Na poslední chvíli prodloužení RD na 4 roky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemůže, protože ji nezvládne. Starší v soukromé školce byl, mladší by mohla do stejné, ale nejde to. To je i důvod, proč nemůžu pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pst007 píše:
Nemůže, protože ji nezvládne. Starší v soukromé školce byl, mladší by mohla do stejné, ale nejde to. To je i důvod, proč nemůžu pracovat.
Jak nezvládne školku? Já musím do práce, dítě do školky, do školy… Pak tady vyrůstají generace, které nechápou, že něco musí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pst007 píše:
Tak v tom případě si ale nestěžuj, že budeš doma zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vtipný.
nemůže do školky, protože ve třech letech nezvládne ani chvíli bez plen a ačkoliv zná spoustu slov, reálně se nedomluví. Plus má spoustu úzkostí a rituálů a dalších potíží. A ne, nechápe význam slova „muset“, například, jako nechápe spoustu jiných věcí. Není to nejspíš žádná zásadní vada, nejspíš je jen nezralá s ADHD. A nestěžuju si, že jsem doma zadarmo, vadí mi jen že za jakoukoliv snahu vydělávat nebo dostat dítě do stavu, aby příští rok nepotřebovalo asistentku nebo integraci, budu platit, zatíco lidi v podobné situaci, kteří nemají žl nebo se nechají propustit z práce, platit nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Ve vedlejší diskuzi vám půldenní školka vadí, proto reaguji, jak reaguji.
Já jsem chtěla, aby kluci mohli ve školce třeba občas spát, kdybych měla nějaké vyřizování a nestíhala se do té 11hod vrátit, tak proto jsem hledala i jiné možnosti, ale nakonec v tom není problém, protože kdyby něco, tak by mě kluky již mohla vyzvednout i maminka, tak proto to neřeším
, al člověk se vždy zeptá na více varinat by nevzal hned první a pak byl překvapený, že to lze i jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit