Nachytala jsem pošťačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
15.4.21 11:18
@Aquarius79 píše:
Tak třeba na mém telefonu je to akce na dvě sekundy. Podržet prst na puštěném videu a stisknout koš. Na tom není nic odborného. Jo, že to každá verze systému a každý výrobce má jinak, tak to je jiná…

Vaše pošťačka váš telefon ovládá?

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
15.4.21 11:44

Ano ovládá, ale to je shoda naprosto jiných okolností a navíc s ní nikterak neválčím.

• Citovat
  • Upravit
6161
15.4.21 12:01
@Janli píše:
Jak to tady tak čtu, tak začínám mít pocit, že žiju v nějaké jiné dimenzi, kde česká pošta funguje na 100% a líp… :oops:

U nas taky. Jako jsem radši, když jezdí jiná sluzba, protože pošta bude brat karty možná tak v příštím století, ale k nam jezdí dobrý tetky. Akorát jedna se bojí naši neškodný borderky, tak nevyleze z auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
15.4.21 12:11
@Aquarius79 píše:
Ano ovládá, ale to je shoda naprosto jiných okolností a navíc s ní nikterak neválčím.

Moje listnoška můj mobil neovládá. Mám kliku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.4.21 12:17
@stinga píše:
většina dotazu tady je naštěstí stále věrohodných, tento ne,
kdyby mi pošťačka vzala telefon z rukou a mazala tam video, tak jí ten telefon vytrhnu - a pošťačky většinou nejsou IT odborníci, aby uměly mazat videa z cizích telefonů

Ty to nechápeš…Ta pošťačka byla tak tlustá, že trvalo deset minut, než ji zakladatelka oběhla, aby jí ten telefon vytrhla z ruky… 8)

• Citovat
  • Upravit
15149
15.4.21 12:28
@Janli píše:
Ty to nechápeš…Ta pošťačka byla tak tlustá, že trvalo deset minut, než ji zakladatelka oběhla, aby jí ten telefon vytrhla z ruky… 8)

Obezni je i zakladatelka(minule sem dávala fotku nějakého papíru od doktora, kde to bylo), tak to byl asi super pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
15.4.21 12:33
@Janli píše:
Jak to tady tak čtu, tak začínám mít pocit, že žiju v nějaké jiné dimenzi, kde česká pošta funguje na 100% a líp… :oops:

Asi žiješ :), ale buď za svojí poštu ráda, protože o peklu, které zažívám s místní poštou, bych mohl napsat knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
15.4.21 12:36
@karkarka píše:
Obezni je i zakladatelka(minule sem dávala fotku nějakého papíru od doktora, kde to bylo), tak to byl asi super pohled.
:mrgreen: tak to už chápu, proč pošťačce nevytrhla svůj telefon z ruky a jen stála a zírala, jak pošťačka maže její video - fakt absurdní celá situace
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
15.4.21 12:46

@stinga tak pokud vytrhla mobil z ruky v okamziku, kdy to video bylo pustene, tak treba muj mobil tam ma dole videt ikonku popelnice behem prehravani videa, tak na to staci tuknout a smaze se to.. neni to nic tezkeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
15.4.21 13:32
@karkarka píše:

Normálně, regulerní sumo zápas .

• Citovat
  • Upravit
76577
15.4.21 13:51
@Aquarius79 píše:
Normálně, regulerní sumo zápas .

no jo, ale zakladatelka nebojovala, jen se dívala, jak jí pošťačka maže to video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
15.4.21 14:25
@stinga píše:
no jo, ale zakladatelka nebojovala, jen se dívala, jak jí pošťačka maže to video

Také prohrála, pošťačka do ní strčila, až upadla. Předpokládám, že už mimo kruh.

• Citovat
  • Upravit
76577
15.4.21 14:39
@Aquarius79 píše:
Také prohrála, pošťačka do ní strčila, až upadla. Předpokládám, že už mimo kruh.

jo, tak to bylo ale podle pravidel sumo, tak je to v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
15.4.21 14:54
@Midaku píše:3. Dej pozor na to, že nesmis nikoho nahrávat bez jeho vedomi a souhlasu, tak aby se to ještě neobratilo proti tobě…

Při výkonu povolání můžeš natáčet kohokoliv. Nesmíš to nikde zveřejnit, ale pro účely stížnosti, jako důkaz je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová