Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kriss Tina Určitě s tou pračkou souhlasim. Menší kusy oblečení přemáchnu v ruce.
Diky ![]()
Mimo téma.
Za mě (a třeba také za pana Wericha a jiné) jsou zdrobněliny v češtině roztomilost.
Jóóó, hrubky, to je jiná. Tím se Tě nechci dotknout, dovedu si představit, že pro někoho není podstatné, ale hrubky v příspěvku, který se ohrazuje právě vůči zdrobnělinám, mi přijdou jako ironie
, nemohu si pomoci
Jinak s Tvým příspěvkem souhlasím.
@Anonymní píše:
Prosím, pokud je ti víc jak 18 let nepoužívej výraz korunky. To je jak ve školce.Hele je to tvoje první bydlení, pravděpodobně nakoupíš spoustu zbytečností, byt zařídíš a pak bude průšvih až majitel bude chtít byt uvolnit. Nábytek se může stěhováním poškodit. No a až ho budeš montovat potřetí tak z toho budeš znechucená. Ale asi si tím musí projít většina lidí
Já bych do doby, než bydlím ve vlastním už nekupovala skoro nic. Jednorázový nábytek z ikea který kdyžtak oželím a hlavně univerzální věci co se dají přestěhovat a použít i v jiném bytě. Rozhodně bych do toho neinvestovala víc než minimum a ty „korunky“ raději schovala na základ hypotéky
Myslím, že existují i stránky „za odvoz“.
My na začátku dostali od tchána do výbavy stůl o dvou nohách (opřený z druhé strany o topení;-) / nápad tchána, ale stačilo to) a koupili si dvě plastové židle, než jsme postupně dokoupili nejnutnější.
Jako první jsme kupovali - postel, pračku, ledničku.
@Magdaleeena píše:
Mimo téma.
Za mě (a třeba také za pana Wericha a jiné) jsou zdrobněliny v češtině roztomilost.
Jóóó, hrubky, to je jiná. Tím se Tě nechci dotknout, dovedu si představit, že pro někoho není podstatné, ale hrubky v příspěvku, který se ohrazuje právě vůči zdrobnělinám, mi přijdou jako ironie, nemohu si pomoci
Jinak s Tvým příspěvkem souhlasím.
A za mě raději chyba než zdrobnělina. Každý to vnímá jinak no. Některý zdrobněliny se dají, ale zrovna „korunky“ mi naježili chlupy na zádech
Stejně tak někoho můžou naježit moje chyby. To jsem nepopírala ![]()