Nahota u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
22.8.18 23:36

@Lenka_Hal Tak třeba Tako va Kim Kardashian má ohromné ohlasy…přitom mě přijde jeji postava silena,obří boky až bych řekla vykloubené a ten zadek??plastický chirurg to s implantáty kapku přehnal…nechápu jak se taková zpitvorena ženská může někomu líbit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.8.18 23:56

@Neeky Tak to už je fakt trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
23.8.18 16:50

@Neeky To jsem zažila v případě chlapečka jedné kamarádky,na návštěvě v porodnici se nás sešlo víc najednou a když malého přebalovala byli někteří zvědavý jak ,,ho,, má velkého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.8.18 16:57

Ono je fakt, že to má každýnastevené jinak.. My letost byli v Chorvatsku a tam měli dděti odhadem tak nad 10 let, nevím jeslli to byli sourozenci a nebo třeba dvě rodiny.. Ale holka tam chodila jenom mezi apartmany v kalhotkách a kluci sní.. Přišlo mě to hodně divné, protože třeba my v 10 letech teda už se dívaly po klucích, uchychtávaly se, znáte to, ty první dětské lásky a toto mě přišlo fakt divné..
Dokonce manžel mi říká, že jako nechce být za divného, že se někde podívá, ale že jeslti i mě to přijde ujete, že po ulici-mezi apartmany byla už ulička pro lidi, chodí holka co fakt má okoo 10 možná i víc, v kalhotkách- plavkáchm nahoře nic, a ještě s kluky stejného věku..
Takže za mě nahota ano, ale určitě bych nechtěla, aby mi třeba kluk co má ted 9,5 někde vyběhl na ulici nahý, že je to přece normální nahota

Příspěvek upraven 23.08.18 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
23.8.18 17:01
@Neeky píše:
No, hlavně chlapi nevěděli kam s očima, jak to asi nikdo nečekal 8o Já už jsem nějakou tu frndu v životě viděla, ale stejně to bylo takový … :nevim: Asi jsem z takového prudérnějšího prostředí. Vím, že prudérnost se teď nenosí a všichni vidí stud jako velký neduh, ale co už.
Když se kamarádce narodila holčička a byli jsme za ní s kolegynkama doma na návštěvě, tak mě docela rozsekalo, že když šla malou přebalit, tak jedna kolegyně zahlásila „Půjdu s tebou, chci se podívat na tumalou prcinku“ - jako chápu, že je to novorozenec, ale stejně by mě toto nenapadlo udělat :zed:

no a myslela zadek nebo pipku? u nas se prcce říká jenom zadku, ale v nekterých krajích i pipce… :lol: :nevim: to jen tak, na nevhodne situaci to nic nemění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.8.18 19:20
@debra.morgan píše:
no a myslela zadek nebo pipku? u nas se prcce říká jenom zadku, ale v nekterých krajích i pipce… :lol: :nevim: to jen tak, na nevhodne situaci to nic nemění…

U nás prcina = pipka :zed: zadek = dupka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
23.8.18 19:31
@Neeky píše:

aha, no ja znam prcinu jako zadek a dupku jsem poznala až tu na emimi :nevim:
je to docela rozdíl když matka řekne: „nech toho, dostanes na prcku!“ a mysli zadek a nekdo to muze pochopit jako pipku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
23.8.18 19:33
@Neeky píše:

taky je dobry zapremyslet jestli je teda prcina od prcat nebo prdět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.8.18 19:43
@debra.morgan píše:
aha, no ja znam prcinu jako zadek a dupku jsem poznala až tu na emimi :nevim:
je to docela rozdíl když matka řekne: „nech toho, dostanes na prcku!“ a mysli zadek a nekdo to muze pochopit jako pipku :-D

Holt jiný kraj :mrgreen: Mě by stačilo, kdyby lidi soudně nevystavovali prciny a dupky svých dětí každému na odiv, jako by o nic nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.8.18 20:42
@debra.morgan píše:
taky je dobry zapremyslet jestli je teda prcina od prcat nebo prdět…

kdyby byla od prdet,bude to prdka :mrgreen: To obcas pouziju,ale vyraz prcina je pro me vulgarita nejhorsiho kalibru.Ale vim ze nekde se to pouziva zcela bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.8.18 21:23

Kamarádky děti 6 a 3 lítají po zahradě nahatý pořád…přiznávám, že je mi to nepříjemný, kolikrát nevím, kam s očima :roll: Když jsme u nich na návštěvě, tak je třeba fotím s naším mladým (4 měsíce) a pak doma promazávám fotky a hledám nějakou, kde dětem není vidět až někam :mrgreen: Přitom klukovi je 6, po prázdninách jde do školy a po zahradě lítá jedině na Adama a ještě si za něj samozřejmě pořád tahá :roll: No náš mladej takhle teda lítat nebude, ani před prarodičema…nechci někoho dostávat do rozpaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.4.25 03:22

Zdravím nevím jaký bude tady na to názor ale chtěl bych se zeptat zda je v pořádku že na jakoby vesnici je tam 29 domu v létě pobíhají úplně nahe deti na ulici před domem i ve věku 10let ty malé děti do věku 6 let mi přišlo v pohode ale i 10ti letí holčičky i chlapecci to už mi přišlo moc nevím jestli je tohle v pořádku ale neřešil jsem to :nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
29.4.25 04:01
@Typek24 píše: Více

Jasný a ty sis na to vzpomněl teď na jaře, ve tři ráno a potřebuješ to nutně řešit. Doporučuji návštěvu praktického lékaře pro doporučenku na psychiatrii a než bude termín, tak pro jistotu něco nasadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
29.4.25 07:03

@Typek24 Nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.7.25 04:43

Záleží jak kdo to vidí jezdím za známýma kteří mají 3 děti
Kluk 7let
Holka 8 let
Holka 9 let

A teď jak bylo to horko tak všechny tři děti se po ránu svlekli s pyžama a celý den lítáli po zahradě a po domě úplně nazí tak to probíhalo hazdy den po dobu celého týdne co jsem tam byl
Jaký mít na to názor fakt nevím ale každé rodiny je to jejich záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect