Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@karkarka
Ducha 11.7
Takže jsi cca 5+4.co tam předně doktor viděl? Dutinku? Jak velkou?
@karkarka
Nejdřív vůbec nic. Po celkem dlouhé době úplně maličkou “černou něco”. Takže mi jen řekl, že se tam asi něco dělá. A ze mám přijít v pátek
@Anonymní píše:
@karkarka
Nejdřív vůbec nic. Po celkem dlouhé době úplně maličkou “černou něco”. Takže mi jen řekl, že se tam asi něco dělá. A ze mám přijít v pátek
Tak snad se začne něco dít a v pátek už bude vše vidět tak jak má.
Tak jsem teď byl na wc a začala jsem mírně špinit.
Letim na gyn..
@Anonymní píše:
Tak jsem teď byl na wc a začala jsem mírně špinit.
Letim na gyn..
No letíš tam zbytečně, ale když chceš. Pokud potrácíš tak ti stejně nikdo nic nevymyslí.
Tak hcg 744, váček 2mm. Mám klidový režim a mám brát ultrogestan.. v pátek na kontrolu:)
@Anonymní píše:
@karkarka
tak toto je slabě pozitivní to můžeš být tak 11dpo cca taže bych řekal že si hodně na začátku
@Anonymní píše:
Tak hcg 744, váček 2mm. Mám klidový režim a mám brát ultrogestan.. v pátek na kontrolu:)
ted jsejsem to dočetla. no vidíš to uvidíš co v pátek
@Anonymní píše:
Tak uvidíš třeba byla ovulace až na konci cyklu i to se děje. Jestli jsi ale začla špinit…
Špiním po stolici. Vždy jsem měla úplně bílý výtok. Vždy po stolici (vím, že je to z pochvy) mám na papíře růžový výtok.. teď opět. ![]()
@Anonymní píše: Špiním po stolici. Vždy jsem měla úplně bílý výtok. Vždy po stolici (vím, že je to z pochvy) mám na papíře růžový výtok.. teď opět.
Uvidís, svagrova taky takhle začala přímo krvácet a miminko se udrželo. Na utz Teda už bylo vidět i s akcí. Těhotenství nedopadlo z jiného důvodu až v druhém trimestru ![]()
@moncicak123456
Já furt doufám v to, že ovulace byla později a teď teprve se tam nějak pořádně zavrtává ![]()