Nahrazování odborné praxe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nahrazování odborné praxe ?
Zdravím, par měsíců trpím na záněty močových cest a s tím často beru antibiotika takže mi není moc dobře a často sem zůstávala kvůli tomu doma když byly zrovna praxe.. moje mistrova mi Furt říká ze mě nenechá projít dal kvůli tomu (ikdyz mám vše od doktora). Straší mě? Nebo budu mít možnost si to nadelat o prázdninách? Přijde mi blbost nepustim mě dal kvůli absenci kterou bych si mohla nadelat. Setkal se s tím někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co třeba si prostudovat školní a klasifikační řád? Podle něj by se to mělo řídit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dolishady píše:
Zdravím, par měsíců trpím na záněty močových cest a s tím často beru antibiotika takže mi není moc dobře a často sem zůstávala kvůli tomu doma když byly zrovna praxe.. moje mistrova mi Furt říká ze mě nenechá projít dal kvůli tomu (ikdyz mám vše od doktora). Straší mě? Nebo budu mít možnost si to nadelat o prázdninách? Přijde mi blbost nepustim mě dal kvůli absenci kterou bych si mohla nadelat. Setkal se s tím někdo?
Praxe je proste povinna. U dcery museli chodt prave o prazdninach. Je jen urcita povolenna absence a zbytek proste musi byt. Jenomze zalezi na stylu praxe a na skole. On tu praxi nekdo musi vest. A pokud tam ten clovek neni, tak je otazka, jak se k tomu skola postavi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka já sem právě na ucnaku a nikdy jsem nepropadla ani neměla nějaké problémy. Chyběla jsem už víckrát než se za půl roku může no.. :/ ve škole mám známky dohnane a nehrozí ani žádná 4ka.. pouze praxe mi hrozí nko.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak samozřejmě, že musíš mít docházku, pokud je vyšší, než povolená, tak je jedno, že je omluvená. Prostuduj řád a hlavně se to snaž řešit, snaha se cení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka Přesně, snaha se cení. Určitě bych nebyla ba mistrovou drzá, že je to jen praxe… U nás pouštěli dál i propadliky, kteří na praxi nechodili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka no pravé ze kazdej mi říká něco jiného.. jeden ze nemůžu mít nko a určitě si to nadelat o prázdninách (za to bych byla rada ) a nebo ze mě proste nepustí dal a nenechají mě si nadelavat..
a toho se pravé obavám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dolishady píše:
@radkka no pravé ze kazdej mi říká něco jiného.. jeden ze nemůžu mít nko a určitě si to nadelat o prázdninách (za to bych byla rada ) a nebo ze mě proste nepustí dal a nenechají mě si nadelavat..a toho se pravé obavám
Řeš to s pokorou a prosíkem, problém je u tebe ne u nich, já si nemyslím, že by měli povinnost nechat tě to nadělat o prázdninách. Podle mě na N mají právo, ale pořád tady nepíšeš, co stojí ve školním řádu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na škole, kde mám týden školu a týden praxi, na praxi jsme v provozovnách kde musíme mít za ten týden určitý počet hodin, musíme mít 100% docházku a co není se nahrazuje, kdo je v mínusu chodí svátky, prázdiny(i letní),pokud to nemáš nepustí nás do dalšího ročníku, my mistrovou na praxi nemáme, jsme pouze s perosnálem, nevím jak na vaší škole, ale na naší je to takle, takže bych se vubec nedivila, kdyby to tak klidně bylo, jak ti to říká. Zašla bych za někým, kdo o tom, rozhoduje a ví nejvíce, a podle toho se zařídila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond no to já mám taky týden praxe a týden školu. Do konce klasifikace si stihnu nadelat tak půlku.. mistrovou já zase mám no.. a pokud někdo nemá ty dny tak si je taky nadelava když De třeba o pololetí ale pravé nevím jak je to na konci roku no
a naše škola má stránky na kterých ten řád nemá našla sem pouze u maturitních oboru jak je to s praxema ale ucnak fakt nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit