Na nočník jde pozdě :/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
17.2.13 19:10

@teta 278
Tady jsem ti nasla nejaka videa. Jsou tam ruzne stare deti. Je tam toho i vic.
U nas doma to funguje :nevim:
https://www.youtube.com/watch?…
:kytka:

Je jich tam spoustu, funguje to na vsechny. U nekoho je to tezsi nez u jineho to je jasne.
Ale tohle je mimo diskuzi, proste nechapu proc by se melo dite trestat za pocurani to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
17.2.13 19:12

@Petttruše napíšu to asi takhle… Buď to dělá schválně a pak i z toho tvého plácání má srandu. Tj. aby to zabralo, tak bys jí musela ztřískat tak, že si nesedne (pak by z toho srandu už třeba neměla). Anebo to schválně nedělá (u nás to taky tak bylo, sranda to nebyla, prostě zas najednou přestal, zkoušela jsem i ty odměny, ale nezafungovalo to hned) a tím pádem ani plácání nezabere. Takže buď jí na čas vrať plenku (nebo nějakou trénovací, nebo tak něco) nebo holt budeš muset vydržet to převlíkání.

Musíš si uvědomit, že dítě není zmenšenina dospělého, že nestačí něco jednou říct a pak vyžadovat, aby to tak už vždycky bylo. Takže prostě vysvětluju, vysvětluju, ukazuju, pořád dokola. Neříkám, že nikdy dítě neplácnu, nezakřičím, to ano, ale většinou si tím spíš ventiluju svůj vztek, který v tu chvíli nedokážu ovládnout. A vím, že to není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.2.13 19:13
@Loki01 píše:
Odpovedela jsem ti uz dvakrat ;) Nemam cas jen tebe :lol:
Asi se nudis se svyma certama co? 6 minut nepocka :lol: :lol: :lol:

Je vidět, že s tebou skutečně nemá cenu o ničem debatovat. Ne 6min. nepočkam, páč ten čas právě nemám a opravdu se nenudím. Možná až budeš mít vícero dětí, tak to pochopíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
17.2.13 19:15
@teta 278 píše:
Je vidět, že s tebou skutečně nemá cenu o ničem debatovat. Ne 6min. nepočkam, páč ten čas právě nemám a opravdu se nenudím. Možná až budeš mít vícero dětí, tak to pochopíš.

Nema smysl se mnou debatovat, protoze neodpovim do 5 minut? :mrgreen:
To nedava smysl. Kdybys byla tak vytizena tak nevysedavas na emiminu a nemas cas mi vysvetlovat jak strasne nemas cas.
Je spis videt, ze jsi netrpeliva. Tim se vysvetluje i to, ze placas decka po zadku. :kytka:

Je jednodussi tvrdit, ze zrovna ty mas certovske deti nez si rict, ze to jde i jinak a rozhodnout se, ze do toho ten cas das ;)

Příspěvek upraven 17.02.13 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.2.13 19:16

@brumdinka @teta 278 ale vsak hned na zaciatku som zakladatelke poradila podla mojho maleho, ze to proste nema riesit, ze sa to same urovna, a ze to bitkou (trestanim) nevyriesi, ze mala je na to este mala.

@teta 278 tak ono sa neda porovnovat dvojrocne a trojrocne dieta, co sa tyka chodenia na nocnik. :D

a mojho maleho neposielam do kuta, ale trest ma, ze si musi sadnut na postel a dve minuty rozmyslat, co vlastne urobil zle. a predstav si, ze tie dva roky este nema a tie dve minuty tam vydrzi a chape, ze to je za trest. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
17.2.13 19:19
@soldi píše:
@brumdinka @teta 278 ale vsak hned na zaciatku som zakladatelke poradila podla mojho maleho, ze to proste nema riesit, ze sa to same urovna, a ze to bitkou (trestanim) nevyriesi, ze mala je na to este mala.

