Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V ramci JMK je dost siroky pojem
ale po Brne a okoli je jich spousta. Poptejte u nich moznosti a cenu.
@Cenarius Je mi jasné ze nejlepší bude nechat si udelat cenovou nabídku, ale zajímalo me ted, jestli ma nekdo zkušenost a kolik to tak cca stojí. Absolutne nemáme představu.
Ted ne. Ale pred 4 lety nas to vyslo na 8 tisic. Sami si demontovali skrine. Resp. Dvirka, pracku, gauc, stolek, a lavici.
Jinak osobni veci jsme stehovali postupne.
Bylo to 70 km. Z Nemecka do cech.
Takze myslim, ze kolem deseti tisic. Musis obeslat vic firem.
Řešila jsem nedávno - vyšlo by to na tolik, že by se za to dal kompletně zařídit dětský pokoj. A to jsme byly v 1+1, nábytku spíše málo než hodně, žádný velký a těžký (ten zůstával, stejně jako pračka, lednička, sporák atd.), balení svépomocí, stěhování cca 50km dále. Raději jsme pronajaly dodávku a zaplatily kamarádovi za pomoc.
Pokud muzete tak si to zaridte sami, nebo pres zname, pripadne pujcit si auto.. vloni jsme se stehovali, vse si sami zabalili, rozbrali, slo jen o nanoseni, vynoseni, z bytu s vytahem do chodby domu. Vse ok, nez prislq rada na 15 beden s knizkama. Sileny problemy, ze to tahat nebudou, byli to ctyri poradny chlapi+ manzel…tak jsme si sami sehnali rudlik, a natahali to sami do jejich auta! Ochotny byl jen jeden, meli jsme priplatek za vynoseni veci pod strechu, a vsechno nam nechali na silnici, knizky samozrejmne taky, odnesli jen gauc a zidle
cena i s jizdem (170km) cca 11tis praha + ten priplatek vlastne za nic 3000
Stěhovali jsme se teď v květnu, vyšlo to na 14K, ale platila jsem dvě auta a čtyři stěhováky. Byli fajn, všechno odnosili, kam měli, ochotní. Byla jsem spokojená. Kalkulaci ceny jsem dostala dopředu. Asi je dobré poptat nebo někoho na doporučení.
Nevím kolik to stojí, ale když pročítám ty diskuze asi půjdu dělat stěhováka ![]()
Ahoj. Využil někdo v poslední době stěhováky? Jsme pětičlenná rodina (2 dospělí a 3 děti). Takže věcí přiměřeně k tomu. Jdeme z bytu (4. patra bez výtahu) do přízemního domku. Vzdálenost cca 115 km ( max. 2 hod cesty). Věci si sami zabalíme do krabic, nábytek si demontujeme sami. Půjde v podstatě jen o odnos připravených věcí a nábytku z bytu, převoz a odnos do domku. Na kolik to tak může vyjít? Máte zkušenost anebo víte? Popř. doporučení stěhovací firmy v rámci Jihomoravského kraje?? Děkuji moc.