Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, dnes jsem si šla koupit barvu na vlasy. Vždy si kupuju barvu tak do stovky, ale dnes jsem si v obchodě všimla barvy Wella a tak jsem řekla, že se plácnu přes kapsu a koupím tuhle (stála cca 160). Mám hodně tmavé vlasy a vždy vybírám podle obrázku na krabičce a podle zadní strany, jak tam jsou ty barvy vašich vlasů a vedle toho, jak to bude vypadat, když si na ně dáte tu barvu. Vždy nějakou hnědou, kaštanovou apod. I když je tam u toho odstínu napsáno tmavá blond, na obrázku a vzadu je hnědá. Když jsem otevřela tubu s barvícím krémem, zdála se mi nějaká žlutá, ale říkala jsem si, že po pár minutách většinou barva ztmavne. Smíchala jsem to podle návodu s tou emulzí, ale je to pořád žluté!! Už je to půl hodiny a já váhám, zda si to napatlat na vlasy, protože blond fakt být nechci. Nemáte s tímto odstínem zkušenosti? Riskly by jste to? Zdá se mi to divné, aby z takto žluté vznikla tmavě hnědá ![]()
Když jsem kupovala kastanovou nebo hnědou, tak byla take vždy světlejší. Ono to na hlavě ztmavne
Přesne tak. Nebala bych se. Moje barva ma svitivě červenou a ve finale je to tm. hněda ![]()
Na vzduchu to vzdycky ztmavne, ja si davam cervenou, je stejne oranzova jako tvoje, na vlasech behem 5ti minut je ruda
Dala bych si jí, kolikrát jí mám v tubě přesně stejně světlou a na hlavě mi pokaždý ztmavne.
Kdyz jsem si kupovala barvy, byly emulze obcas dozelena a vsechny vysly jak priblizne mely… spis bych to nenechavala tak dlouho stat…
Ty jo, tak to jste mě překvapily, myslela jsem, že mi řeknete, že by jste to neriskovaly. Tak já jdu na to, snad to bude dobré ![]()
Já mívám sv. hnědoou, umíchaná je bílá a za chvilku na vlasech ztmavne…V pohodě neboj
Hoď potom výsledek.)
@terrka83 no spíš bych to na sebe nepatlala po půl hodině, má se to nanášet hned…
Mě dávala kadeřnice fialovou a byla fosforově žlutá. Fialová byla až na vlasech
![]()
Moc díky za rady, vypadá to dobře. Jak jste psaly, po pár minutách na hlavě to ztmavlo. Ještě že mě napadlo sem napsat, protože jinak bych tu barvu vyhodila. Už to mám i vymyté, až to vyfénuju tak dám fotku. Já vím, že bych z tmavých blond asi neudělala, ale mám už u hlavy dost šedin, a ty by blond asi nebyly to pravé. Ale čumím, co s takové původní barvy nakonec vyleze, jak jste i psaly, že z žluté je nakonec fialová a někdy je ta původní dozelena, tak to by mě teda vyděsilo ještě více
![]()
Tak je to dobrý, i po vyfénování. Na fotkách ta barva ale není dobře vidět, na tom umělém světle to vůbec nejde vyfotit, hází mi to odlesky. Navíc to vypadá někde, že to mám černé, i manžel říkal, že ve skutečnosti to mám hnědé. Hlavně že se mu to líbí. Zítra na denním světle nebo venku to půjde líp ![]()
@terrka83 píše:
Tak je to dobrý, i po vyfénování. Na fotkách ta barva ale není dobře vidět, na tom umělém světle to vůbec nejde vyfotit, hází mi to odlesky. Navíc to vypadá někde, že to mám černé, i manžel říkal, že ve skutečnosti to mám hnědé. Hlavně že se mu to líbí. Zítra na denním světle nebo venku to půjde líp
Nadherny vlasy! ![]()