@teta 278 tak ono sa neda porovnovat dvojrocne a trojrocne dieta, co sa tyka chodenia na nocnik. :D

a mojho maleho neposielam do kuta, ale trest ma, ze si musi sadnut na postel a dve minuty rozmyslat, co vlastne urobil zle. a predstav si, ze tie dva roky este nema a tie dve minuty tam vydrzi a chape, ze to je za trest. :D

Presne tohle pouzivam ja. U nas tady nechodi do koutka, ale sedi na schode.
Ale tak vis jak. To je proste detma, to neni v zadnem pripade rodici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.2.13 19:19
@Petttruše píše:
@brumdinka jj, zkusíme, to by jí fakt mohlo zajímat. je pravda, že odpo jsem byla už vytočená, protože to byla skutečně skoro půl hodina co půl hodina, co byla počůraná…pak zase chodila celkem v pohodě. Zítra nebo večer prohledám ty redukce na WC a zkusíme to.
děkuji za zdravý názor a odpověd na to, co jsem myslela :kytka:

Ty redukce na wc i ty stupínky k wc mají všude i v kauflandu, mají krásně barevné, tak nech třeba holčičku vybrat, která barva se jí bude líbit, třeba se tak líp naláká :think:
Není to moc výchovné, ale možná by nebylo pak od věci, když se podaří nějaký úspěch dát ji nějakou sladkost za to jako motivaci vždycky, když se podaří, třeba to tak půjde snáz :nevim:
Držím pěsti, aby se podařilo a něco fungovalo :kytka: :hug:. Hlavu vzhůru bude líp :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.2.13 19:21

@Petttruše kazdopadne, nechcem Ta tu pranierovat, alebo nieco, len ma proste rozhodilo to „placanie“ za pocikanie, ktore ocividne nerobi naschval. takze skusim zhrnut svoje rady, nech to mas na kope, kedze mam syna priblizne v rovnakom veku a dobre taku situaciu poznam :D

1.neriesit, prezliect a len povedat, ze nabuduce to uz stihne
2.cikanie pripominat a pytat sa
3.vratit nacas plienku.

bola tu spomenuta aj ta redukcia, u nas to nezabralo, tak preto neriesim.
viem, ze to je o nervy, ale proste si to tak neber, o nic nejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.2.13 19:24

@Loki01 ja som sa s touto metodou stretla v uk ked som bola aupair a uz vtedy sa mi velmi zapacila. nikdy by som svojho syna neudrela, pride mi to voci nemu nefer mu takto primitivne davat najavo svoju fyzicku prevahu.

ja vzdy rozmyslam: aky je rozdiel medzi tym, ked muz udrie zenu a medzi tym, ked matka udrie dieta?

ale musim priznat, ze niekedy to chce veru bozsku trpezlivost :mrgreen:
a ako casto nastavaju situacie, ze musis maleho takto trestat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.2.13 19:24

@berry4 no ale zase je dobrá, že se převlékne :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.2.13 19:25

@soldi : Jak jsi to myslela 2r nebo 3r? Kluci půjdou do školky ještě jim 3r nebudou - a naučit se to prostě budou muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.2.13 19:25

@Loki01 píšu, že jí plácám pokaždé??? Bud tak laskavá a nedělej ze mě tyrana, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
17.2.13 19:29
@soldi píše:
@Loki01 ja som sa s touto metodou stretla v uk ked som bola aupair a uz vtedy sa mi velmi zapacila. nikdy by som svojho syna neudrela, pride mi to voci nemu nefer mu takto primitivne davat najavo svoju fyzicku prevahu.

ja vzdy rozmyslam: aky je rozdiel medzi tym, ked muz udrie zenu a medzi tym, ked matka udrie dieta?

ale musim priznat, ze niekedy to chce veru bozsku trpezlivost :mrgreen:
a ako casto nastavaju situacie, ze musis maleho takto trestat?

Cim dal min. Vetsinou poslechne hned kdyz ho pozadam aby neco nedelal/udelal.
Zacatek je tezky, ale pak to prinasi ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
17.2.13 19:30
@Petttruše píše:
@Loki01 píšu, že jí plácám pokaždé??? Bud tak laskavá a nedělej ze mě tyrana, ano?

Nemyslim si, ze jsi tyran.
Cituju jen to co jsi sama rekla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.2.13 19:31

@AnastazieB hm hm…ještě mě napadlo, jestli v tom množství, co ona vypije, pak samozřejmě má velkou potřebu čůrat, což je logické :D jenže „nemá čas“. Má přes den furt tolik práce, honění psa, hraní samozřejmě, tak prostě jde až právě třeba napodruhé…no uvidíme, snad začne chodit častěji. I když se jí ptáme už snad každých deset minut…schválně mi to tak ani nepřijde, ano, z mého plácnutí si dnes nic nedělala, ale schválně snad ne…ona to prostě snad nestíhá…to je totiž nočník každou chvilinku když chodila „normálně“ bez toho počůrávání. Nesleduji tedy žádné frekvence, abych nekecala, ale chodí mě přijde každou půl hodku, max. hodku…ale tak to je asi normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze