Nabídky práce od podvodníků - varování!
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
já jsem ty peníze poslala a přišel startovací balíček,bylo tam dvd a nějaké materiály, když paní po mě chtěla další peníze což už bylo 20tis poslala jsem balíček zpět a těch 395,–mi vrátili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podvodnice
Dobrý den.
Mám také jednu nepěknou zkušenost s jednou paní. Poslala mě k ní paní z pracáku, protože ona měla požadavek na služby jako hlídání dětí, soc. služby. Paní byla docela příjemná, měla kancelář, na netu svoje stránky atd. jen chtěla poplatek za jakési pojištění, že kdybych něco v rodině rozbila, což bylo 500.-Kč. To jsem zaplatila v domnění, že budu mít slíbenou práci a podepsala jsem i papíry, na tuto práci. Bohužel stále práce nebyla, paní slibovala, že do měsíce, uběhly měsíce tři a paní nikde a práce také žádná. Na telefony nereagovala na smsky také ne. Pojala jsem tedy podezření, že mě podvedla a vše jsem nahlásila na úřadu práce. Z právního oddělení mi sdělili, že nejsem sama, koho tato „podnikatelka“ podvedla a práci nezajistila a peníze nevrátila. ÚP celou věc postoupil na policii a dále se čeká, kolik přibude dalších lidí, zatím to paní spočítali již na trestný čin podvodu, protože těch podvedených bylo víc jak deset před rokem. Paní podnikala také v Praze, takže se zjišťuje, kolik lidí i tam a jinde podvedla. Počítám s tím, že bude soud atd. ![]()
- Citovat
- Upravit
broncab píše:
já jsem ty peníze poslala a přišel startovací balíček,bylo tam dvd a nějaké materiály, když paní po mě chtěla další peníze což už bylo 20tis poslala jsem balíček zpět a těch 395,–mi vrátili
tohle mi připomíná jednu firmu. support business nebo tak nějak, tak jsem poslala za startovací balíček, bylo tam i dvd apak jsem to poslala zpět, peníze vrátili
ALE NYNÍ Z JINÉHO SOUDKU.
POZOR NA PRÁCI NA DOMA- ŽE SHLÉDNETE 3 VIDEA DENNĚ TAK SE VÁM ŽE KAŽDÉ VIDEO PŘIČTE 14 DOLARŮ. TAK JSEM SI ŘEKLA NO ZKUSÍM TO POPLATEK ŽÁDNÝ, BĚHEM MĚSÍCE JSEM DOSÁHLA JEJICH HRANICE 1000 DOLARŮ A NIC. ANI NEODPOVÍDAJÍ, PAK JSEM SI NAŠLA NA NETU,ŽE JE TO DALŠÍ PODVOD.
JSOU TO TYTO SERVERY:
http://surveys-faq.com
http://mixsurv.com/?…
http://umfrage-faq.com/?…
TEN POSLEDNÍ JE V NĚMECKÉM PROVEDENÍ. TAKŽE POZOR JE TO JEN ZTRÁTA ČASU
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi to taky nedá a musím reagovat na tu práci v Anglii.Přítel si našel inzerát tuším že v annonnci od jedné slovenské firmy na práci v Birminghamu.poslal jim 4 tis.za zprostředkování a za zajištění letenky,navíc sebou musel mít zhruba 5 tis.na ubytování a dalších 5 tis.na jídlo.Do Birminghamu odletěl 11.11.2011,byl to pátek a v pondělí už opravdu nastoupil do práce-do nějaké továrny kde se vyrábí plastová okna.Vyřídil si pojištění,kartu do banky…Velkej problém nastal,když odjel na vánoce domů-údajně díky tomu ho vyhodili a zpátky už nevzali.přes měsíc čekal na novou práci,obcházel agentury a kromě toho že spal na zemi na matraci,pomalu už na baráku neměli co jíst-těch lidí bez práce tam je víc.Přítel teda přiletěl do čech a řešíme co dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mahdalka píše:
Tak mi to taky nedá a musím reagovat na tu práci v Anglii.Přítel si našel inzerát tuším že v annonnci od jedné slovenské firmy na práci v Birminghamu.poslal jim 4 tis.za zprostředkování a za zajištění letenky,navíc sebou musel mít zhruba 5 tis.na ubytování a dalších 5 tis.na jídlo.Do Birminghamu odletěl 11.11.2011,byl to pátek a v pondělí už opravdu nastoupil do práce-do nějaké továrny kde se vyrábí plastová okna.Vyřídil si pojištění,kartu do banky…Velkej problém nastal,když odjel na vánoce domů-údajně díky tomu ho vyhodili a zpátky už nevzali.přes měsíc čekal na novou práci,obcházel agentury a kromě toho že spal na zemi na matraci,pomalu už na baráku neměli co jíst-těch lidí bez práce tam je víc.Přítel teda přiletěl do čech a řešíme co dál
Tam je také situace na nic co? Viděla jsem nějaký dokument, jak tam Češi přijedou za prací přes nějakou agenturu, neseženou nic, tak je ubytují pohromadě a ani nemají co jíst. Tak to myslím prováděl podvodník Milan Tkáč, který je už ve vězení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tohle byla nějaká agentura ze slovenska.původně mě překvapilo,že tam práci opravdu dostal,ale nesedí mi,že ho vyhodili jen proto,že chtěl jet na svátky domů
Jsou na baráku moraváci a slováci,spěj na zemi na matracích a co vim,jedi suchou rýži s rybičkama,páč jim už došly finance-pár jich to už vzdalo a odjelo domu,ostatní si nechali poslat peníze od manželek a pořád doufají,že práce bude.Ale když se uvolní přes prac.agenturu pár míst a maj tam hlášenejch stovky lidí na práci,nevim jak to dělaj s výběrem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvody
Zdravím všechny,i já hledala kdysi práci z domu,jedna mladá maminka na Md nabízela kompletaci propisek ,že prý je vozí z Německa ,my je tu skompletujeme a ona je zas odveze zpátky…taková blbost!!!!!!!samozřejmě chtěla dopředu na benzín ,jen 1500kč!Nyní pracuji již rok a půl v MLM a myslím si ,že to je nejjednodušší přivýdělek Jarka ![]()
- Citovat
- Upravit
já zháněla práci jako přivýdělek k MD, ozvali se mi z jakýsi firmy Přehled služeb, šla jsem na první kolo pohovoru pak na druhé a tam z nich vylezlo že musím složit 27.000,– jakoby za odkup jejich licence pod kterou budu podnikat , no hrozná blbost . Ta firma se doopravdy jmenuje Family G a RG reality .Je to jen pěkně zaobalená tzv. pyramida nebo letadlo MLM atd takže nic pro mě ,němám žaludek ,,okrádat " další jen abych si já vydělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ridici z Jesenicka a z Prahy pozor
Ahoj vsichni co mate zajem o praci ridice skupiny B a jste z Jesenicka anebo z Prahy.Existuje Firma Gladis a varuji vsechny prd timto clovekem neni to fer : clovek naslibuje vsechno mozne a kdyz pro nej budete delat na dohodu o provedene praci tak vam nevyplati ani korunu a jeste vam bude vyhrozovat,Mam s nim osobni zkusenost a nejsem sam podvedeny vyhledava zaminky jak avam nedat vase vydrene prachy.Jen se divim ze takove jednani jako provozuje neni jeste potrestano to snad ani neni mozne.tak vas vsechny varuji jmeno Gladis z Jeseniku neni dobra spolecnost pro prcovni vztah proto pozor
![]()
- Citovat
- Upravit
Imperial next - podvodnící!!!
Martin Čus
Feřtekova 561/22, 181 00, Praha - Bohnice
Identifikační číslo:71391754
Evgenij Novitski
Lublaňská 653/51, 120 00, Praha - Vinohrady
Identifikační číslo:28385691
Podvodníci!!!! Najímají subdodavatele na práci,vyberou zálohy od investora, nechají si od jiných firem udělat práci a pak nezaplatí. S tvrzením že jim investor nezaplatil..Když si najmu cca 5 firem na rekonstrukci obchodu,tak bych měl mít v záloze potřebné finance.
Jednatelé jsou Rus A Slovák..jednání spíše na úrovni svalů a vyhrožování..fakturu vám podepíšou..s tím že je vše převzané v pořádku a pak vás 14 dní honí na vícepracích za vlastní náklady..s výhružkami,že také nemusí uhradit nic. Do dnešního dne faktura neuhrazena!! Řešeno přes vymáhací agenturu.. pohledávku popírají.(faktura a smlouva o díle)
Bohužel ze zkušeností jedné známé firmy vím že je u nás dost blbé tyto věci řešit soudně (česká justice) většinou jen vyhozené peníze za právníky,stejně stále žalobu zvažuji.
Všem řemeslníkům a menším firmám vzkazuji.Nepracovat pro firmu Imperial next, v zastoupení Novitski,Čus, jsou to podvodníci!!!!
Když jsem jim ohledně úhrady volal (několikrát),tak se drze vysmívají!!
Je smutné že v našich poměrech tyto firmy vůbec fungují a tyto veřejné zlodějny jim v pohodě prochází… :-/
Je možné že když se vám z této firmy někdo ozve ohledně zakázky,tak to může být jistý pan Hlas nebo Varady..kteří mi tedy tvrdí že po této akci od firmy odešli.. do firmy Royal living.Můj názor je, že je to jedna a tatáž firma plná tzv. bílých koní.. zajímavé je jak jsou si webové stránky jedné a druhé firmy podobné: http://interiery-imperial.cz/ , http://www.royalliving.cz/ ale je možné že se pletu.. v tom případě se Royal living omlovám , ale jde o pana Hlase který tam nyní působí a který mě pro Imperial next najal…
S čistým svědomím mohu říci že naše práce i velká řada víceprací byly odvedeny v pořádku-bez výhrad i podle stavebního dozoru investora. mohu dodat foto našich prací
Tato zakázka mě osobně stála jak po finanční tak po lidské stránce mnoho ..Mám tam jenom 40 000,–Kč v materiálu a dalších 40 000,–Kč v lidech.Stal jsem se obětí této zakázky na základě jejich nátlaku.
Věřím že nejsem sám,zajímalo by mě jak dopadl asi chudák truhlář a další řemeslníci co na zakázce pracovali.
- Citovat
- Upravit
Lotr,fiskus
Dávejte si lidi pozor také na p.Kheila Allana s telefonem 773 660 642, schání řemesníky na práci ale těm nezaplatí,nevadí jim ani to že i podvedený řemmeslník musí z něčeho žít.Pokud mu nechcete dělat sponzora,dejte bacha na tohoto lotra,bydlí Slezská 952/76 Praha 3 u své přítelkyně Lucie Tomášová,ani té to však nevadí, těžko říci zda by jí vadilo kdyby nedostala od někoho zaplaceno.
- Citovat
- Upravit
Nemáte někdo zkušenost s touto firmou PaedDr. Jan Špaček.Dík za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cicak1 píše:Sumaya píše:DÍKY,MRKNU NA TY STRANKY. HONZAcicak1 píše:A co se kouknout na Eures přes úřad práce?
Zdravím Vás,neví náhodou o nějaké poctivé práci v Rakousku? Nejlépe v pohraničí?
Děkuji za nabídky. Kdyby chtěl někdo nějaké poplatky,tak at ani nepíše. Jen seriozní nabídky. díky moc Honza
Kdyžtak tady je odkaz, ale nevím, jestli tam bude něco u pohraničí. http://portal.mpsv.cz/…aty/rakousko?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:cicak1 píše:Kdyžtak tady je odkaz, ale nevím, jestli tam bude něco u pohraničí. http://portal.mpsv.cz/…aty/rakousko?…Sumaya píše:DÍKY,MRKNU NA TY STRANKY. HONZAcicak1 píše:A co se kouknout na Eures přes úřad práce?
Zdravím Vás,neví náhodou o nějaké poctivé práci v Rakousku? Nejlépe v pohraničí?
Děkuji za nabídky. Kdyby chtěl někdo nějaké poplatky,tak at ani nepíše. Jen seriozní nabídky. díky moc Honza
Díky za odkaz. Už jsem byl na těch stránkach,ale nic v pohraničí. zn.musím hledat dál. díky a měj se zatím. Honza
- Citovat
- Upravit
cicak1 píše:Sumaya píše:Díky za odkaz. Už jsem byl na těch stránkach,ale nic v pohraničí. zn.musím hledat dál. díky a měj se zatím. Honzacicak1 píše:Kdyžtak tady je odkaz, ale nevím, jestli tam bude něco u pohraničí. http://portal.mpsv.cz/…aty/rakousko?…Sumaya píše:DÍKY,MRKNU NA TY STRANKY. HONZAcicak1 píše:A co se kouknout na Eures přes úřad práce?
Tak se mrkni na nějaký agentury, ale na ty, co mají kladný hodnocení. Já jen tak každé agentuře nevěřím.
Jinak na tom Eures jsou i webové stránky zahraničních agentur.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit