Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@smoulinka71
tak to už je mi vaše idylické soužití jasné
Ono je něco jiného mít pod střechou dceru nebo snachu.
@Fikta píše:
@smoulinka71tak to už je mi vaše idylické soužití jasné
Ono je něco jiného mít pod střechou dceru nebo snachu.
To asi ano, ale já dobře vycházím i s partnerkou od syna. Ale k dceři mám blíž, to je pravda.
Nebránila se, byla docela ráda - to řekla tchyně, když jí o to zakladatelka požádala. Je možné, že jí to pak všechno došlo, ale přece to mohla říct narovinu. Asi jí to bylo hloupý, když napřed souhlasila, tak vymyslela ten kašel a pak vysoké nájemné. Ale už ta jedna kuchyně - to by opravdu nedělalo dobrotu nikde. S tím souhlasím.
Ahoj holky, s tchyni se o kuchyn prát nebudeme všechno dělá tchán. Spíš jsem si myslela, že jim (jemu ( odlehčíme když se tam nastěhujeme. Cenu za nájem sdělila, právě svému synovi s tím, že ukrajincům taky pronajímala za tyto peníze. To, že chce mít klid to chápu,,,jsou oba staří 76+80.Byty v jejich lokalitě drahé. Nevím, jak to takhle bude až jeden z nich nebude -barák neutáhnou ani penězově ani fyzicky…asi budou mít smůlu, ale to si asi ani jeden z nich neuvědomuje.
jo cena 13500,–je obvyklá za byt, kde máš klid nikomu neyvařuješ, nepereš neuklízíš a neposloucháš jeho nářky -jistě za tyto peníze si umím představit pohodlnější ubytování,,,za těchto podmínek tam zůstávat nechci, platit a ještě být vděčná -to je moc. jen doufám, že za rok dva po mě nebude nikdo chtít, abych mu jezdila přes půl města zdarma
mýt zadek a vařit… Jsem hnusná, ale tomuto jsem se právě chtěla vyhnout.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s tchyni se o kuchyn prát nebudeme všechno dělá tchán. Spíš jsem si myslela, že jim (jemu ( odlehčíme když se tam nastěhujeme. Cenu za nájem sdělila, právě svému synovi s tím, že ukrajincům taky pronajímala za tyto peníze. To, že chce mít klid to chápu,,,jsou oba staří 76+80.Byty v jejich lokalitě drahé. Nevím, jak to takhle bude až jeden z nich nebude -barák neutáhnou ani penězově ani fyzicky…asi budou mít smůlu, ale to si asi ani jeden z nich neuvědomuje.
jo cena 13500,–je obvyklá za byt, kde máš klid nikomu neyvařuješ, nepereš neuklízíš a neposloucháš jeho nářky -jistě za tyto peníze si umím představit pohodlnější ubytování,,,za těchto podmínek tam zůstávat nechci, platit a ještě být vděčná -to je moc. jen doufám, že za rok dva po mě nebude nikdo chtít, abych mu jezdila přes půl města zdarmamýt zadek a vařit… Jsem hnusná, ale tomuto jsem se právě chtěla vyhnout.
Tak Ukrajinci jí nevadili a kašlající vnouček ano? Nestěhujte se tam, byla bys nešťastná. Odlehčili byste jim, protože nikdy neví, kdy to s nima sekne a tím nemyslím nic špatného. On i doprovod k lékaři atd, bude za chvíli třeba, náklady na bydlení by se jim taky snížily. Kdo chce kam…
No to jo, akorát nevím jestli pak dovedu být tak tvrdá a nepomoct…SE tu na mě plete bič.
Asi tam už budeme muset jít na nějakou dobu,,,ale zavání to velkým konfliktem…Budu se snažit koupit co nejdřív, ale hypotéka potrvá.
Možná by stálo za to říct, kam se to s postupem let posunulo ![]()
Mám tři děti, dcera bydlí nahoře s manželem, syn je mimo a pak jednu desetiletou, ta bydlí se mnou. My se kolikrát nevidíme i týden, přijde mi to úplně stejný jak v paneláku, akorát bydlíme v domku. Ale máme psi, vždycky když jedeme na dovolenou, tak si navzájem hlídáme. Já se jim do ničeho nepletu. Nikdy by mě nenapadlo ji vytknout nějakou omáčku, nebo buchtu. Fakt nikdy. Ne že bych se držela, mě je to jedno. S dcerou si moc rozumím, dáme si kafíčko na zahradě a pohoda. A chlapi jdou třeba sekat trávu. Super.