Na nervy z 19 měsíčního

Anonymní
10.12.14 12:29

Na nervy z 19 měsíčního

Ahoj ženy, omlouvám se za anonym, ale chodí sem tchyně a ta nemusí taky všechno vědět. Mám skoro 20m syna. Od malička je dost aktivní, ale poslední dejme tomu měsíc jsem z něj opravdu na prášky. Nejde ani tak o to, že za celý den neposedí, takové děti jsou. Ale on mě absolutně neposlechne a přijde mi, že mi dělá vyloženě naschvály. Má určité věci prostě zakázané a když dělá něco co nechci aby dělal, tak prostě nepřestane i kdybych se na hlavu postavila. Nejdřív mu zkouším razantně říct že ne, párkrát to zokapuji a když ani to nepomůže tak ho plácnu přes zadek a odnesu… většinou chvíli řve ale pak to stejně udělá znova, jak naschvál… jsem z toho fakt na nervy a nechci ho pořád plácat a křičet na něj… ale nejde to ani po dobrým ani po zlým a já už fakt nevím jak na něj… navíc mi přijde, že u našich nebo u tchánovců je všechny poslechne, ale doma ne. Manžela občas jo, ale mě teda vůbec… Jinak je to prostě normální dítě, rád si hraje, dělá blbosti, hezky mi spí i jí… ale co se poslouchání týče, tak je to děs. máte někdo něco takového doma? přejde to? jak na něj mám jít? Díky za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4784
10.12.14 12:33
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, omlouvám se za anonym, ale chodí sem tchyně a ta nemusí taky všechno vědět. Mám skoro 20m syna. Od malička je dost aktivní, ale poslední dejme tomu měsíc jsem z něj opravdu na prášky. Nejde ani tak o to, že za celý den neposedí, takové děti jsou. Ale on mě absolutně neposlechne a přijde mi, že mi dělá vyloženě naschvály. Má určité věci prostě zakázané a když dělá něco co nechci aby dělal, tak prostě nepřestane i kdybych se na hlavu postavila. Nejdřív mu zkouším razantně říct že ne, párkrát to zokapuji a když ani to nepomůže tak ho plácnu přes zadek a odnesu… většinou chvíli řve ale pak to stejně udělá znova, jak naschvál… jsem z toho fakt na nervy a nechci ho pořád plácat a křičet na něj… ale nejde to ani po dobrým ani po zlým a já už fakt nevím jak na něj… navíc mi přijde, že u našich nebo u tchánovců je všechny poslechne, ale doma ne. Manžela občas jo, ale mě teda vůbec… Jinak je to prostě normální dítě, rád si hraje, dělá blbosti, hezky mi spí i jí… ale co se poslouchání týče, tak je to děs. máte někdo něco takového doma? přejde to? jak na něj mám jít? Díky za rady :)
:mrgreen: :mrgreen: je to normální, snažím se spíš takovým situacím předcházet :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 12:35

@Lucík 25 já taky a dřív to nebylo tak časté, ale teď poslední dobou je to na denním pořádku… on ví že určité věci dělat nesmí ale stejně jde a udělá to… a já už jsem z toho opravdu na nervy

• Citovat
  • Upravit
566
10.12.14 12:36

Ano, mám něco takového doma a je mu 24 měsíců. Přejde to, ale až za dlouho :lol: Já jsem se kvůli tomu taky vztekala, ale čas tě otupí. V tu chvíli ho spíš odlákej na něco jiného. Jakmile na něj začneš křičet, tak to udělá najust :mrgreen: A plácání přes zadek je zbytečné :mrgreen: Za pár měsíců už si nechá věci vysvětlit a pochopí, pak už ale bude záležet jen na něm, jestli i přesto přestane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
10.12.14 12:36

Klasika… pred chvili mi furt strkala prst do moji polivky. 2× sem rekla ze se to nedela, pak dostala pres ruku.. a to je furt neco.. vecer sednu a jen cumim, na vic nemam z psychickeho hlediska :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.14 12:37

@mončís přesně, mě to hrozně psychicky ždíme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.14 12:38

@Naty12 mě prostě strašně rozčiluje že si ze mě dělá vyloženě srandu… navíc je u nás teď nejoblíbenější slovo „NE“! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4784
10.12.14 12:39

Já už malinkatej posun k lepšímu třebas od 18ti měsíců vidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale je to fakt jen o fous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
10.12.14 12:40
@Anonymní píše:
@Naty12 mě prostě strašně rozčiluje že si ze mě dělá vyloženě srandu… navíc je u nás teď nejoblíbenější slovo „NE“! :mrgreen:

U nás STAČÍ a NECHCI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.12.14 12:42

Časem tě to rozčilovat nebude, to mi věř :lol: Taky máme už několikátý měsíc oblíbené slůvko NE. Je ale sranda jak ho říká, jen protože nechce říct jo. Já ho pak začnu bombardovat otázkama, do kterých zařadím i otázku „Chceš bonbon?“ On okamžitě zareaguje NE, pak si ale uvědomí, na co jsem se ho ptala a hned to obrátí v JO :mrgreen: Pak si to svoje NE, NE, NE na pár hodin nechán :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 12:44

@Lucík 25 to on právě začal tohle dělat až teď, předtim nebyl problém… tak snad neskončím u Chocholouška… stačí a nechci naštěstí ještě neumí, ale naučil se tomu NE dát takovou razanci, že je to až k neuvěření :D

• Citovat
  • Upravit
5065
10.12.14 12:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Příspěvek upraven 09.06.16 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617

Já doufám že ano, u nás to samé, akorát že ani na návštěvě neposlechne :roll: :zed: naše všechno ničí a sežere, zákazy nezakazy dělá co nemá. Nějaký mlácení fakt efekt nula, a já už jsem někdy na nervy. Vsadim se, ze kdyby jsme ji zavřeli do vypolstrovane mistnosti, tak by někde našla nebo udělala díru a vytrhala výplň :zed: :mrgreen:
Vsadim se že ho to přejde, jen zatím přeji pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
10.12.14 12:46

@Naty12 přesně to dělám taky

Jinak zakladatelko, doma mám úúúplně nemlich to samé :) budu s tebou čekat na rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí