Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, spousta lidí nemůže mít vlastní miminko. Chtělo by tedy zjistit, kolik NM je volných aby se mohly spárovat s BIO rodiči.
@JancaS84 tak já jsem volná a proto jsem dala tento příspěvek
@Jaydee97 píše:
Aha, tak to jsem z toho opravdu nepochopila.
@Jaydee97 píše:
A byla jsi někdy těhotná? Myslíš, ze jento kdovíjaká bžunda, že je to tak trochu etický problém a při porodu můžeš pro cizí dítě umřít? ![]()
@Russet ano už jsem NM dělala kamarádce, která jako dítě přišla o vaječníky i dělohu. Tudíž vím do čeho bych šla.
@Jaydee97 píše:
@Russet ano už jsem NM dělala kamarádce, která jako dítě přišla o vaječníky i dělohu. Tudíž vím do čeho bych šla.
Přesto to není něco, co by měla jako svazačka udělat každá žena s dělohou jen proto, že některým lidem nejde mít vlastní dítě. Pro mě nemyslitelné nosit dítě cizímu a mít vlastní rodinu. Takovou oběť bych nepřinesla ani nejlepší kamarádce.
Hledáme zdravou ženu, nejlépe z Prahy či Středních Čech, která by nám odnosila miminko. Jsme solidní pár z Prahy. Máme zajištěnou kliniku v centru Prahy a chceme pro vás tu nejlepší péči. Prosím kontaktujte nás emailem a napište nám o sobě více. Rádi se s vámi setkáme osobně a probereme všechny detaily.
edit adminem - umazán e-mail
Dobrý den, dostali jsme se do situace, kdy nemáme jinou možnost jak mít vytoužené miminko, než hledat náhradní maminku. Jsme manželský pár z jižních Čech, ivf jsme podstupovali v Praze, ale jsme ochotni dojet kamkoli v Čechách nebo na jižní Moravě. Pokud by se našla taková dobrá duše, rádi se potkáme. Děkujeme!
Ahojte dievcata, my tiez hladame NM. Prosim len seriozne jednanie, kedze sme mali dohodnuty uz termin na klinike a NM nam to vcera odriekla:( tyzden pred terminom:( preferujeme vychodne Cechy.
Budeme sa snazit byt nahradnej maminke napomocni a verim, ze bude spokojna.
Dakujem
Ak mate kontakt na kamaradky, ktore su volne ako NM, budeme vdacni za info.
Dobrý den maminky. Touto cestou hledám seriózní náhradní maminku, která by nám pomohla odnosit miminko. Tento rok mi našli rakovinu dělohy. Po této zprávě se mi zhroutil svět. Podstoupila jsem léčbu ale ta měla kruté následky a momentálně náhradní maminka je pro nás jediná možnost.
Je tu někdo prosím takový kdo by pomohl páru ve splněném snů? Moc děkuji
Jsme manželé z Ostravy a hledáme náhradní maminku. Embrya máme připravená.
Pekný deň prajeme, hľadáme náhradnú mamičku ktorá nám vinosí dieťatko, vlastné mať nemôžeme zo zdravotných dôvodov. Sme pár zo Slovenska a kliniku máme pripravenú v Brne. Budeme radi ak sa tu nájde milá a priateľská mamička. Vopred Ďakujeme.