Nabídky práce od podvodníků - varování!
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
PaedDr. Jan Špaček
Pozor na něj pán si říká Jan Špaček podá inzerát v tomto znění Nabízím administrativní práci.
Nabízím administrativní práci. Kontakt na e-mail:
e-mail:jo.krizovky@gmail.com
ale pozve Vás na kávu do restaurace,bude Vám vykládat ,že jste to právě Vy koho hledá a nechá si od Vás zaplatit registrační poplate ve výši 300.-Kč.Projdete 2 denním školením kdy Vám bude posílát nesmyslnné emaily a na tel.a email už vůbec nebude reagovat potom.Ohání se tím že má pod sebou 100 lidí a ,že potřebuje někoho mezi sebe a obchodáky.Tak dnes jsme byli na firmě kterou se ohání a je tam veden jako obchodák,smlouvu Vám nedá a na firmě koukali jakého mají povedeného ptáčka Špačka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezu píše:
Pozor na něj pán si říká Jan Špaček podá inzerát v tomto znění Nabízím administrativní práci.Nabízím administrativní práci. Kontakt na e-mail:
e-mail:jo.krizovky@gmail.com
ale pozve Vás na kávu do restaurace,bude Vám vykládat ,že jste to právě Vy koho hledá a nechá si od Vás zaplatit registrační poplate ve výši 300.-Kč.Projdete 2 denním školením kdy Vám bude posílát nesmyslnné emaily a na tel.a email už vůbec nebude reagovat potom.Ohání se tím že má pod sebou 100 lidí a ,že potřebuje někoho mezi sebe a obchodáky.Tak dnes jsme byli na firmě kterou se ohání a je tam veden jako obchodák,smlouvu Vám nedá a na firmě koukali jakého mají povedeného ptáčka Špačka
Registrační poplatek 300 kč? Za co? To ho ta registrace tak namáhá, nebo vám za ni nabízí takovou hodnotu (planou naději a kecy za hodnotu nepočítám)? Lidi, než zaplatíte nějaké vstupné, přemýšlejte, jestli za ně nedostanete jen hadrem přes ústa! Vždyť je to fort dokola: Rozhodovací balíček, registrační poplatek, …
Já vím, mně se to povídá … ale za planou naději si nic nekoupíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našel jsem stránky, kde je sbírka podvodných nabídek práce z domu (samozřejmě nebude nikdy úplná):
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess píše:
Nemáte někdo zkušenost např. s tímto?
http://www.prace-pc-internet.cz/
Tady o tom cosi je: http://www.dreamer.cz/blogs/?…
Prý je to klasický podvod - s „rozhodovacím balíčkem“ za peníze, plným keců. Letadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
reakce na varování Imperial next - podvodníci - autor: ruffna
Rád bych reagoval na příspěvek týkající se problémů s firmou Imperial next. Autor příspěvku naznačuje možnou spojitost této firmy se společností Royal Living. Dokonce sugeruje, že jsme „bílé koně“ této firmy, což se mě jako jednatele a spoluvlastníka firmy Royal Living značně dotýká. Tímto bych chtěl popřít jakoukoliv majetkovou či osobní spojitost Royal Living s firmou Imperial next či její jednateli a majiteli. Autora příspěvku bych chtěl požádat, aby svoje domněnky si před zveřejněním pečlivě ověřil a nepravdivé zprávy nešířil zde či na jiných webových stránkách. V opačném případě podnikneme příslušné právní kroky na ochranu dobrého jména naší firmy.
Piotr Sikorski, jednatel
Royal Living s. r. o.
- Citovat
- Upravit
dajte mi Tkáčovu adresu prosiiiim
Prosím niekto tu píše Tkáčovu adresu prosíííím o ňu potrebujem mu volačo šepnut z uška do uška na to len tak nezabudne
- Citovat
- Upravit
Tkáčova banda znova vyčína .
Prosím všetkých ludi ktorý maju zaujem sa s nim vysporiadat dajte mi nejaké info znova vyčínaju odrbali nas o 720 euro plus cesta skoro sme zamrzli v noci mínus 12 stupnov tooto mu nedarujem dakujem
- Citovat
- Upravit
zabelsky a tkáč znova vyčínaju
Halooo prosím všetkých čo maju spolocne jedno a to je že prišli o peniaze česť a skoro o život ozvite sa…
- Citovat
- Upravit
podvodnik tkac a zabensky
Už su tu zas a nepotrestaný prosím o dajaké info dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, četla jsem, že pracujete z domova pro nějakou firmu. Tak bych se Vás chtěla zeptat na název té firmy?
Předem moc děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce nebo zlodějna
Sehnat práci řízenou z domova je celkem nadlidský úkol. Poslední dobou je stále více a více aktivní Herbalive. četla jsem nejrůznější recenze a zkušenosti. Došla jsem k závěru, že pokud nepotřebujete penízky, tak klidně investujte do balíčku 2600kč, ale pokud Vám jde pouze o zdraví můžete jít k výživovému poradci nebo wellnes centra, kde uděláte opravdu něco pro zdraví začnete se hýbat budete se cítit lépe a jídelníček Vám upraví také. Patřím také k těm, kteří shánějí práci a byla bych ráda pracovala z domu, ale je to bludný kruh z 99,9%je to podvod a mámení peněz z lidí.
Buď-te opatrní, rozum do hrsti a v novém roce hodně zdraví a štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petr kozák herballife
Taky toho pana znám osobně byl jsem v loni na pohovoru v Brně a musím říct že člověk který je na úřadu práce by nemel do toho jít a jinak herballife je i v Ostravě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podvodníci
Už jsem to sem psala a nejen sem, snažila jsem se všechny varovat, ale vždycky dojde k tomu, že se najde člověk v tísni a doufá, že nejde o podvod. Jenže bohužel vždycky jde o podvod je to smutné, že obzvlášť dnes v tak těžké době naprosto bezostyšně okrade člověk člověka i o poslední peníze. Je seznam podvodných firem, ale není jistota, že jsou tam všechny, ale vždycky na internetu najdete reference, recenze na práce, firmy nebo konkrétní lidi. Nebojte se, že ztratíte čas je to lepší než přijít o penízky. Vše nejlepší v novém roce hodně zdraví a buďte opatrní a ostražití. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podvodníkům nic nehrozí
Kde není papír, není nic ani peníze,
Můj má denně nabídky, už bychom mohli těmi penězi topit, ale platit nechce nikdo.
V tomto státě je víc chytráků + podvodníků než slušných lidí. Bohužel, podvodníci potápějí ty slušné.
Nejlepší jsou tzv VYSÍRAČI. Mají pocit, že vše je zdarma a ještě buzerují.
Nebo smlouvaři. Mají smlouvu, která se nedá podepsat, nebo dá, ale pohoříte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a díky,už jsem to prohlížel ale zatím nic není v hledáčku.