je to rychlejší :jazyk:v devíti měsících chodila,podle doktorů je něco špatně když nelezou,ale u nás to teda žádný následky nezanechalo :nevim: ,takže se nestresuju ani teď protože Barča se zatim taky jen koulí a na kolínka se jí nechce.

Ahojky a doktorce to nevadilo?? Míša válel sudy chvíli a pak se začal plazit jak voják, nu a neleze . doktor je prostě stěch , že když deti nelezou nejsou v pořádku, chjo!dneska nám přišel válec tak snad to pomuže i když pokud to bude stejný jako skoro ze všim nic ho zajímat nebude, nejlepší hračka sem přece já :-? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.5.11 14:59

Tak my válec máme, ale nic moc. Líbí se jí, ale spíš si s ním kutálíme jako s míčem. Já myslím, že u nás se to prostě bez cvíča neobejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.5.11 15:22
luciaasek píše:
Tak my válec máme, ale nic moc. Líbí se jí, ale spíš si s ním kutálíme jako s míčem. Já myslím, že u nás se to prostě bez cvíča neobejde :cert:

já si to právě taky začínam myslet :cry: :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.5.11 15:49

Ale ber to tak, že prostě každej má něco. Někomu zase mimčo nechce moc jíst apod… Za rok už si snad na tyhle starosti ani nevzpomenem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.5.11 16:31
luciaasek píše:
Ale ber to tak, že prostě každej má něco. Někomu zase mimčo nechce moc jíst apod… Za rok už si snad na tyhle starosti ani nevzpomenem :-P

já vim, za rok budeme řešit zase něco jinýho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.5.11 18:54

Tak u nas nastal posun :dance: dneska si sam sedl - ze zeme (ze stoje uz to nejakou dobu umi), jen to lezeni porad nikde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.5.11 21:56
pomeranca píše:
Tak u nas nastal posun :dance: dneska si sam sedl - ze zeme (ze stoje uz to nejakou dobu umi), jen to lezeni porad nikde :think:

ahojky sme na tom stejně, mě si Míša sed o víkendu z kolínek taky ,ale ted to zase moc nedělá, on totiš nemá prdku, furt se přemistuje :mrgreen: s lezením je to u nás naprosto stejný, zejtra nám příde válec na lezení tak to je naše jediná šance, protože na dlaždičky sem se rozhodla , že ho nedam :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.5.11 07:54

Holky pomohl ten válec…já přemýšlim jestli ho mam pořídit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.5.11 08:14

no ja valec nemam, zkousela jsem velkou petflasku, nebo malou petflasku obalenou dekou, ale vzdycky ho zajimalo, co mu to rvu pod bricho a cvicit na tom nechtel :lol:
Uz to neresim, lozit se asi nenauci, trapit ho nebudu. K doktroce se mi taky nechce, aby mel zas hysterickej zachvat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
12.5.11 14:59
MarkyM píše:
Holky pomohl ten válec…já přemýšlim jestli ho mam pořídit :think:

ahojky dneska sem mu ho zkusila dát, nu a zajímalo ho maximálně to cinkání těch kuliček vevenitř, tod vše!!! navíc je velikej a to tak že nedoshnou bud ručičky nebo nožičky. ale samo že se o nej staví :-? chjo to zase byla koupě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
12.5.11 15:41
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
ahojky dneska sem mu ho zkusila dát, nu a zajímalo ho maximálně to cinkání těch kuliček vevenitř, tod vše!!! navíc je velikej a to tak že nedoshnou bud ručičky nebo nožičky. ale samo že se o nej staví :-? chjo to zase byla koupě :cry:

Já nevim, mě přijde že to lezení se nějak moc upřednostňuje.Když už si stoupá tak asi ani nepoleze ne?Kamarádky děti začli nejdřív chodit a pak až se naučily lézt a přežily to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
12.5.11 16:09
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
ahojky dneska sem mu ho zkusila dát, nu a zajímalo ho maximálně to cinkání těch kuliček vevenitř, tod vše!!! navíc je velikej a to tak že nedoshnou bud ručičky nebo nožičky. ale samo že se o nej staví :-? chjo to zase byla koupě :cry:
Já nevim, mě přijde že to lezení se nějak moc upřednostňuje.Když už si stoupá tak asi ani nepoleze ne?Kamarádky děti začli nejdřív chodit a pak až se naučily lézt a přežily to :-)

mě to taky nepříde jako velkej problem, jako velkej problem to bere dr, uá se ale bojim, že jestli pudem na rhb, tak na něm najdou špatně i to co špatně neni, víš jak to mysli :-? já dyž byla prtě taky sem vubec nelezla a ani jeden z bratrancu taky ne-e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí