Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio Že by na pošťačku zaklekly, jo? ![]()
Rád bych slyšel i druhou stranu, protože tady to smrdí. ![]()
@mdvorak píše:
@topazio Že by na pošťačku zaklekly, jo?
Rád bych slyšel i druhou stranu, protože tady to smrdí.
Nepíšu, aby jí zaklekli.
@mdvorak píše:
@topazio Že by na pošťačku zaklekly, jo?
Rád bych slyšel i druhou stranu, protože tady to smrdí.
Co máš za mobil? Já smažu z galerie, ale mám ještě uloženo na google účtu ![]()
@PT PCE píše:
@BeNiPe
Vážně? No já mám sice LG ale je fakt, že když omylem vymažu fotku, najdu ji v koši. Díky!!!
Dohledala jsi teda to video?
@Midaku píše:
3. Dej pozor na to, že nesmis nikoho nahrávat bez jeho vedomi a souhlasu, tak aby se to ještě neobratilo proti tobě…
Tohle nahrávání není až takový problém, pokud se to použije k „vyřešení“ této situace s poštou, nebo případně PČR. Ale nejde to dát na web a psát- jak ta pošťačka podvádí.
Mám to video
jen mě teda napadlo, jestli to můžu použít. Může se vůbec natáčet skrytě jiná osoba? ![]()
@PT PCE píše:
Mám to videojen mě teda napadlo, jestli to můžu použít. Může se vůbec natáčet skrytě jiná osoba?
Pokud vím, můžeš ho použít pro vyřešení problému, třeba při jednání s poštou. Ale nesmíš ho sdílet třeba na fb.
Napiš oficiální stížnost.
@PT PCE píše:
Mám to videojen mě teda napadlo, jestli to můžu použít. Může se vůbec natáčet skrytě jiná osoba?
Pokud máš podezření na opakované odfláknuté doručování, tak nejspíš pro tu potřebu použít můžeš jako důkaz ![]()
To je síla, ale jak ti mohla ovládat mobil?🙈
Ty brďo, prala se s tebou jo? Místo aby zazvonila alespoň. U nás zazvoní, počkají tak minutu, ani ne (takže to nestihnem tam dojít) a odjíždí. Já teda poštu nikdy nevybírám, nemám s nimi dobrou zkušenost.
Napsala bych oficiální stížnost.
@PT PCE já nechci rýpat, ale docela jsem se pobavila při čtení, i když protebe to pobaveni neni..
Vůbec si nedoveru představit, že se tam někde dohadujete.. Měla si to schovat a zajít na poštu se stížnosti.. toto si nedovedu představit, se někde schovávat, kamerovat a pak se poprat s poštačkou..
NO a o ni ani nemluvím no.. taky zajimavá reakce..
Já bych zašla na poštu a podala stížnost, manžel to tak udělal, že k nám pořád chodí cizí pošta, at si pohlídají, kdo to nosí.. POřád jsem nosila dopisy do jiné ulice. pořád si někdl plest příjmení
@JOHNDENVER píše:
@PT PCE děvče, nevěřím ti ani slovo
Ani ja ne
Manža je strašně na*rán
každopádně, zítra půjdu na poštu a řeknu vedoucí, co se mi stalo a uvidíme, co mi řekne. ![]()