Náhlý konec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.4.21 20:21
@Karamba2020 píše:
No já bych asi zůstala sedět na zadku a čekala, jak se to vyvrbí. Dobrovolně bych se nehnula, ať si nějak poradí, počkala bych, až mi teda sbalí raneček a vyhodí na chodník… Pak bych jela k těm rodičům, děti bych mu tam nechala, já vím, že by to bylo hrozně těžké, ale předpokládám, že jen dočasné. Rozhodně bych mu to nijak neulehčovala.

Dcera je ještě kojena, nikdy beze mě přes noc nebyla… A nechat tam syna, aby se díval, jak se mu do pokoje stěhuje nová holčička, místo mámy nová paní. A aby se díval, jak ji líbá, objímá… To mu neudělám

• Citovat
  • Upravit
2600
8.4.21 20:21

Zajdi do občanské poradny, možná půjdeš na chvíli do azylového domu pro matky s dětmi. Ale hledej hned, nejspíš budou plné. Ještě bych zkusila organizaci women for women. A mé bývalé klientce pomohla nadace Agrofert, zaplatili ji kauci na byt. Pak bys mohla zažádat o hmotnou nouzi - příspěvek na bydlení a případně na živobytí, přídavky na děti.
Ex je pěknej sr.ac, je mi to moc líto.
Držím pěsti, ať najdeš sílu to zvládnout! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
8.4.21 20:22

Dohodla bych se že dokud Teda nevymeri alimenty on at se osstehuje do nájmu s přítelkyní a ty zůstaneš v domě a jakmile to bude tak se osstehujete. Nebo ať vám Teda vymysli kam jít a jak to platit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 20:24
@mota píše:
Chápu, že řešíš školu, ale tak za chvilku konec roku… Taky bych zvážila tu Olomouc. A rovnou řešila na socialce deti v péči a poradila bych se tam. To je mi líto. Tohle je teda drsné… A i jeho rodiče. Pokud nechají své vnuky někde živořit..

Já právě nevím, jak to je. V Praze máme všichni trvale bydliště a nevím, zda mohu bez souhlasu otce změnit dětem bydliště a synovi školu.. Nebo to třeba půjde, on se proti tomu ohradi, soud to zakáže a zase budeme muset zpátky… To právě potřebuji zjistit, jak to je, ať netaham děti tam a zpět, chci pro ně aspon nějakou jistotu

• Citovat
  • Upravit
Modrásek modrý
8.4.21 20:24

hlavně, ex nechce, aby děti odešly z Prahy…

Tohle mě teda zvlášť nadzdvihlo.
Pán si najde jinou, tebe se potřebuje narychlo zbavit a ještě si diktuje podmínky. To je fakt husté.
Dej si podmínku, že pokud chce, aby děti zůstaly v Praze, musí vám zajistit bydlení. Manzelka nejsi, že. Máte nějaký společný majetek?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.21 20:27
@kavulenka píše:
Dohodla bych se že dokud Teda nevymeri alimenty on at se osstehuje do nájmu s přítelkyní a ty zůstaneš v domě a jakmile to bude tak se osstehujete. Nebo ať vám Teda vymysli kam jít a jak to platit ne?

On teď právě mě a děti vubec neřeší… Hledá školku pro dceru te paní, zjišťuje jí nejlepší spojení do budoucí práce, nám ani nepomůže se stěhováním.
A já fakt nechci se o něčem dohadovat, já na tohle už energii nemám, potřebuji fungovat pro děti

• Citovat
  • Upravit
26872
8.4.21 20:28

Je to charakter. Mesice resi pristehovani si milenky a tobe to rekne az je vse domluveno. Tomu rikam chlap s koulema :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 20:28
@Maja25 píše:
Pán je tedy borec koukám. :cert: :poblion:
Tak on si najde pipinku, tu si dotáhne do Prahy domu a tebe by vypakoval?! Ale k rodičům nemůžeš. Hustý tohle. Musíš zůstat prikovana v Praze, jelikož si to borec přeje. :poblion:
Bohužel v tomhle případě je zákon na jeho straně. Sama jsem to řešila. Ale já se sbalil a odstěhovala se. Ex nestihl dát požadavek že nesouhlasí s odstehovanim do 30 dní (on ani o takovém požadavku nevěděl), tak se to automaticky bralo jako že s tím souhlasí.
Takže můžeš to zkusit a odstěhovat se k rodičům. Buď si bude stěžovat a ty se budeš muset vrátit zpět a nebo ne.
Další věc. Šla bych se poradit s bezplatným právníkem, na co máš a nemáš nárok. A co on může nebo nemůže.
Já když jsem se sbalila a odešla, tak jsem od ex nedostavala ani korunu (já nic ani nechtěla), ale pak jsme podali návrh na soud o svěření dítěte do péče a najednou mi poslal nějaké peníze. A od právníka jsem zjistila, že mi měl automaticky dávat peníze když o tom nerozhodl soud.
Ale když jste ve společné domácnosti, tak to tak nebude no. :nevim:
No prostě zašla bych za právníkem a zeptala se co a jak.
A určitě bych zašla jako první na ospod a zeptala se.
Teď si dávej všechny peníze stranou.
O chlapa se nestarej. Neper mu, nevar mu atd. Ať se o něj stará ta, ktera se mu teď stará o pytlík. :roll:

Děkuji, to zkusím, snad se těch 30 dnů neozve

• Citovat
  • Upravit
35895
8.4.21 20:29
@Anonymní píše:
On teď právě mě a děti vubec neřeší… Hledá školku pro dceru te paní, zjišťuje jí nejlepší spojení do budoucí práce, nám ani nepomůže se stěhováním.
A já fakt nechci se o něčem dohadovat, já na tohle už energii nemám, potřebuji fungovat pro děti

Víš jak dlouho ji zná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 20:29
@cecetka píše:
Je to charakter. Mesice resi pristehovani si milenky a tobe to rekne az je vse domluveno. Tomu rikam chlap s koulema :cert:

Měsíce ne, on ji zná prý od února.. A holt se zamiloval a pálí mosty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.21 20:30

@Maja25 udělala jsem to samé, potřebovala jsem odjet od nasilnivjeho psychopata. Odjela jsem s dcerou na druhý konec republiky. Prošlo mi to, ale bylo to náročné. Díky tomu máme zase jakž takž normální život.

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79

No není to žádná sláva https://www.csspraha.cz/…atky-s-detmi ale jako odrazový můstek…

Ale být vámi, neskákal bych, jak on píská. Pak mu budete jen a jen nahrávat do karet. Měla byste ukázat, že mu to nikterak neulehčíte.

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
@cecetka píše:
Je to charakter. Mesice resi pristehovani si milenky a tobe to rekne az je vse domluveno. Tomu rikam chlap s koulema :cert:

Charakter, to je sprosté slovo dnešní doby.

• Citovat
  • Upravit
26872
8.4.21 20:31
@Anonymní píše:
Děkuji, to zkusím, snad se těch 30 dnů neozve

On ted bude tutu nunu s milenkou, tak by to mohlo klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
8.4.21 20:32
@Anonymní píše:
Měsíce ne, on ji zná prý od února.. A holt se zamiloval a pálí mosty

8o 8o 8o
To me poxsexr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit