Nadměrné pocení u mužů

144
4.7.17 10:23

Nadměrné pocení u mužů

Ahoj holky, rada bych se zeptala můj přítel se potí v podpaží a to tak moc že tam má obrovské koláče, i když sedí nic nedělá pořád se potí nikdy tam nemá,, sucho" V létě je to tak nějak normální ale potí se i v zimě i když mu je zima stejně ty koláče v podpaží ma. Byl u doktora vyšetření má v pořádku zkusil snad vše co se dá ale stále tam má mokro…Uz nevíme co s tim, nemáte nějaká stim zkušenost popřípadě radu co na To??? Je mu to nepříjemné když někam jdeme, je nesvůj a já nevím jak mu pomoct. Snad nějaká poradí děkuji predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
4.7.17 10:42

Ja se ted v lete taky potim jak prase je to uplne hrozne proto nosim jen cerne trika a pokazde kdyz dojdu dom a jdu znovu ven beru si jine triko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
4.7.17 10:48

@ivisek87 Odahduji - nestravuje se říliš zdravě, tepelně neupravenou zeleninu skoro nejí. Úpravou jídelníčku lze dosáhnout mnohé.
Dobré by také bylo nechat vyšetřit štítnou žlázu. Může se jednat o projev hormonální nerovnováhy.
Dobrý by byl také rozbor krve, zejména cukrů.
Jako radu babek kořenářek bych doporučil pít několikrát za den šalvějový čaj a v jídelníčku se vyhnout kořeněným a pálivým jídlům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.7.17 10:49

Prý na to pomáhá šalvěj. Můj chlap to má taky, ale šalvěj do něj nedostanu :roll:, takže nevím, jestli to funguje.

• Citovat
  • Upravit
4201
4.7.17 10:52

@ivisek87 Napiš, co všechno zkusil, ať neradíme zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.7.17 10:57

Proste zmenit stravu. Souhlasim s prispevkem nade mnou, strava ovlivnuje nase hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
4.7.17 10:58

Proste nekdo se poti mene, nekdo vice, nekdo hodne. Taky se dost potim, i pres zimu. Proto vybiram obleceni, na kterem to videt neni. Ne vzdy to ale jde.
Existuji vlozky do podpazi, lepi se na obleceni. Nevidela jsem je, nezkousela, nevim kde je koupit, ale treba s nimi ma nekdo zkusenosti a napise, zda jsou funkcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
4.7.17 11:09

Takhle to má jeden kolega v práci…ale on teda žije dost nezdravě, kouří, má hodně stresu…takže to taky může být částečně důvod…ale myslím si, že v obchodech prodávají dražší deodoranty, které tomu můžou celkem účinně zamezit…vichy, driclor nebo něco podobného z lékárny…zkusila bych minimálně to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.17 12:21

Driclor z lékárny po něm se nebude potit fakt doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.7.17 14:27

Neni vhodne uplne zastavit poceni, protoze to je pro cloveka dulezite. Nemely by se tedy takove pripravky uzivat dlouhodobe. Doporucuji z vlastnich zkusenosti Just, mame Slezovy deo a parada, jeste je aj s alpskou protezi a to si chlapi fakt chvali :palec:

• Citovat
  • Upravit
237
4.7.17 17:28

Taky doporučuji ten driclor používáme to celá rodina. Ale bylo mi řečeno od lékařky, že nesmíš nikdy „ucpat“ všechny potné žlázy, takže pokud budeš používat do podpaží, neměla by jsi už používat na ruce apod. Jinak řečeno nesmis se v tom koupat celá :mrgreen: A hlavně počítej s tím, že když se na některých místech přestaneš potit, jinde se můžeš začít potit více :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.12.17 19:41

Pomohl mi Driclor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.5.26 09:41

Pocení a andropauza

Prý může být na vině andropauza a hormony, je to pravda? Manžel už to řeší delší dobu, spíše deodoranty a tak.. ale prakticky bez úspěchu, ať dělá co dělá tak to pocení neustává. Můžou to mít chlapy podobně jako my v menopauze? A hlavní otázka, dá se to nějak řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.5.26 10:32

Nadměrné pocení způsobují i některé léky, např. antidepresiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí