Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lively píše:
Za mě jsou nejhorší profilovky uživatelek, které se v pokročilém těhotenství fotí ve spodním prádle v zcadle.
@1.zizi ahááá, tak ještě že ti malá není podobná, ale né, já te mám ráda ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@Jitka1976 píše:Já myslím, že @1.zizi to nebude vadit…je to vlastně poklona…když dítě vypadá jako opravdová, porcelánová panenka…
Příspěvek upraven 27.02.14 v 18:41no spíš by mě zajímalo @1.zizi když ta fotka předtím bylo tvoje dítko tak do je toto, manžel???
toto je prava zizi..
@maminka159 píše:
Kdykoli někdo někde tohle napíše, tak se mu tam taky musím mrknout
to se klidně podívej, nic moc tam neuvidíš
já jen, že mám sloupeček plnej jen návštěvama za poslední hodinu a kdo ví, kolik toho tam bylo předtím ![]()
@maminka159 Dekuji.Husička pečená s rozmarýnem, červené zelí se zkaramelizovaným jablkem, bílé zelí na špeku, bramborový knedlík, karlovarský knedlík vše home made já:)
@Barakza píše:
@maminka159 Dekuji.Husička pečená s rozmarýnem, červené zelí se zkaramelizovaným jablkem, bílé zelí na špeku, bramborový knedlík, karlovarský knedlík vše home made já:)
super..dala by som si.. ![]()
@Šája píše:
to se klidně podívej, nic moc tam neuvidíšjá jen, že mám sloupeček plnej jen návštěvama za poslední hodinu a kdo ví, kolik toho tam bylo předtím
Mne se libila profilovka jak na ni byla Marilyn, takova strasidelna, ale ted si nevybavim, jak se jmenovala uzivatelka?
A pak se mi libi jeste paola white, teda jestli to jeste ma, ty ovecky.
@maminka159 držkatých nováčků přibývá jako hub po dešti. I jejich debilních dotazů.
Mně se vybaví profilovky Blackové, ta stálá seschlá babka i ty tlustý černošky, to mě vždycky pobavilo. No a zakladatelčina samozřejmě, je sexy jako blázen ![]()