Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chtěla bych se zeptat, ma někdo zkušenost s nákupem na booho.cz? Objednala jsem si před měsícem oblečení za 3000 a doteď mi nic nepřišlo, obchod se mnou moc nekomunikuje. Dá se to nějak řešit, když balik nepřijde?
Ahoj, ja jsem si objednavala nekdy kolem 20.4. bundu. 22.4. jsem ji zaplatila a cekala. Po tydnu jsem to nevydrzela a kontaktovala je. Napsali mi, ze mam pocitat, ze dorucuji az do 40 dnu. Ze mam vydrzet. Tak cekam… ![]()
Asi jsem ti moc neporadila.
Holky to je Aliexpress.. respektive věci jsou přímo z Číny a tam šílená dodací lhůta ( někdy) někdy přijde brzo někdy dlouho a taky kvalita je strašné různorodá.
Je to taková loterie co pride plus teda by nekupujete přímo u zdroje ale ještě přes dalšího a tak to máte drazsi.
Jinak pokud takto chcete nakupovat doporučuju přímo aliexpress
Je to zřejmě nějaký přeprodej z Číny. Tam bývá dodací doba 3-8 týdnů.
No jo ale teda to mají tak dvakrát tak drahé jako na aliexpressu.. berou si teda pěknou provizi
@ludmilaadamkova aha tak diky za info, to jsem vůbec nevěděla. Tak pro příště budu opatrnějši. Říkala jsem si, když je to stranka. cz tak to bude ok. Moc z internetu nenakupuju, ale už mě štvaly ty zavřený obchody. Tak budu doufat, že to aspon přijde i když to jsou asi vyhozeny peníze.
@Plenus jako přijde to… Pokud více oblečení nebo zboží klidně po jednom já kupovala dceri sponky a podkolenky 4 různé druhy tak první přišly jako ponožky na mé druhé normální ponožky na ni celkem ok a další typ jako podkolenky opravdický a poslední ještě čekám a sponky standartní kvalita drogisticka.. chodí to po jednom kusu ( nechápu) a fakt teda že celé to stalo tak že jedny podkolenky vyjdou na 50 Kč a k tomu ještě 3 plata sponek…
Nic nenakupujte a jestli jste už nakoupila, tak počítejte s tím, že pokud Vám to nebude sedět, nebude se Vám to líbit a budete to chtít vrátit, nemáte šanci. Odstoupení od smlouvy neakceptují, odvolávají se na to, že jsou jen zprostředkovatelé. Reklamace zamítají. Je to eshop, kde neplatí žádná pravidla natož práva zákazníka.
@Plenus Také jsem jim bohužel nalítla. Objednávka za 1.600,–, jejich dodání maximálně do 40dni samozřejmě neplatí, stále nějaké výmluvy. Balík, ani žádnou zprávu jsem neobdržela, cekala jsem 70 dní. E-mailová zákaznická podpora má předvolené odpovědi na maily, co jim zašlou zákazníci, takže jsem dostávala stále stejnou odpověď, ať si počkám na dodání..bla bla bla, přitom jsem už věděla, že se balík vrací odesílateli ( dle čísla zásilky ). Po usilovném snažení se o navázání kontaktu s nimi z důvodu “reklamace” mi bylo řečeno, že budu čekat dalších 30 dní na rozhodnutí. Dnes jsem se jim opět po měsíci ozvala s tím, že opět čekám a nic, tak mi bylo sděleno, že mi do týdne vrátí částku na účet, tak jsem zvědavá, ale pochybuji
.
Už nikdy víc s tímto podělavačským e-shopem.
@BarboraD98 tak dejte vědět, jak jste dopadla. Mně přišlo za celou dobu jen jedno tričko z objednávky. Ja jsem teprve ted ve fázi, kdy mi od paní Veroniky Opočenske bylo slíbeno vrácení peněz po vyplnění reklamačního formuláře. Tak jsem zvědavá, ale moc tomu nevěřím, formulář jsem před cca 14ti dny vyplnila a mají se do 30 dnů ozvat.
@Plenus Tak jsem schválně čekala 10 dní, abych jim dala čas. Peníze samozřejmě nemám. Jak mohou proboha vést e-shop s tímto přístupem? Komunikace s údajnou paní Veronikou Opočenskou je jeden vymyšlený nesmysl, pochybuji, že ta paní vůbec existuje. Stále samé lži, co nejdelší oddalování při řešení vracení peněz. No hrůza, takže za mně už opravdu nikdy, akorát je mi líto těch peněz, co jsem jen tak vyhodila. 🙂
Dobry den, chci se pripojit se zkusenosti s timto “eshopem”. Objednala jsem zbozi, po nekolika urgencich a asi 40 dnech mi dosel balicek, kde bylo jine zbozi a jeste poskozene, nez jsem si objednala. Tak jsem zbozi reklamovala, po 30 dnech, kdy se se mnou nikdo nebavil, jsem opet urgovala a prisla mi odpoved, ze reklamaci zamitaji, ze jsou pouze zprostredkovatel a nenesou zadnou zodpovednost a penize nevraci. Po opetovnych urgencich s nimi vyresit reklamaci prisly vzdy stejne odpovedi, ze nenesou odpovednost.
Pokud mate nekdo nejakou zkusenost, jak z nich penize dostat, ci vite o nekom, kdo by se chtel pripojit k zalobe (skoda pry musi byt vyssi), tak se taky pripojim.
Jsou to PODVODNICI, pozor na ne.
@1misha se mnou taky přestali po vyplnění reklamačního formuláře komunikovat. Zaplatila sem skoro 3000 za zboží, co vůbec nepřišlo
chtělo by to podat na ně hromadnou žalobu. Nebo ohlásit ČOI, nevím jak to řešit, nikdy jsem se s tím nesetkala. ![]()
@1misha píše:
Dobry den, chci se pripojit se zkusenosti s timto “eshopem”. Objednala jsem zbozi, po nekolika urgencich a asi 40 dnech mi dosel balicek, kde bylo jine zbozi a jeste poskozene, nez jsem si objednala. Tak jsem zbozi reklamovala, po 30 dnech, kdy se se mnou nikdo nebavil, jsem opet urgovala a prisla mi odpoved, ze reklamaci zamitaji, ze jsou pouze zprostredkovatel a nenesou zadnou zodpovednost a penize nevraci. Po opetovnych urgencich s nimi vyresit reklamaci prisly vzdy stejne odpovedi, ze nenesou odpovednost.Pokud mate nekdo nejakou zkusenost, jak z nich penize dostat, ci vite o nekom, kdo by se chtel pripojit k zalobe (skoda pry musi byt vyssi), tak se taky pripojim.
Jsou to PODVODNICI, pozor na ne.
Ja bych klidně žalobu podala, taky sem naletěla objednala zboží, nastesti jen za 500 kc
a dnes mi údajná paní Veronila Opocenska napsala po me několikáté urgenci kdy 2 měsíce čekám na zboží, ze mi přijde do 365 dní…
![]()