Na kolik vyjde cesta do Chorvatska autem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
23.5.20 19:22

Ceny, za které se dá dnes pořídit letenka, jsem si před patnácti lety, kdy jsem poprvé letěla, neuměla ani představit. Spousta možností pro nezávislé cestovatele, opravdu levná ubytování třeba přes Airbnb… cestování je dneska skutečně za kačku. Proto má tolik studentů procestovanou půlku světa.

Bohužel souhlasím i s tím, že dopady jsou pro životní prostředí i autenticitu turistických destinací katastrofální. :? Myslím, že za pár let se budou lidé na tenhle přemrštěný turismus dívat asi jako na nadprodukci zbytečných plastů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
23.5.20 19:26

@PupuP to Bulharsko ano, letěla jsem před 8 lety za 9000,– za osobu ale to co píšeš ty ceny treba fakt za Řecko nedáš. Dáš mnohem víc. A 1500,– 1.cesta letecky :lol: to by mě zajimalo kam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.5.20 19:27
@Zumpa píše:
To jsou reálné náklady na provoz vlastního auta. Samozřejmě pokud ti ho např. půjčí zaměstnavatel a ty do něj liješ jen palivo, tak pak jezdíš jen za cenu paliva :)

Najedu 1000 kilometrů za měsíc, jedna cesta 1500 kilometrů je tam jak plivnutí do řeky, úplně bych to nevycislila na 3500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
23.5.20 19:38

@luckaa85 : do zadaru. Zpatky 1800,–. A podobne i rhodos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
23.5.20 19:50
@luckaa85 píše:
@Zumpa neskutečne levné a Dostupné? Ziju asi v jiném světě a myslim ze nejsem sama. Podobne to ma asi víc lidi. Ale tak snad bude lip až budu i Ja pracovat.

Tak udelej neco s tim, abyses mela lepe. Pred 2 lety jsme na last minute leteli do Bulharska s all inclusive za 6500kc/osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
23.5.20 20:01
@PupuP píše:
@luckaa85 : do zadaru. Zpatky 1800,–. A podobne i rhodos.

Ale určitě ne z Prahy a v sezoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
23.5.20 20:06

@ZuzaM pulka cervence a z prahy. Vcera jsem kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
23.5.20 20:37
@Bubla Bůčková píše:
Najedu 1000 kilometrů za měsíc, jedna cesta 1500 kilometrů je tam jak plivnutí do řeky, úplně bych to nevycislila na 3500.

Hele, mám tři auta a ani jedno nejde nákladově pod 5Kč/km jen za provoz. Tzn. palivo + běžný servis od vody do ostřikovačů přes výměnu pneu po opravy opotřebením typu brzdy, spojka, tlumiče apod. To je nezměnitelný fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
23.5.20 20:40
@luckaa85 píše:
@PupuP to Bulharsko ano, letěla jsem před 8 lety za 9000,– za osobu ale to co píšeš ty ceny treba fakt za Řecko nedáš. Dáš mnohem víc. A 1500,– 1.cesta letecky :lol: to by mě zajimalo kam

Fňukáním nikdo nic nedokázal. Takže buď se podívej na internet, kolik co stojí, nebo zapracuj na tom, abys měla víc peněz na cestování. Máš neomezené možnosti, všechno ostatní jsou jen výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.5.20 21:06
@Zumpa píše:
Hele, mám tři auta a ani jedno nejde nákladově pod 5Kč/km jen za provoz. Tzn. palivo + běžný servis od vody do ostřikovačů přes výměnu pneu po opravy opotřebením typu brzdy, spojka, tlumiče apod. To je nezměnitelný fakt.

Dobře, ale to jsou třeba pro mě položky „provoz auta“ ne „cena dovolené“. Povinné ručení, každý 4 roky nový gumy, každý dva roky brzdy, to je i bez Chorvatska. To bys pak mohl započítat opotřebení brýlí, mobilu. Pak jsou lidi, který třeba před cestou vyloženě dávají auto na prohlídku, tak to bych třeba započítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
23.5.20 21:14

@Zumpa ja se mám dobre :mrgreen: akorát nevim kde berete tyhle ceny, dovca v Řecku jen letenky stojí pro 4 Lidi cca 40 000,– takze tady pisete nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
23.5.20 21:16

@ZuzaM Rhodos to určitě :mrgreen: ale to je emimino klasika, ted Se budou vsichni předhánet Kde co sehnal levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.5.20 21:32
@luckaa85 píše:
@Zumpa ja se mám dobre :mrgreen: akorát nevim kde berete tyhle ceny, dovca v Řecku jen letenky stojí pro 4 Lidi cca 40 000,– takze tady pisete nesmysly.

Kdo chce tak levny lety & ubytovani najde. Jasny ze s cestovkou te to vyjde na 40tis. Ja si hledam letenky sama, litam, kdyz jsou nejlevnejsi. Pred timhle celym korona blazincem napr Londyn-Praha 300,–. Takze ano, cestovani je/bylo velmi dostupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.5.20 21:40
@luckaa85 píše:

proc by mleli nesmysli, ne kazdy je vocas a kupuje predrazene dovolene a pak hudra. daji se sehnat jak levne letenky, i ubytko. s detma cestuji takto velice casto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
24.5.20 07:23

@markytka3 na jakých stránkách to kupujes? Podle mě nejde sehnat tak levnější letenky. Letos je to stejne utopie. prijde druha vlna takze. Příští rok snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí