Nájem, šetření korunek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
3.10.20 19:06

@Kriss Tina Určitě s tou pračkou souhlasim. Menší kusy oblečení přemáchnu v ruce. :palec: :D Diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
3.10.20 19:28

Mimo téma.
Za mě (a třeba také za pana Wericha a jiné) jsou zdrobněliny v češtině roztomilost.
Jóóó, hrubky, to je jiná. Tím se Tě nechci dotknout, dovedu si představit, že pro někoho není podstatné, ale hrubky v příspěvku, který se ohrazuje právě vůči zdrobnělinám, mi přijdou jako ironie :kytka:, nemohu si pomoci ;) Jinak s Tvým příspěvkem souhlasím.

@Anonymní píše:
Prosím, pokud je ti víc jak 18 let nepoužívej výraz korunky. To je jak ve školce.

Hele je to tvoje první bydlení, pravděpodobně nakoupíš spoustu zbytečností, byt zařídíš a pak bude průšvih až majitel bude chtít byt uvolnit. Nábytek se může stěhováním poškodit. No a až ho budeš montovat potřetí tak z toho budeš znechucená. Ale asi si tím musí projít většina lidí :mrgreen:

Já bych do doby, než bydlím ve vlastním už nekupovala skoro nic. Jednorázový nábytek z ikea který kdyžtak oželím a hlavně univerzální věci co se dají přestěhovat a použít i v jiném bytě. Rozhodně bych do toho neinvestovala víc než minimum a ty „korunky“ raději schovala na základ hypotéky :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11767
3.10.20 19:48

Myslím, že existují i stránky „za odvoz“.

My na začátku dostali od tchána do výbavy stůl o dvou nohách (opřený z druhé strany o topení;-) / nápad tchána, ale stačilo to) a koupili si dvě plastové židle, než jsme postupně dokoupili nejnutnější.
Jako první jsme kupovali - postel, pračku, ledničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.20 20:04
@Magdaleeena píše:
Mimo téma.
Za mě (a třeba také za pana Wericha a jiné) jsou zdrobněliny v češtině roztomilost.
Jóóó, hrubky, to je jiná. Tím se Tě nechci dotknout, dovedu si představit, že pro někoho není podstatné, ale hrubky v příspěvku, který se ohrazuje právě vůči zdrobnělinám, mi přijdou jako ironie :kytka:, nemohu si pomoci ;) Jinak s Tvým příspěvkem souhlasím.

A za mě raději chyba než zdrobnělina. Každý to vnímá jinak no. Některý zdrobněliny se dají, ale zrovna „korunky“ mi naježili chlupy na zádech :mrgreen: Stejně tak někoho můžou naježit moje chyby. To jsem nepopírala ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný