Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JOHNDENVER @lachtanice86 @PT PCE taky nevěřím ani slovo, nejmíň věrohodné je, jak pošťačka bere cizí telefon a maže video - na cizím telefonu okamžitě věděla, jak se to maže
@PT PCE děvče, děvče - lhát se musí umět
@PT PCE píše:
Manža je strašně na*ránkaždopádně, zítra půjdu na poštu a řeknu vedoucí, co se mi stalo a uvidíme, co mi řekne.
co to je - manža? jste dvě ženy v partnerství?
@PT PCE píše:
Mám to videojen mě teda napadlo, jestli to můžu použít. Může se vůbec natáčet skrytě jiná osoba?
Ano, v tomhle případě se uplatní zákonnná licence podle § 88 občanského zákoníku.
@stinga píše:
co to je - manža? jste dvě ženy v partnerství?
Manža je ten, co si čvachtá, když mu uvaříš lanšmít s brkaší.
@blobfish píše:
Manža je ten, co si čvachtá, když mu uvaříš lanšmít s brkaší.
a potřebuje čvachtat takovou vysokou kuchařinu? nemůže čvachtat lanšmít s chlebem?
![]()
Hele, nějak ti nevěřím. Doručovatelky musí mít určitý počet doručených dopisů, takže se fakt snaží. Když jim volám, že vyjímečně nebudu doma a jestli mi balík nebo rekomando můžou nechat na našem domluveným místě, tak mi děkujou, pomalu v předklonu, že si to můžou smáznout jako doručený. Takže doručovatelka, co nezvoní a rovnou hází oznámení, je pomalu sci-fi… ![]()
@Janli Moc bych to nezpochybňovala, jinak to admin zamkne a zakladatelku odkáže na soukromou diskusi ![]()
@stinga píše:
a potřebuje čvachtat takovou vysokou kuchařinu? nemůže čvachtat lanšmít s chlebem?![]()
![]()
Když k tomu dáš kepuč, tak nakonec proč ne. Pokud si ho teda nešetříš na polívku.
@Janli píše:
Hele, nějak ti nevěřím. Doručovatelky musí mít určitý počet doručených dopisů, takže se fakt snaží. Když jim volám, že vyjímečně nebudu doma a jestli mi balík nebo rekomando můžou nechat na našem domluveným místě, tak mi děkujou, pomalu v předklonu, že si to můžou smáznout jako doručený. Takže doručovatelka, co nezvoní a rovnou hází oznámení, je pomalu sci-fi…
No tak to leda nekde u vas. U nas je naprosto normalni, ze cely den sedim doma a pak najdu listek. A neni to zvonkem.
@vokishka tak si to svoje doručené procento už vyčerpala doručením jinde
musíš počkat, až na tebe přijde řada. Nebo je o tobě známo, že ti to trvá a jsi pomalá, tak raději zvoní tam, kde to odsýpá a mají to rychleji.
je fakt, že mají běžně 80-100 rekomand doručit za den, plus další poštu.
@vokishka píše:
No tak to leda nekde u vas. U nas je naprosto normalni, ze cely den sedim doma a pak najdu listek. A neni to zvonkem.
Jojo. V době, kdy už jsem přes rok doma na home office, jsem už 5× šla na poštu. A to jsem si objednávala max 10×. Alespoň kvůli tomu covidu by si to mohli odpusit. ![]()
@mado píše:
@vokishka tak si to svoje doručené procento už vyčerpala doručením jindemusíš počkat, až na tebe přijde řada. Nebo je o tobě známo, že ti to trvá a jsi pomalá, tak raději zvoní tam, kde to odsýpá a mají to rychleji.
je fakt, že mají běžně 80-100 rekomand doručit za den, plus další poštu.
To doufám, že myslíš ironicky a ne vážně. ![]()
Já když mám přes den moc práce, tak mám přesčas. Si fakt nemůžu dovolit nechat klienty čekat do dalšího dne jen proto, že se mi toho zrovna moc nahromadilo. Bych dostala kartáč.
Ještě tak před měsícem bych ti nevěřila, protože jsem s poštou měla samý dobrý zkušenosti. Teď už to říct úplně nemůžu. Nastoupila nějaká nová doručovatelka, možná víc nových, nevím. Vždycky vše dorazilo tak jak mělo, ale poslední dobou buď dopisy nechodily vůbec nebo se strasnym zpožděním, nedostávali jsme ani upozornění do schránky, nic. Tak jsem na poště nastoupila na vedoucí s tím, že máme tenhle problém a co s tím. Ona samozřejmě že to není možný, že vše chodí jak má. Nepřišly dva balíky, respektive došly, ale žádná sms, žádná výzva ve schránce nic, když jsem se pidila, kde to jako uvízlo, tak řekli, že ten balík tam byl, ale že ho poslali zpátky, ten balík byl na poště maximálně dva dny. Druhý balík tam naštěstí nechali. Doporučený dopis pro jistotu zmizel z povrchu zemského a nikdo o něm nic neví ani podle podaciho čísla. Toť má čerstvá zkušenost a tobě držím palce ať se to vyřeší ![]()
Ty si ji natacis? Kdo ti to dovolil? Udelala bych to same. Taky bych to smazala a mrskla s mobilem. Gdpr na tebe a jeste bych si smlsla u soudu