Na kolena prostě nepůjde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
17.5.11 12:00

mijunkaa - ahoj, to víš, že se můžeš přidat :lol: To buď ráda, že se aspoň začíná plazit, u nás zatím nic moc… Kvůli tomu, že se přetáčela na jednu stranu jdeme zítra na neuro - přetáčí se už teda na obě, ale stejně půjdem, když neleze - tak radši…

rozmary - a jak pase ta tvoje? Co dělá špatně? Chodíte na rehabku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.5.11 12:06

Na rehabku nechodíme,doktor říkal ať to neřešim,že některé děti nepasou,opře se o lokty,ale ruce má většinou v pěst,nebo v ní něco žmoulá,hlavičku nahoru,ale za chvilku leží na břiše,nevydrží dýl jak dvě minuty,dr. řikal že některý děti nemaj polohu na bříšku rádi,tak ať se nestresujem,tak to neřeším.

• Citovat
  • Upravit
861
17.5.11 12:21

jj, tak hlavně, aby se ti potom prďola rozlezla. U nás teď fakt děsný období, protože ona by chtěla a nejde jí to, naštěstí už si celkem dokáže najít nějakou cestičku jak se k věcem dostat - vždycky se tak natočí, že jí to nakonec vyjde :-)
Akorát jí možná zkoušej povolovat ty pěstičky, to prý není moc dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.5.11 12:59

Ahojky,chtěla bych reagovat na tvůj dotaz.
Mám Vaška 13měsícu a ten se ani neplazí,natož,aby lezl.Chodíme sním od desátého měsíce na rehabky,ale nic moc pokrok.Zdravotně je v pořádku.Vojtovku mi nedali,protože jak říkáš ty,Vašek má sílu,a stak velkým dítětě,se prý už vojtovka nezačíná.Nejsem chytrá,ale řekli mi to na rehabilitaci.Tedy pokud je dítě zdrave,a je jen lenivé,tak se stím nezačíná.My máme lenocha,ale když začnem cvičit,tak to má síly dost.Už jsem stoho taky neštastná,protože ho nebaví být na jednom místě a stal se sněho zuřivec.Ale nechávám ho na bříšku a prostě musí pochoipit,že mu nic podávat nebudeme.Přeji pevné nervy,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.5.11 13:03

Omlouvám se ,chtěla jsem reagovat na jeden dotaz,ale nějak jsem to zadala špatně.Vstoupila jsem vám do diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.5.11 13:06

Nevadí, že jsi nám sem vstoupila. Klidně se přidej :lol: To musí být fakt těžký zabavit už takhle velký dítě. Já mám co dělat s tou naší. A pohybuje se Vašík aspoň do stran nebo dozadu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.5.11 13:54

ahojky holky. tak já si přídu po dnešku jak Alenka v říši divů. po tom co sem zjistila , že je mudr hluchej, mi pak jetšte nasral!!! :cert: vubec nevědel kvuli čemu deme, najednou mam brát v potaz že se narodil dřív s malou porodní váhou, že rhb třeba neni, že čekací doba na rhb je tak dkouhá , že do tý doby se to naučí, a že je moc šikovnej, nu chápete to??? :cert: :cert: :cert: nu nakonec sem samo moc ráda, navíc sem byla ujištěná , že kdyby byla nakonec rhb stejně třeba , tak vojtovku určo cvičit nebudeme , že sta kým čertem by to ani nešlo :mrgreen: to vcelku i uhádli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.5.11 14:06
jajinka veverka píše:
ahojky holky. tak já si přídu po dnešku jak Alenka v říši divů. po tom co sem zjistila , že je mudr hluchej, mi pak jetšte nasral!!! :cert: vubec nevědel kvuli čemu deme, najednou mam brát v potaz že se narodil dřív s malou porodní váhou, že rhb třeba neni, že čekací doba na rhb je tak dkouhá , že do tý doby se to naučí, a že je moc šikovnej, nu chápete to??? :cert: :cert: :cert: nu nakonec sem samo moc ráda, navíc sem byla ujištěná , že kdyby byla nakonec rhb stejně třeba , tak vojtovku určo cvičit nebudeme , že sta kým čertem by to ani nešlo :mrgreen: to vcelku i uhádli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak vidíš nakonec je všechno v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.5.11 14:13

No vidíš, akorát tě zbytečně stresoval co???? :cert: Tak to jsem ráda, že jste dopadli dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.5.11 14:21

díky holky ste moc zlatý, nu vystresoval mě děsne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.5.11 14:21
luciaasek píše:
jj, tak hlavně, aby se ti potom prďola rozlezla. U nás teď fakt děsný období, protože ona by chtěla a nejde jí to, naštěstí už si celkem dokáže najít nějakou cestičku jak se k věcem dostat - vždycky se tak natočí, že jí to nakonec vyjde :-)
Akorát jí možná zkoušej povolovat ty pěstičky, to prý není moc dobrý :nevim:

zítra se ozvi, malinká delá pokroky, bude dobrá, budu na vás moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.5.11 14:23
Mijunkaa píše:
Ahojky, můžu se připojit? Náš malej měl včera 9.měsíců. Neleze, nesedí nic. Akorát včera se začal přitahovat ručičkama po podlaze, jaby se plazit.Jinak se přetáčí jen na jednu stranu (omylem na druhou)a točí se dokola jak ručička na hodinách. Říkala jsem to Dr. a ten říkal, že to nemám řešit, že nekteré děti prostě upořednostňují jednu stranu :nevim: . Jinak je šikulka, jo a narodil se o měsíc a malinko dřív.

ahojky to víš že nevadí rádi tu uvítáme maminky kterým takle zlobí broučkové. ono je každy díte opravdu originál, všechno dožene, neboj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.5.11 14:32

jajinka - neboj ozvu, už aby to bylo za námi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.5.11 15:06
luciaasek píše:

bude to v poho, doktor řikal , že tak velkym detewm z 90procent už vojtovku nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
17.5.11 15:15
jajinka veverka píše:
luciaasek píše:
bude to v poho, doktor řikal , že tak velkym detewm z 90procent už vojtovku nedávají

tak já se ani tak nebojím vojtovky, ale víš jak na neuru - spíš aby jí na něco nepřišli… ale to snad neeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí