Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano ovládá, ale to je shoda naprosto jiných okolností a navíc s ní nikterak neválčím.
@Janli píše:
Jak to tady tak čtu, tak začínám mít pocit, že žiju v nějaké jiné dimenzi, kde česká pošta funguje na 100% a líp…
U nas taky. Jako jsem radši, když jezdí jiná sluzba, protože pošta bude brat karty možná tak v příštím století, ale k nam jezdí dobrý tetky. Akorát jedna se bojí naši neškodný borderky, tak nevyleze z auta ![]()
@Aquarius79 píše:
Ano ovládá, ale to je shoda naprosto jiných okolností a navíc s ní nikterak neválčím.
Moje listnoška můj mobil neovládá. Mám kliku. ![]()
@stinga píše:
většina dotazu tady je naštěstí stále věrohodných, tento ne,
kdyby mi pošťačka vzala telefon z rukou a mazala tam video, tak jí ten telefon vytrhnu - a pošťačky většinou nejsou IT odborníci, aby uměly mazat videa z cizích telefonů
Ty to nechápeš…Ta pošťačka byla tak tlustá, že trvalo deset minut, než ji zakladatelka oběhla, aby jí ten telefon vytrhla z ruky… ![]()
@Janli píše:
Ty to nechápeš…Ta pošťačka byla tak tlustá, že trvalo deset minut, než ji zakladatelka oběhla, aby jí ten telefon vytrhla z ruky…
Obezni je i zakladatelka(minule sem dávala fotku nějakého papíru od doktora, kde to bylo), tak to byl asi super pohled.
@Janli píše:
Jak to tady tak čtu, tak začínám mít pocit, že žiju v nějaké jiné dimenzi, kde česká pošta funguje na 100% a líp…
Asi žiješ
, ale buď za svojí poštu ráda, protože o peklu, které zažívám s místní poštou, bych mohl napsat knížku.
@karkarka píše:
Obezni je i zakladatelka(minule sem dávala fotku nějakého papíru od doktora, kde to bylo), tak to byl asi super pohled.
@stinga tak pokud vytrhla mobil z ruky v okamziku, kdy to video bylo pustene, tak treba muj mobil tam ma dole videt ikonku popelnice behem prehravani videa, tak na to staci tuknout a smaze se to.. neni to nic tezkeho..
@karkarka píše:
Normálně, regulerní sumo zápas .
@Aquarius79 píše:
Normálně, regulerní sumo zápas .
no jo, ale zakladatelka nebojovala, jen se dívala, jak jí pošťačka maže to video
@stinga píše:
no jo, ale zakladatelka nebojovala, jen se dívala, jak jí pošťačka maže to video
Také prohrála, pošťačka do ní strčila, až upadla. Předpokládám, že už mimo kruh.
@Aquarius79 píše:
Také prohrála, pošťačka do ní strčila, až upadla. Předpokládám, že už mimo kruh.
jo, tak to bylo ale podle pravidel sumo, tak je to v pořádku ![]()
@Midaku píše:3. Dej pozor na to, že nesmis nikoho nahrávat bez jeho vedomi a souhlasu, tak aby se to ještě neobratilo proti tobě…
Při výkonu povolání můžeš natáčet kohokoliv. Nesmíš to nikde zveřejnit, ale pro účely stížnosti, jako důkaz je to OK.
Vaše pošťačka váš telefon ovládá?