Na ultrazvuku nic a přesto těhotná?!

1666
12.2.14 10:32

Na ultrazvuku nic a presto tehotna?!

Dobrý den vsem maminkam, snazilkam… :-) mam takovou otazecku… pred 10 dny jsem byla na gynde kvuli tomu ze jsem po mesickach stale spinila… delala mi ultrazvuk a nasla malinkou cystu a rekla ze pokud nechci otehotnet ze byjsme si ted meli davat pozor protoze jsem zrovna jak casovana bomba… s pritelem se nechranime, nechavame vse osudu… pani doktorka mi dala prasky na zastaveni spineni, beru je uz 10 dni a stale spinim, boli me prsa a v podbrisku jako pri mesickach… dnes rano mi to nedalo a ze zajimavosti jsem udelala tehu test, a je pozitivni… maminky, co se to deje? mam strasny strach… s pritelem jsem naposledy spala cca pred mesicem… pak uz ne, odjel na sluzebni cetu… zitra jdu na gyndu, ale jsme tak nervozni ze zadam o vase nazory a poznatky… jestli s tim ma nektera maminka zkusenosti budu rada za kazdy nazor… Dekuju Vam mockrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
12.2.14 10:35

Cysta deka falesny pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.2.14 10:38

Jestli posledni sex byl cca pred 4 tydny, tak bys mela byt ted priblizne 6tt. na gynde jsi byla pred skoro 2 tydny, v tu dobu by asi tehotenstvi na UTZ nevidela.
ovsem co tam videla a co ne a jestli se to vylucuje s tehotenstvim to netusim.
nicmene tehotenstke testy nelzou, pokud je carka jasna a zretelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.2.14 10:42

Cysta mohla být žluté tělísko. Zašla bych na gynekologii klidně ještě dnes, aby se doktorka mrkla, jestli je těhotenství v děloze. Často se špiní při mimoděložním těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.2.14 10:52

Cysta může dělat pozitivní test, ale ani to těhotenství se nedá vyloučit, objednej se co nejdřív na gyndu..držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.2.14 10:55

Carka je jen o neco min zretelnejsi nez kotrolni… duch to neni… je krasne videt… ja bych s tehotenstvim klidne jeste pockala… takze urcite si nevesim buliky na nos… jen mam strach… z toho mimodelozniho… a vubec.. je to vsechno divne… gyndu dnes uz nestiham tak skocim hned zitra z rana… a snad budu chytrejsi… Naultrazvuku rikala ze vidi cysticku, ktera si mysli ze se vstreba protoze je malinka, a pak jsem koukala i ja a bylo tam takove cerne kolecko, a to rikala ze je folikul… ze jsem nachystana na otehotneni… vidim to spis na falesny test kvuli cyste nebo mimodelozni… i kdyz, kdyz uz by to nejake tehotenstvi melo byt, radeji bych to ze ktereho budu mit zdrave miminko… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
12.2.14 11:00

@Ja.JJu. Nezlob se na mě, ale přijdeš mi dost nevyzrálá. Dítě ještě úplně tak nechceš, nicméně se nechráníte a necháváte to osudu.

Pokud to tak chceš nazývat, tak jako „časovaná bomba“ jsi každý měsíc.

A proč by jsi teď eventuálně neměla mít zdravé miminko? Mimoděložní těhotenství by znamenalo, že dítě bys neměla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.2.14 11:04

@Trojlístek nezlobím se… jsem nevyzrala… v pohode… ja nerikam ze dite nechci, samozrejme bych byla stastna kdyby to bylo tehotenstvi, jen rikam ze se nesesypu z toho kdyz to tehu nebude, ze klidne jeste pockam… asi si me spatne pochopila… a vim co znamena mimodelozni tehotenstvi… prave proto rikam to co rikam… ze kdyz uz byt tehotna tak tak at je vse v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.2.14 11:08
@Ja.JJu. píše:
ja bych s tehotenstvim klidne jeste pockala…

muzu se zeptat, proc teda mas v podpisu uvedeno, ze se uz pres rok snazite o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.2.14 11:09

@Trojlístek a nezlob se ty na me, ale kazdej jsme nejakej a ja nezalozila tuhle diskuzi aby me tady nekdo soudil ale zadam maminky o rady ve veci mozneho tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.2.14 11:11

@Ali-Ali snazili jsme se o miminko celkem intenzivne… pocitali plodne dny, chodili na kontrol foliku… atd… hooodne dlouho… no a pak jsem si rekli ze kdyz to nejde, nebudeme se tak hlidat a nechame to osudu… a taaak to nechavame osudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
12.2.14 11:12

@Ja.JJu. A jo, tak to promiň. Nicméně, jestli těhotná nebudeš, tak se v budoucnu chraňte.

Pokud těhotná budeš, tak přeji ať je vše v pořádku.

Dlouho jsme na miminko čekali a první slova na ultrazvuku byly, že se jedná o mimoděložní těhotenství. Ještě chvíli se čekalo a za dva dny už bylo vše jasné. Jednalo se o normální těhotenství.

Pokud jsi těhotná a je to hodně v začátku, tak jako mimoděložní těhotenství se mohou tyto stavy jevit všechny. Slova gynekologa - nevím jestli to tak je.

Pokud falešný těhotenský test vyvolává cysta, tak jsi za vodou.

Myslím, že zítra budeš vědět víc a bude větší jasno.

Přeji hodně štěstí, ať to dopadne jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.2.14 11:12

No, já jsem zářný příklad toho, jak se doktorka spletla v úplném začátku. Tedy spletla… nic neviděla, ani nemohla. Byla jsme na preventivce akorát tak nějak v den vynechání (nehlídala jsme cyklus ani ovulaci, tak to jen odhaduju) a bylo mi řečeno, že cyklus byl s největší pravděpodobností anovulační, mám nízkou nevrstvenou sliznici a navíc 4 myomy. MS pořád nikde, brala jsem to jako výkyv související s anovulačním cyklem, ale po dvou týdnech mi to nedalo a ejhle, // jak vyšité. Druhý den jsem naklusala k doktorce a ta mi potvrdila srdeční činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 11:14

@Ja.JJu. cysta dělá často falešně pozitivní test.. pokud váháš, dojdi si na krev. Tam to bude jasné. mmchdm, trochu to nechápu.. vy se nesnažíte - ale nechráníte a v popisku máš, že se snažíte o dítě už přes rok :think: asi by sis měla rozmyslet, co vlastně chceš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
12.2.14 11:14
@Ja.JJu. píše:
@Trojlístek a nezlob se ty na me, ale kazdej jsme nejakej a ja nezalozila tuhle diskuzi aby me tady nekdo soudil ale zadam maminky o rady ve veci mozneho tehu…

Jinak já tě nechci soudit, jen ta psaná forma takto pro tebe pravděpodobně vyzněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí