Nákup dvakrát týdně

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
27.10.20 17:31

Nj tak když žerete obyčejný rohlíky který jsou jen prázdný kalorie a vůbec to nezasytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.10.20 17:32

Ale jo, stacilo, pri planovani.
My totiz jime, nezereme ;). Jsme doma dva dospeli a dva pubertaci a tu vasi snidanovou naloz peciva bychom nesnedli za tyden.

• Citovat
  • Upravit
32871
27.10.20 17:33

@Beckyttine5 my tak 10-12 tisíc. Manžel má bzlp dietu, takže více masa, bzlp potraviny jsou drahé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
27.10.20 17:34

Jsem zmlsaná spíží (rozuměj obchodem) na dohled. Takže chodím nakupovat jak se mi zlíbí. Ale pro nás pět (věk dětí v podpisu) bych to stáhnout dokázala klidně na 1× týdně. :nevim:

Příspěvek upraven 27.10.20 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15449
@andelka83 píše:
@Šmoulice no, pečivo jsem pekla na jaře. Zabila jsem tím půl dne a za dva dny jsem pekla zas. Teď peču málo, protože buď mi do toho leze sobě nebezpečné batole, nebo nemám čas nebo nemá prcka kdo pohlídat, ať to udělám v klidu.

Půl dne? :mrgreen: Tak to fakt nevím co jsi dělala.
Já peču klidně i každý den. Máme rádi čerstvé. Jo a nemám žádnou pekárnu… Robot zadělá těsto a pak už růčo. I s dítětem to jde ;)

Příspěvek upraven 27.10.20 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319

2 dospělí a 4 děti (9,7,3 a 0,5). Na nákup jezdí manžel 1× týdně do supermarketu do města a 1× týdně jdeme u nás na vesnici do obchodu pro pečivo. A úplně v pohodě. Jen si to chce naplánovat, co se bude vařit, péct atd. Jsme zvyklí, máme to do města 20 km a každý den tahat z práce nákup se nikomu nechce. :nevim:

Edit. Na nákupu kupujeme cca 20 ks různého peciva a vystačí nám na půl týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
27.10.20 17:36

@Beckyttine5 to máte bernardýna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18576
27.10.20 17:37
@jahuhudka píše: :nevim: Dělám hlavní nákup v nedeli (maso, přílohy, ovo, zel, mouky atd) a pat cca ve středu dokupuje manžel co dojde či dochází a v pátek na víkend takže se skoro vejdu

Ajaj, tak to dej vědět nak to teď dáte když v neděli už nesmis nakoupit :lol: (ber jako vtip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.10.20 17:39
@andelka83 píše:
@Šmoulice no, pečivo jsem pekla na jaře. Zabila jsem tím půl dne a za dva dny jsem pekla zas. Teď peču málo, protože buď mi do toho leze sobě nebezpečné batole, nebo nemám čas nebo nemá prcka kdo pohlídat, ať to udělám v klidu.

Co na tom trva pulden 8o? To pletes padesat housek? Chleba (kvaskovy) zadelam vecer, vykyne pres noc bez me asistence a rano dam pect.
Uznavam, ze housky jsou pracnejsi, ale pokud si koupis raznici na kaiserky (cca 100,–) je to hned.
A to ted aktualne doslouzila pecka, takze zadelavam rucne. V kazdem pripade se da vyclenit suplik v mrazaku treba na ty rohliky a odebirat.

• Citovat
  • Upravit
2612
27.10.20 17:39

Domácí pečení apriori nezavrhuji. Sem-tam domácí chleba udělám. Zmizí na posezení. Valnou část dne trávím aktuálně v kuchyni. Na jaře to bylo podobné (jako by se deti nemohly dojíst) a pak to přešlo
Rozežraní asi jsme, obezitou netrpíme, nadváhu má muž- který toho sní nejmíň.
Uživatelku která nakupuje jednou za 10 dní obdivuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
27.10.20 17:41
@hospodki píše:
Ajaj, tak to dej vědět nak to teď dáte když v neděli už nesmis nakoupit :lol: (ber jako vtip)

No, manžel si stěžoval. Zvykl si jezdit na nákup v neděli po 20:00 večer, protože v obchodě nikdo nebyl a měl klid, žádné fronty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21728
27.10.20 17:43

Jídlo přibližně naplánuji, co oběd, večeře a s tím seznámím rodinu. Není myslitelné, aby pořád někdo chodil něco tahat z lednice, to je rozežranost.
Nakupovat dvakrát týdně není problém, dva dospělí, dva skoro dospělí aktivní sportovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
27.10.20 17:43

@elda

Kluky mám zatím maličký, ale musím říct, že přesně toho se děsím - ty nákupy, až budou v pubertě… zbyde na mě někdy něco v lednici? Abych si pořídila někde nějakou skrýš, kam si před nimi schovám aspoň jogurt :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41040
27.10.20 17:45

V krizi je problém nakupovat jen dvakrát týdně? :think: jsme fakt rozežraní a rozmazlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
27.10.20 17:45
@jahuhudka píše: :nevim: Dělám hlavní nákup v nedeli (maso, přílohy, ovo, zel, mouky atd) a pat cca ve středu dokupuje manžel co dojde či dochází a v pátek na víkend takže se skoro vejdu

Uz nedelas :D

Jinak k tematu. V pohode 1× tydne, jen by to byl cely kufr od auta a ppna lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný